Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o seksie pomiędzy 19 latką, a facetem 39 letnim?

Polecane posty

Gość gość
Apostol- ty masz problem ze zrozumieniem? Z mlodsza "związek"? jaki? pedofilski? rozmawiamy o znacznej roznicy wieku, nie o tworzeniu normalnych partnerskich ukladow. Ciekawe, ze męzczyzni zapominają o swoim starzeniu się, andropaucie, wiszących jajach i grubych brzuchach.:-D Sadza, ze kobieta jest atrakcyjna tylko do 35 lat, a oni do 80-tki:-D

Gość gość
do 25

Gość gość
a facet atrakcyjny bezterminowo:-D

Gość gość
ciesze sie ze tez tak uwarzasz

Gość gość
Nie , najwyżej "uważam":-p

//związek"? jaki? pedofilski? // x Tak. Bo najlepsza partia to ta z przedszkola. K***a co za poziom na tym forum... x //Ciekawe, ze męzczyzni zapominają o swoim starzeniu się, andropaucie, wiszących jajach i grubych brzuchach// x Nie mieszaj w to swego ojca. Rozejrzyj się i popatrz na partnerki takowych a dowiesz się czemu wyglądają jak wyglądają. To są ludzie dla których nie było innej opcji więc weszli w układ a nie związek. Ja ci dam raz, dwa w miesiącu a ty pracuj i przynoś kasę. Oboje siebie warci. No chyba, że żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości gdzie faceci po 40-stce co są szersi niż wyżsi podbijają do dwa razy młodszych od siebie. Mężczyzna musi być w formie zarówno fizycznej jak i finansowej - to wszystko. U kobiet to samo nie działa. Możesz mieć 35 lat i katować się na siłowni od 20-roku życia ale i tak przegrasz z 15 lat młodszą co wiedziała kiedy wyjąć widelec z ust.

Gość gość
Nie mieszaj w to swego ojca. Rozejrzyj się i popatrz na partnerki takowych a dowiesz się czemu wyglądają jak wyglądają ================= nie wypada mi mieszac w dyskusje mojego ojca, bo on nie zyje od 30 lat i teraz mialby chyba ze 100.lepiej wiec weź kilka oddechow, wlacz myslenie , zanim cokolwiek napiszesz, bo net ma to do siebie, ze nie wiesz czy piszesz do gimnazjalistki czy do staruszki.:-D Tak się sklada, ze mam meza starszego o 8 lat. Nie jest to kolosalna roznica wieku, ale _ wyobraz sobie!!!- ze z przemijającym czasem , staje się coraz wieksza:-D Ja mam ochote na seks od wielu lat 7x w tyg, i kiedyś mąz mi dorownywal, a teraz musi kupować wspomagacze. Kiedy pomysle o tych biednych dziewczynach, którym się wydaje, ze będą miały młodego jurnego męza przez cale zycie, to smiech mnie ogarnia. :-D I zal mi tych facetow:-p " Mężczyzna musi być w formie zarówno fizycznej jak i finansowej - to wszystko. U kobiet to samo nie działa. Możesz mieć 35 lat i katować się na siłowni od 20-roku życia ale i tak przegrasz z 15 lat młodszą co wiedziała kiedy wyjąć widelec z ust." ========== hehehe..ale odkrywcze! bzdury typowe dla kogos, kto ma klapki na oczach. Już pisałam : facetom się wydaje, ze z brzuchem,z lysina, ze spadkiem libido, nadal sa niesamowita partia dla młodej niedojrzalej dziewczyny:-D I to jest wlasnie układ a nie związek. Nigdy nie miałam problemow z metryka i nigdy nie przegrałam z kims dlatego , ze był mlodszy .

Gość gość
tak od lat 70-ych

Gość gość
2014-05-03 16:51:25 [zgłoś do usunięcia] Apostoł Nienawiści //Ja mam ochote na seks od wielu lat 7x w tyg, i kiedyś mąz mi dorownywal, a teraz musi kupować wspomagacze// x To raczej świadczy o Tobie. =================== alez inteligentna riposta;-p Tak, swiadczy to o mnie, bo ja tez nie robie się mlodsza, ale nadal jestem atrakcyjna i pelna werwy, w przeciwieństwie do mojego męza. Zyj sobie iluzja, ze zawsze mezczyna "może" i ze wystarczy tylko zmiana na młodszy model....:-D Tym się wlasnie kierują ci zalosni faceci , szukający 20-tek w wieku, kiedy powinni zajac się dziecmi i swoja zona ( jak ktoś madrze napisał- czasem zdecydowanie atrakcyjniejszych niż te 'młodsze")

Gość Herbatynka
03.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość wiecie co jest najbardziej smieszne w takich "zwiazkach"? ze faceci kolo 40stki maja juz tak niskie mniemanie o sobie chocby nie wiem jak wygladal i co podiadal, ze nawet marna z wygladu 20stka to dla niego nobilitacja. potrafia zdradzac swoje 30 i 40letnie zony ktore obiektywnie mimo wieku sa ladniejsze od tych 2 razy mlodszych a juz w mlodosci to te gowniary im do stop nie siegaly. tacy faceci to kretyni i w tym przypadku dziala to obsmiewcze zdanie wyrazane czesto pod adresem kobiet "wystarczy sie usmiechnac i on juz .... po gaciach" BRAVO BRAVO lepiej już tego nie można by określić, może to zabrzmi głupio ale taka jest prawda:-)

//30 i 40letnie zony ktore obiektywnie mimo wieku sa ladniejsze od tych 2 razy mlodszych a juz w mlodosci to te gowniary im do stop nie siegaly// x Oszukuj się dalej. Jak widać działa.

Gość gość
nie siegaly bo ich nie bylo na swiecie

19 i 39 ? Jaki normalny 40latek bierze sie za takiego podlotka? RozniCa wieku roznica wieku ale bez przesady.

Gość gość
latwiej niz za stara rure

Gość ONE ONE ONE
Co by kolwiek nie powiedzieć o tym facecie to jest idiotą szukajacym dowartościowania u takiej małolaty, która dopiero się uczy życia.

Gość gość
ale za to moze byc dobrym nauczycielem

Gość gość
No co facetowi się chciało, laska sie nawineła, nie odmówiła i tak wyszło. Widocznie jej się podobał, bo inaczej to chyba nie dała by od razu d**y

//19 i 39 ? Jaki normalny 40latek bierze sie za takiego podlotka? // x Atrakcyjny 40-latek. Dlaczego? Bo może. Co lepsze; taki czy zachlany piwskiem, śmierdzący ziołem, żyjący od imprezy do imprezy, jeżdżący złomem z komisu (tramwajem) rówieśnik? Czy wam ktoś do łóżka zagląda? Większość z was jest z tym kim jest bo nie wyszło wam z lepszymi. Do tego biologiczny zegar zaczął tykać, pojawiające się coraz częściej myśli o dziecku i tak wylądowałyście tam gdzie jesteście i z kim jesteście. Tutaj to każda wiecznie nienasycona i niezaspokojona a w realu? Pfffffff Ale chociaż jest to forum i można popsioczyć na młodsze roczniki i na mężczyzn (jak zawsze) bo jak wiadomo kobiety nienawidzą się wzajemnie i ich życie składa się z ciągłej rywalizacji między sobą.

Gość gość
on tylko wdraza w zecie pragnienia wielu facetow w tym wieku

//jest idiotą szukajacym dowartościowania u takiej małolaty, która dopiero się uczy życia.// x Idź do burdelu to się nauczysz życia. Dziś mówią na to studia. Ilu musisz przewinąć się przez łóżko i jak wiele problemów musisz sprawić innym aby się nauczyć życia?

Gość gość
stare rury zucaja sie jak zmije w worku bo wiedza ze sa to ich ostatnie podrygi

Gość ONE ONE ONE
Ale tu nie chodzi o żadną rywalizację, tylko o sam fakt jakim jest dojrzały (podobno) mężczyzna idący do łóżka z bardzo młodą wchodzącą dopiero w życie dziewczyną, która równie dobrze mogłaby być jego córką:-(:-:-(

Gość gość
03.05.14 [zgłoś do usunięcia] Apostoł Nienawiści //Zyj sobie iluzja, ze zawsze mezczyna "może" i ze wystarczy tylko zmiana na młodszy model// x Przeciwnie, wystarczy wybrać raz a dobrze. ================ hahahaha...to jest męska logika !:-D Jasne- poczekaj do 50-tki i zabierz się tedy za 20- letnia dziewczyne. Będzie to wspanialy wybor, taki na cale zycie:-D

Gość gość
ale wazne ze nie jest

Gość gość
Apostoł Nienawiści a ty co obrończyni uciśnionych małolatek wskakujacych dojrzałym facetom do łóżka?

Gość Herbatynka
Poważnie myślący facet tak nie postępuje

Gość gość
to zalezy czym mysli

Gość Herbatynka
No w przypadku tego pana to raczej nie mózgiem:-( a już na pewno nie tym na górze:-(