Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnymajjjj

jest mi bardzo bardzo źle...

Polecane posty

Gość zimnymajjjj

Ostatnio nic mi sie nie układa , mam kompleksy i to duze i w ogóle jest do d**y :( czasem to nie wiem jak ja sobie poradze w życiu. zapowiadało sie ,ze dobrze ,ale teraz mimo moich staran nic mi nie wychodzi, no może prawie nic... w każdym razie jest źle i nie wiem czy bedzie lepiej kiedys. Konkretnie to mam od jakiegoś czasu wrażenie ,że zbrzydłam. NIby nadal część facetow sie za mna ogląda, ale mam straszne kompleksy na tym punkcie , poza tym straciłam pewność siebie, kiedyś byłam wesoła, bawiłam się życiem , a teraz już nie potrafię :O smutne bo jestem jeszcze młoda, jak nie wychodze do ludzi jest źle, a ja wyjde też nie dobrze bo często nie potrafie złapać z nimi konktaku i w efekcie łapie dołki

Gość gość
ile masz lat,uczysz sie pracujesz?

Gość zimnymajjjj
26, pracuję ,ale męczę się w swojej pracy , nie mam za bardzo szansy jej zmienić narazie, a na pewno nie na lepszą... w miłości układa mi sie fatalnie, albo inaczej mówiąc nie układa się w ogóle, ogólnie jest do d**y, oczywiście zawsze może być gorzej ,ale najgorsze są te moje kompleksy , nie potrafię się ich pozbyć i coraz bardziej sie zamykam w sobie, a pomyśleć ,że kiedyś byłam taką rozrywkową , wesołą dziewczyną, teraz też się staram taka być ,ale często mi nie wychodzi

Gość gość
jesli masz ochote pogadac napisz na gg:47047797

Gość gość
jakie to kompleksy?

Gość zimnymajjjj
poza tym facet na którym mi bardzo zależy mnie ignoruje ostatnio, mam wrazenie ,że wszyscy mnie olali nawet koleżanki. niby czasem sie z nimi spotykam ,ale czuje ,że maja mnie gdzies kiedys tak nie było... Nic mnie nie cieszy jak dawniej , nie wiem czy jakieś dobre chwile jeszcze wrocą , czy już nie...

Gość zimnymajjjj
jakie kompleksy? że zbrzydłam tzn nie potrafie wytłumaczyć dokładnie jak bo nie przytyłam ani nic takiego i dbam o siebie ,ale tak myślę właśnie. są takie dni ,że jeszcze wyglądam w miare ok ,ale generalnie to czuje się brzydka

Gość gość
ile masz wzr/wagi,jak sie ubierasz?

Gość zimnymajjjj
mam 160 cm wzrostu, 48 kg wagi , szatynka, brązowe oczy , ubieram się raczej zwyczajnie typu jeansy, jakaś bluzeczka...raczej w to co wszyscy czyli rzeczy z sieciowek

Gość gość
z jakiego woj, jestes?

Gość zimnymajjjj
a czy to ważne? te wszystkie pytania są istotne w ogóle?

Gość gość
i nie napisalas

Gość gość
z ciekawosci pytam w ilu bylas zwiazkach?

Gość zimnymajjjj
w 5. ale wcześniej byłam bardzo ładna, atrakcyjna tylko teraz niestety zbrzydłam. nie wyglądam może jak kompletna brzydula ,ale wydaje mi się ,że straciłam na urodzie niestety . a ciężko się tak przestawić jak wcześniej miało się takie duze powodzenie, jak nasłuchało tylu komplementów i nagle to znikło. tzn może nie całkiem ,ale w duzej czesci . niby dbam o siebie tak samo ,a cos sie we mnie zmieniło, ciezko mi z tym

Gość gość
wiesz ze to takie troche prozne,wyglad to nie wszystko i nie jest najwazniejszy

Gość zimnymajjjj
niby nie wszystko ,ale jednak było to dla mnie ważne i jest nadal

Gość gość
czesto tak jest,że za dzieciaka brzydkie wyrasta potem na bardzo ładne,a jak za młodego ładne to pozniej z wiekiem brzydnie....to nie reguła,ale juz sporo takich przypadków znam

Gość zimnymajjjj
jako dziecko byłam taka sobie, najładniejsza jak dotąd byłam w wieku16-24 lata choć też miałam okresy ,że wyglądałam gorzej

Gość gość
ja jestem w Twoim wieku i jedyne co mnie denerwuje to zaczynajace sie zmarszczki mimiczne na twarzy,a poza tym wygladam lepiej niz jako dziecko i nastolatka:) nigdy nie byłam pięknością taką,że ho ho klękajcie narody, choc tez mam kilka zwiazkow za soba w tym dwa(jeden z nich wciaz trwa) długoterminowe, bo byłam bardzo przecietna, a teraz rysy twarzy zrobiły sie bardziej kobiece, styl i figura takze

Gość zimnymajjjj
ja nie mam co prawda zmarszczek, nawet wyglądam podobno młodziej niż mam lat, ale coś sie we mnie zmieniło , nie mam pojecia co, jakby wyraz twarzy wiadomo ,że jest to różnica tak radykalna żebym była nie do poznania, ale nawet pewne szczegoly w wygladzie maja duze znaczenie Choć pocieszam się tym ,że z reguły ja mam takie okresy w zyciu ,że wyglądam raz lepiej, raz gorzej więc może jeszcze wyładnieje, nie mam pojecia... chyba duzo zalezy w jakiej jestem ogolnej formie ,ale teraz czuje sie z tym źle

Gość zimnymajjjj
na przykład w tamtym roku jesienią miałam taki czas, że wyglądałam super, naprawdę potrafili mnie zaczepiac nawet obcy faceci na ulicy ,a teraz mineło zaledwie kilka miesiecy i jest gorzej, Ja nie wiem dlaczego tak jest , przecież wydaje sie ,że powinno sie wygladać jednostajnie tak samo w okresie roku czy dwóch

Gość gość
przekroczylas 25 lat - od tego czasu człowiek zaczyna starzec sie konkretnie i brzydnac, zwłaszcza kobieta

Gość gość
mini,szpile,mocniejszy makijaz i znowu beda zaczepiac zwlaszcza latem

Gość zimnymajjjj
i co myslisz, że metryka tak co do roku ma takie znaczenie? owszem cały czas sie starzejemy ,ale nie sądzę żeby zawsze granica brzydniecia było te magiczne 25 lat to raczej zależy od konkretnego przypadku