Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anecikkk92

Rozstanie z chłopakiem

Polecane posty

Gość Anecikkk92

Witam , chciałabym napisać o swoim rostaniu z chłopakiem.Byliśmy ze soba 4 lata jak wiadomo na początku znajomości było cudownie , liczyłam sie tylko ja ale z czasem wszystko zaczeło sie zmieniać.. mój były ma poważny problem z paleniem marihuany i spotykaniem sie z kumplami .. potrafił nie raz wystawić mnie tylko po to żeby widzieć sie z nimi .. Przez ostatni czas praktycznie wogole nie poswiecal mi czasu,tylko koledzy i koledzy a mieszkamy stosunkowo blisko siebie bo 7 minut autobusem.Od grudnia poprzedniego roku nie miał pracy , wkoncu ja znalazł po 4 miesiacznej przerwie no i stalo sie dostalm pierwsza wyplate i co ?! poszedl w długą z kumplami .. wyjechał na majówke bez mojej zgody , zostawil mnie dla kumpli .. nie rozumiem tego jak mozna zostawic dziewczyne ktora sie niby bardzo kocha z która chce sie wiazac przyszlosc a tu nagle co mu kumple powiedza to zabral cala wyplate i wyjechal z nimi nad jezioro na 4 dni a ja tu sama bez planow .. moim zdaniem n ie postepuje tak facet , dodam ze rozstawalismy sie kilka razy do tego zawsze przychodzil i przepraszalam , wierzylam bardzo ze sie zmienia miedzy nami relacje , ze kumple pojda w odstawke , jaranie no i ze ja beda ta najwazniejsza , obiecywal mi rowniez zareczyny od sierpnia bardzo tego chcial ale gdy przychodzilo co do czego to ciagle zwlekal i doszlo tak az ze ja czekama 8 miesiecy na to a on dalej potrafil mi gadac ze tak zareczymy sie juz napewno niedlugo i co ja mam myslec? czy jest warto z kims byc tyle czasu , wybaczam mu kazda glupote a ktos jest dobry tylko przez chwile dopoki nie zawolaja go koledzy? dodam ze ja mam 22 lata a on 24 . Aktulanie nie odzywa sie do mnie wogole nie mamy zadnego kontaktu bo przypuszczam ze dobrze bawi sie z kumplami.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować