Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt kobiety na dorosłym mężczyznie czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwy g**** na dorosłym mężczyznie przez kobietę (laskę 100%) Jakie macie zdanie - szczególnie kobiety.

Gość gość
Ponawiam Czy jest możliwy g**** na dorosłym mężczyznie przez kobietę

Gość gość
Tak,jest możliwy Byłem zgwałcony dwa razy Oba przez sen,raz przez żonę(nie chciałem),a raz przez koleżankę

Gość gość
Przez sen nie można być zgwałconym (ktoś mi to tłumaczył) A przez koleżanke w jaki sposób ??

Gość gość
Wzwód w czasie snu jest jak najbardziej możliwy i ona to wykorzystała Spaliśmy w oddzielnych pokojach,przez sen poczułem,że ktoś mi robi loda,a potem na mnie siada,taki zaspany byłem przekonany,że to żona i nawet nie otwierałem oczu dopiero jak usłyszałem jęki (moja nie jęczy) zorientowałem się,że coś jest nie tak,otworzyłem oczy i wywaliłem ją z łóżka

Gość gość
taki zaspany byłem - nie osmieszaj się !! po pigólce g****u rozumiem. Nie poczuć jeżdzącej baby na penisie :-) co ty bredzisz

Gość gość
Jak nie wiesz o czym piszę gimbusie to zejdź z tego tematu bo to przekracza twoje zdolności pojmowania

Tak byłeś p**dusiu z grzywką. Przecież ty nie masz zielonego pojęcia co znaczy słowo g***** Wykropkują i nie ma problemu a jest.

Gość gość
gimbus z 08:22:22 to ja założyłem temat nie ośmieszaj się ! Koleżanka i TY na wyjezdzie i g**** we śnie, jazda na koniku we śnie po lodziku HA HA HA

Gość gość
niestety Nowy,jestem jeszcze trzeźwy a na trzeźwego nie sposób Cię zrozumieć

Gość gość
Czytać panowie ! szczególnie lodzik i konik we śnie Nie wiem jak często się zdarzają g***ty na mężczyznach. Mam tu na myśli g**** heteroseksualny popełniony przez kobietę. Przeczytałem właśnie artykuł, który mówi o tym jak zorganizowane grupy kobiet w Afryce napadają na mężczyzn. Prawdziwa skala zjawiska jest nieznana gdyż mężczyźni zwyczajnie wstydzą się przyznać do tego że zostali wykorzystani seksualnie. Jak odbywa się proceder? Ofiara w każdym znanym przypadku była stopowiczem, kobiety zatrzymują samochód, obiecują podwieźć mężczyznę gdzie sobie życzy, lecz zamiast tego znienacka wstrzykują w niczego nie podejrzewającego pasażera środek na potencję. Po czym ujeżdżają go wielokrotnie, gdy jest po wszystkim naga ofiara zostaje porzucona przy drodze. Gdy jeden z zgwałconych mężczyzn zwierzył się żonie z tego że padł ofiarą g****u, ta spakowała manatki i dzieci i wyprowadziła się z domu. Trzy kobiety zostały aresztowane w ich samochodzie znaleziono 31 kondomów wypełnionych nasieniem, policja podejrzewa że to właśnie sperma jest głównym celem napadów gdyż wedle niektórych wierzeń posiada ona legendarne uzdrawiające właściwości, pomaga również osiągnąć sukces… Dlatego też sprzedając nasienie można się nieźle obłowić. Jaka jest prawda nikt nie wie gdyż oskarżone twierdzą że są niewinne zarzucanych czynów. Przyznam, że do tej pory gdy słyszałem określenie „g**** na mężczyźnie” to wnioskowałem że sprawcą g****u jest inny mężczyzna, ewentualnie, że czyn jest popełniany przez kobietę na młodocianym, a nie na dorosłym mężczyźnie. Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy że można być zgwałconym przez kobietę. Pobitym tak, upodlonym owszem, ale zgwałconym? Tymczasem

Gość gość
Mąż i żona jest ze sobą po to aby współżyć seksualnie więc gdzie tu jest miejsce na g**** ( chyba że pobicie )

Gość gość
nie trzeba szukać w Afryce głośna była historia jak to dwie panie ok. 30-tki wzięły autostopowicza,napoiły go czymś,zawiozły do domu,związały i wykorzystywały go przez trzy dni,a jak już nie mógł to wkładały mu w pe.nisa wkład od długopisu żeby stał to że komuś się nie przydarzyło nie znaczy że jest to niemożliwe

Gość gość
g**** jest zawsze mkiedy strona mówi nie ! a ktos dopuszcza sie sexu , nie trzeba sie bronic i byc pokonanym w boju o wolnosc by coś nazwac g***tem , wystarczy samo słowo i wyrazenie , ze nie chcemy , ze ma przestać , nie przestanie , nas g*****

Gość gość
O przestępstwie zgwałcenia w typie podstawowym mowa jest w art. 197 § 1 Kodeksu karnego, który penalizuje doprowadzenie przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem drugiej osoby do obcowania płciowego. Art. 197 § 2 K.k. określa drugą postać zgwałcenia, polegającą na doprowadzeniu przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem do poddania się lub wykonania innej czynności seksualnej. Typy kwalifikowane zgwałcenia tworzą art. 197 § 3 (zgwałcenie zbiorowe, zgwałcenie małoletniego poniżej lat 15 i zgwałcenie kazirodcze) i art. 197 § 4 K.k. (zgwałcenie ze szczególnym okrucieństwem). W nauce kryminologii zgwałcenie można klasyfikować na różne sposoby: np. w odniesieniu do okoliczności, w jakich miał miejsce, w odniesieniu do tożsamości ofiary lub sprawcy. Można wyróżnić m.in. zgwałcenie kazirodcze, zgwałcenie na randce, zgwałcenie małżeńskie, zgwałcenie więzienne, zgwałcenie wojenne, zgwałcenie zbiorowe. Jak widać można

Gość gość
słowo NIE to g**** ciekawe jak odbywało by się zdobywanie kobiet które zawsze mówią nie.

Gość gość
Jestem nieśmiałym mężczyzną i chciałbym być gwałconym przez kobietę (y) do upadłego - sam bym nie potrafił kobiety przelecieć wrodzona nieśmiałość do kobiet. jest chętna. Ciekawe jak w g****ie na mężczyznie stoją sprawy alimentacyjne ?

Z alimentami może być problem. Okazuje się, że postęp prawa nie nadąża za rzeczywistością o czym świadczy sprawa dawcy spermy, który został obciążony alimentami na dziecko, które urodziła pewna lesbijka. Sprawa chyba dotyczyła Szwecji, jeśli dobrze pamiętam. Załóżmy, że stosunek odbył się bez woli a nawet bez świadomości faceta i doszło do zapłodnienia, to i tak jest on ojcem, więc moim zdaniem może na nim ciążyć obowiązek alimentacyjny.

Gość gość
Zgwałcony mężczyzna powinien płacić alimenty ( sprawa chyba jasna) A kobieta która zg****iła mężczyznę powinna dostać wyrok sądowy - kara + duże odszkodowanie w procesie cywilnym G**** się wziął z tego powodu iz kobieta jest zawsze tą słabszą płcią a w cale tak nie musi być co w przypadku gdy mam wrodzoną nieśmiałość do kobiet i kobieta mnie przeleci - przecież to to typowy g******** Ale jeżeli ja pomimo że nie chcę jednak chciałbym aby kobieta mnie zg****iła to co wtedy ?

Gość gość
ale debile, g**** ma mężczyźnie jest to nadzianie się p***ą na c***a, mimo baku woli mężczyzny. Zatem brak woli nie pozwoli na erekcję c***a, a na flaka p***a nie ma szans nadziać się, poza tym bez woli nie ma szans na wytrysk nasienia, a bez spermy w p*****e nie ma dowodu na g****.Proste?

Gość gość
kobiety które zawsze mówią nie,nie są reproduktorami sensu stricto są też przypadki,gdy żona kombinuje po cichu rozwód współżyje z mężem jak bóg przykazał,a potem idzie do gina po zaświadczenie,że odbyła stosunek,a potem na policję,że mąż ją zg****ił i facet musi się tłumaczyć i udowadniać,że nie jest wielbłądem takie mamy prawo

Gość gość
wcale nie takie proste debilu z 10:07 przeczytaj sobie 08:57

Gość gość
po pigułce g****u + środek na potencję + palec w du.... stanie ci od razu.A pocierając penisa dostaje się mimo woli orgazmu.

Jako debil z dziada pradziada muszę powiedzieć, że zdarza mi się często (a w młodości zdarzało mi się jeszcze częściej), że mam wzwód zupełnie mimo mojej świadomej woli. Więc uważam za absolutnie możliwe, żeby jakaś wyjątkowo agresywna kobieta napadła na faceta i przy pomocwy różnych zabiegów doprowadziła do wzwodu a potem do penetracji. Był niedwano wypadek faceta w Niemczech, którego jedna babka maltretowała tak przez kilka godzin. To że tego typu g***ty zdarzaja się o wiele rzadziej jest raczej wynikiem spraw kulturowych (wychowania) oraz mniejszego stężenia testosteronu u kobiet. Na dodatek teksty, które czytałem zdają się świadczyć o tym, że kobiety (przynajmniej niektóre) w trakcie g****u również w sposób niekontrolowany doznają wilgotności pochwy, co świadczyłoby o podnieceniu, a nawet orgazmu, pomimo że sprawa dzieje się bez ich woli a nawet wprost wbrew ich woli. Trzeba wyraźnie odróżniać zdarzenia fizjologiczne, nad którymi nie panujemy, od tych które są zależne od naszej woli.

Gość gość
Czytałem kiedyś że jakieś trzy siatkarki porwały chłopaka przywiązały do krzesła ale nie mogły doprowadzić go do wzwodu, więc próbowały mu włożyć wkład od długopisa do cewki moczowej, uczkadzając mu ją przy okazji.

Gość gość
Stary Satyr dobrze gada! Polać Mu!;)