Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty25

Nie podniecam męża

Polecane posty

Gość qwerty25

Już nie wiem co robić ale mój mąż w ogóle nie ma ochoty na jakiekolwiek zbliżenia, już nawet nie mówię o seksie ale o jakimś przytuleniu, pocałowaniu. On ma 34 lata, ja 25, mówi, że jest już za stary na takie rzeczy. a ja mam wrażenie, że on najchetniej poszedłby już na emeryturę. Interesują go tylko dzieci, ich potzreby, żeby miał posprzatane i ugotowane. Tylko gdzie w tym wszystkim ja i moje potzreby? Nie jestem jakąś nimfomanką ale ten raz w tygodniu móglby byc a jest raz na miesiąc albo i nie. On przez ostatni czas ma problemy z 'dojściem' musi sam ręcznie, ale mu się nie chce. Dużo pracuje, także w domu, chyba jest pracoholikeim,mówi, że praca go odpręża ale przez to chodzi spać późno w nocy a ja już nie chcę go męczyć, żeby się wyspał, no ale czasami mam dużą ochotę... Dzis w nocy powiedział mi, że robię takie rzeczy, że niejednemu powinien stanąc-a mu nie chce. i nie wie o co chodzi ale robić z tym też nic nie chce.

Gość gość
ale z ciebie wulgarna prostaczka, pisać na forum o swoim mężu i to jeszcze takie szczegóły, jesteś dnem. Nie dziwię się, że mąż nie ma ochoty na spanie z taką ordynarną chamichą, która wszystko opisuje na forum. Jeszcze napisz czy mąż s\ra na miękko czy na twardo, prostaczko ze wsi.

Co tu jest ordynarnego? Opisuje swój problem, ot co. Autorko, czy tak było zawsze? Opisz jak wyglądało życie seksualne przed paru laty

Gość gość
moze ma niski testosteron

Gość gość
pewnie wali konia dużo pod p****le pod twoja nieobecnosc i tyle

Gość gość
Odkwaś mu organizm. Poważnie piszę.