Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie bajki ogladaja Wasz dzieci

Polecane posty

Gość gość

poprosze o tytuly i wiek :)

Gość Mlody Talib
zadnych bajki robia sie coraz bardziej debilne wiec czas zajmuje im w inny sposob

Gość gość
Czasem oglądamy razem bajki disneyowskie: król lew, itp.

Gość gość
4 i 6 lat, od kilku dni wałkują "Masza i Niedźwiedź", poza tym wszystkie Barbie, Różowa pantera, rok temu młodsza męczyła "Marta mówi", ale na szczęście jej przeszło bo oglądała do znudzenia :D

Gość gość
Miś Uszatek - 3,5 roku :)

Gość gość
moj syn ma 3 lata oglada bajki na tvp abc : smerfy, bolek i lolek, pomyslowy dobromir itp. a po za tym pingwiny z madagaskaru i kinowe bajki czasami mu puszczam typu auta, samoloty, shrek ale tych nie oglada w calosci za dlugie dla niego

Gość gość
Mikołaj 3l - najczęściej królik Bugs, smerfy, Tom&Jerry. Nigdy nie ogladal czegos w typie świnki peppy lub innych dziwnych wymysłów na minimini.

Gość gość
3,5 roku - ulubiona to Ciekawski George i Olinek OKrąglinek, Peppa czasem, Dino pociag i Smerfy ale też Klub przyjaciół MYszki MIki bajek typu Bolek i Lolek, czy MIs Uszatek nie lubi - i wcale mu sie nie dziwię, tez nie lubie :) wolę te kolorowe ładne współczesne bajki, które przekazują fajne wartosci jak np OLinek Okraglinek, a nie uczą kombinowania jak Bolek i Lolek a, jeszcze pszczółke Maję, ale tą nową. w ładnych kolorach a nie ten staroć, na który nawet ja, jako dziecko nie chciałam patrzeć

Gość gość
Dora, Tabaluga , miś Uszatek , Bolek i Lolek , Reksio , generalnie dawne bajki, proste , zrozumiałe nie jakieś rozkrzyczane dziwadła. Wiek ; 3 lata.

Gość gość
Syn 3,5 roku: bolek i lolek, reksiu, krecik i papaye to nr 1 pozniej disney-tarzan, ksiega dzungli, mulan itp do tego lubi o jakis slomikach i gadajacych psach corka 9 lat to juz bajek prawie nie oglada raczej filmy opowiesci z narnii to na okraglo ale np dzis obejrzala ze mna po raz setny znachora i to mnie cieszy, czekam az mlodszy do tego dorosnie, chociaz z bajkami pozegnam sie na dobre dopiero za pare lat bo mam jeszcze roczniaka w domu :D przepraszam za bledy ale pisze z tel w lozku jestem chora

Gość gość
Moje dziewczyny 2 lata i 4 lata ogladaja Peppe, Klinika dla pluszakow i Jej wysokosc Zosia ( te 2 ostatnie disneyowskie)

Gość gość
2 lata córka ma i ogląda bambi 1 i 2 po kawałku bo długie. Franklin,Tomek,pepe trochę,lubi troskliwe misie i Badu :)starych bajek nie ogląda,rzadko,nie włączam bo brzydkie są. Z nowych bajek niecuerpie kucykow pony a ze starych smerfów itd Córcia też nie lubi

Gość gość
Mój 7l jak był mniejszy wszystko na Disney junior i Polsat Jim jam i byłam mega zadowolona bajki kreatywne i bez przemocy, potem była faza na wszystkie odcinki scooby doo i pingwiny z Madagaskaru Teraz niestety jest era cartoon network jakieś ben10 i inne głupstwa ale nie tylko ogólnie wychował się na tych "dobrych" bajkach mam nadzieje ze te go nie zepsują

Gość gość
corka-masza i niedzwiedz, pingu, marta mowi, swiat malej ksiezniczki synek-strazak sam, tomek i przyjaciele do tego bajki na dvd disneya-teraz walkuja frozen od kilku tygodni

Gość gość
czy typ abc jest na N-ce?