Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Uzależnienie

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Mam problem, z którym sobie sama nie radzę. Mam nadzieje, że ktoś z was mi pomoże. Od jakiegoś czasu, a dokładnie od pół roku nie jestem już ze swoim chłopakiem. Był to mój pierwszy chłopak i byłam bardzo zakochana. Byliśmy ze sobą ponad 4 lata. Jakoś sobie teraz radzę, ale przyznam, że na początku było mi bardzo źle, miałam głupie myśli żeby sobie coś zrobić itd. Ale wyszłam już z tego cała i zdrowa. Jakoś sobie radzę. Natomiast on od jakiegoś czasu ma nową dziewczynę i na całe szczęście nie mieszkam w mieście rodzinnym tylko studiuję w Gdańsku. Gdybym miała się z nimi mijać i udawać, że go nie znam i przejść obok niego obojętnie nie potrafiłabym tego. Puentą tego krótkiego wywodu jest fakt, że teraz czuję w sobie jakąś taką presję, że muszę też mieć jakiegoś chłopaka.. To jest silniejsze ode mnie.. Zawsze gdy poznam jakiegoś nowego kolegę, bądź nawet dojdzie do jakiś spotkań od razu w głowie nadsuwa się myśl : A może z tego coś wyjdzie? W sumie fajnie by było. Nie cierpię siebie za to, że przy każdej sytuacji mam takie myśli. Nawet wyjście z koleżanka i jej dwoma kolegami od razu jest dla mnie szansą na poznanie jakiegos chłopaka.. Czuję się dobrze z tym, że jestem teraz sama, ale jednak coś w głowie tkwi i chciałabym , żeby takie myślenie minęło. Nie chcę tak, bo jeszcze zwariuję. Chcę przejść obok jakiegoś mężczyzny i nie chce żeby nasuwała się myśl, o może to będzie mój przyszły chłopak, może coś z tego wyjdzie.. Mam tego dosyć! Nienawidzę się za to ! .. Proszę o pomoc, jakiekolwiek porady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować