Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luisssska

czy po powrocie męża z pracy wy wynosicie się z domu, żeby ten sobie odpoczął

Polecane posty

Gość luisssska

bo ja wczoraj dostałam zjebę, od współlokatora że jak mąż wraca z pracy to ja powinnam na kilka godzin wynieść się z dzieckiem z domu żeby ten sobie odpoczą a w sobotę to już wogólę po cichu wstać gdzieś o 5, zrobić co mam zrobić czyli posprzątać i o 8 jak dziecko wstanie zawinąc się z dzieckiem i jechać. oczywiście tego że ja zajmuję się dodatkowo bliźniakami nie widzi nikt, tylko mąż biedny bo on pracuje, a ciul głupi pracuje w sumie 6 godzin dziennie i po pracy cały czas w łóżku leży.

Gość gość
To zjeb wspollokatora. Ja sie nie wynosze. Dodatkowo nie robie mezowi kanapek do pracy

Gość gość
a co on w tym łóżku robi?

Gość gość
konia wali:O

Gość gość
Jaki glupi topik

Gość luisssska
leży, tv ogląda, może nawet i konia wali, nie wiem mam już tego dość a facet jeszcze go podpuszcza.

Gość gość
aleś głupia autorko

Gość luisssska
dobra, ja jeste m głupia to może mnie ktoś mądry i mnie uświadomi jak to z tym odpoczynkiem

Gość gość
pozbądź się współlokatora :)

Gość gość
uświadamiam cię, że mężowie generalnie pomagają i po powrocie z pracy nawet chcą się bawić z dziećmi a nie wywalać babę za drzwi :)

Gość gość
Kogo ty sobie za meza wzielas.wraca z pracy zje obiad no i rozumiem godzinke posiedziec odpoczac ale nie tak jak robi twoj maz

Gość gość
czys Ty zwariowala? Maz jak wraca z pracy a pracuje po 10-11 godzin to sie bawi z dzieckiem albo bierze je na spacer czy na plac zabaw! Codziennie kladzie je spac! Sam chce, bo wie ze jest ojcem !

Gość gość
mieszkasz z współlokatorem, to jemu przeszkadzają widocznie dzieci

Gość luisssska
dziewczyny, ja nie wiem bo mieszkamy poza Polską, lokator starszy facet po 50, mąż mu wynajął pokój na dwa miesiące bo razem pracują a ten nie może sobie mieszkania znajść, mi się zawsze wydawało tak jak piszecie a dało mi do myslenia. a nie macie sposobób co z takim leniem zrobić

Gość gość
Wychodze tylko po nocnej zmianie bo o 11 rano ciezko mu sie zasypia kiedy synuś ma fazę na szaleństwa. W innych przypadkach maz zjada obiad i przejmuje dzieciaka - maja swoje sprawy, robia cos w piwnicy, idą do lasu, na plac zabaw, na rower zależy od pogody. W weekend robimy cos razem, czesto odwiedzamy fajne miejsca lub wymyślamy wyprawy ciekawe i dla syna i dla nas ale razem tez odwalamy obowiązki - sprzątamy, robimy zakupy, jedziemy myc auto, gotujemy. Dla każdego cos sie znajdzie z obowiązków do odwalenia a w ten sposób jest szybciej. Dziwnego masz męża a ty jestes jeszcze dziwniejsza ze sobie tak pozwalasz. Zastanow sie nad tym.

Gość gość
wtf??? Mój mąż pracuje 13h a po powrocie z pracy przejmuje synka, kąpie go i usypia żebym ja odpoczęła od niego. tylko w niedziele śpi do ok 8-9 ale jak wstaje codziennie 5 to ten jeden dzień ma prawo. trzeba być szurniętym żeby z domu wychodzić

Gość gość
powiedz szanownemu współlokatorowi, że jak będzie wtryniał nochal w cudze życie, to on sie będzie musiał wynieść

Gość luisssska
ja powiem szczerze wczoraj to chciałam jak najszybciej dziecko uspokoić i ubrać po kapieli ale żałuje, że mu nie zwróciłam uwagi, pewnie znowu dorzuci do czegoś swoje trzy grosze i będę zmuszona wywalić go na zbity ryj, już powinien wylecieć

Gość gość
nie czytam postów odpowiem - pogrzało cię? Jedynie jak chodził na nocki to wolałam sama gdzieś pójść z dzieckiem, bo jak nie odespał 3-4h to nie było z niego pożytku a i tak zazwyczaj do południa byłam w pracy a dziecko u dziadków.

Gość gość
ja pierdziele, tak dac soba rzadziic wspolokatorowi we wlasnym domu :D

Jest takie madre zdanie, ktorego mozna w podobnej sytuacji urzyc, brzmi "Pana nikt o zdanie nie pytal" ;-)

Gość gość
Tak ja sie wynosze czasem. Zostawiam dzkecku i ide na kawe z kolezankami a tata z 7,5 miesiecznym synkiem maja meski czas dla siebie :-)

Gość gość
Zjebka od współlokatora? No sorry, ale tego bym nie tolerowała, następnym razem przypomnij mu równie subtelnie że nie jest u siebie, ma prawo zatrzymać swoje zdanie dla siebie a jak coś mu nie pasuje, to do widzenia... A mąż co, nie reaguje?

Gość gość_mama dwójeczki
Współlokatora za drzwi, męża wychować i nie bać się go przede wszystkim!!!! Patrzę, że mąż się chyba dobrze bawi twoim kosztem, bo próbuje ciebie ustawić z lokatorem... A dzieci to najlepiej zostawić mężowi i samej śmigać po sklepach, niech trochę się nimi zajmie, a ty odpoczniesz. W życiu nie zgodziłabym się na lokatora w domu i jeszcze, żeby mi obcy człowiek wtrącał się do życia, nie mam też takiego męża który leży na kanapie z piwem i jeszcze wymaga.... Kobieto zrób coś z tym, bo będzie coraz gorzej!!!!!

Gość gość
a maz wynosi sie z domu jak ty jestes zmeczona po zap*****lu w domu i przy dzieciach?-watpie.wyjeb tego wspolokatora bo sie wpieprza w nie swoje sprawy

Gość gość
"Współlokator"-co to ?

Gość najmadrzejsza ze wsi
malzestwo mieszka ze wspołlokatorem... super... wyobrazcie sobie taką sytuacje w Polsce :D zarobią parę funtow a potem wielkie Pany jak przyjadą do Polski

Gość gość
no, ja się wynoszę, bo on przejmuje opiekę nad berbeciem -14 miesięcy, [niestety, nie zawsze, tylko 3 razy w tygodniu -basen, joga i spotkania z koleżankami. Po najdalej 2 godzinach wracam, mąż jeszcze bardziej zmęczony. Dziwię się, że nie wykorzystał tego czasu na relaks.:D Na szczęście nie narzeka.