Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o seksie pomiędzy 19 latką, a facetem 39 letnim?

Polecane posty

Gość kobieta 100procent
Mnie marza sie mlodsi mezczyzni, po co mi STARUCH???

Gość gość
A po co (normalnemu) facetowi starsza kobieta?

Gość gość
a po co młodej dziewczynie (normalnej)przechodzony staruch?

Gość ONE ONE ONE
Tak czy siak normalnie taka sytuacja nie wygląda i nigdy nie będzie do końca dobrze odbierana przez otoczenie

Gość gość
no oczywiście ze nie jest, ciekawe czy rodzice tej dziewczyny wiedzą z jakimi facetami sypia ich córka?

Gość ONE ONE ONE
No pewnie nie wiedza o tym

Gość gość
a co stara rure mial sobie wziac?

Gość Wasabi
Nie starą rurę, ale no bez przesady, myslę ze dla faceta 39 letniego to taka 30latka będzie w sam raz

Gość ONE ONE ONE
ale oni sa para czy tylko bzykneli się od tak????????

Gość gość
Odzywają się frustratki, które same mając naście lat leciały na takich facetów a teraz gdy oni ich nie chcą tak samo rówieśnicy czy młodsi to udają cnotki i moralizatorki.

Gość ONE ONE ONE
Tutaj nie chodzi o umoralnianie kogoś, ale sam fakt jak to wygląda jeśli taka małolata bzyka się z facetem który ma czterdzieste na karku:-(

Gość gość
frustratek nikt nie chce,

Gość gość
już sa nudne te tematy " ja 20 , on 40", " ja 18 , on 53" :-) Trzeba uruchomić myslenie!!! To nie sa związki na dluzsza mete , to jest tylko przygoda dla każdej ze stron. Chca, niech się spotykają, a potem oboje będą tego zalowac, bo bardzo rzadko się zdaza, aby miało to dalszy ciag.

Gość gość
20 lat różnicy... hmmm... co innego jak kobieta ma 35 a facet 55 co innego gdy dopiero co wkroczyła w dorosłość

Gość gość
frustracja was bierze bo was już faceci nie chcą i minął wasz czas. tyle w temacie. Same latałyście, latacie za starszymi a jak już wasz czas minie to zabraniacie młodszym. :) Mając 20 lat jak lecicie na 30 latka jest ok ale jak za 10 lat wasz rówieśnik ma 20 latkę u boku to zaraz awantura.

Gość gość
ja mam nieco ponad 30 lat i nie chciałabym faceta pod 40

Gość ONE ONE ONE
03.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość już sa nudne te tematy " ja 20 , on 40", " ja 18 , on 53" usmiech.gif Trzeba uruchomić myslenie!!! To nie sa związki na dluzsza mete , to jest tylko przygoda dla każdej ze stron. Chca, niech się spotykają, a potem oboje będą tego zalowac, bo bardzo rzadko się zdaza, aby miało to dalszy ciag. xxxx DOKŁADNIE, nareszcie ktoś dostrzegł różnicę w tym wszystkim:-)

Gość gość
Facet chciał z******** a laska była chętna- PROSTE

Gość gość
oj sfrustrowane kobiety idźcie niańczyć wnuki!

Gość gość
Sex to sex, miała potrzebę, to się nawinąłeś.

Gość gość
014-05-03 12:06:44 [zgłoś do usunięcia] gość oj sfrustrowane kobiety idźcie niańczyć wnuki! =============== :-D kto tu jest sfrustrowany?????? Pisza tu dziewczyny, które nie chciałyby starego dziada. Roznica 20 lat , to jest przepasc! To chyba ty jesteś jakiś biedulek, którego nie chcą ani te 19-latki, ani starsze dojrzale kobiety, które nie leca tylko na młode ciało. Trzeba sobą COS reprezentować a nie podpierać się metryka:-p

Gość gość
wiecie co jest najbardziej smieszne w takich "zwiazkach"? ze faceci kolo 40stki maja juz tak niskie mniemanie o sobie chocby nie wiem jak wygladal i co podiadal, ze nawet marna z wygladu 20stka to dla niego nobilitacja. potrafia zdradzac swoje 30 i 40letnie zony ktore obiektywnie mimo wieku sa ladniejsze od tych 2 razy mlodszych a juz w mlodosci to te gowniary im do stop nie siegaly. tacy faceci to kretyni i w tym przypadku dziala to obsmiewcze zdanie wyrazane czesto pod adresem kobiet "wystarczy sie usmiechnac i on juz .... po gaciach"

Gość gość
2014-05-03 12:47:38 [zgłoś do usunięcia] gość wiecie co jest najbardziej smieszne w takich "zwiazkach"? =============== brawo! trafilas w sedno. Zalosni, starzejący się faceci, którym już testosteron zaczyna opadac, zaczynają się dowartosciowywac młodymi dziewczynami.Wiedza, ze zaimponują takiej młodej niedoświadczonej dziewczynie czymkolwiek.Boja się dojrzałych, pewnych siebie kobiet, bo wiedza, ze przy nich sa zerem:-D

Gość gość
a najbardziej boja sie taki przejrzalych okolo czterdziestki

Gość gość
Przejrzala to jest kobieta 60-letnia . A atrakcyjna 40-stka czy zadbana 50-latka ma powodzenie i u mężczyzn 30-letnich i starszych.

//Wiedza, ze zaimponują takiej młodej niedoświadczonej dziewczynie czymkolwiek.// x Co innego starszym które są zainteresowane jedynie stanem konta mężczyzny, nazywanym dla niepoznaki charakterem.

Gość gość
a czym sa zainteresowane mlodsze? Rowiesnik nie ma jeszcze kasy,a tamten przynajmniej blizej emeryturki :) stare naiwniaki :D

Gość gość
i nie musi ogladac zmarszczek i fald