Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 dzien bez tabletki bo zapomnialam wykupic i co teraz

Polecane posty

Gość gość

mialam zazyc w srode-zapomnialam wykupic recepty wiec mysle wezme 2 dni pozniej bo czwartek swieto mialam dzis kupic i teraz sobie przypomnialam ze nie wykupialm znowu wiem wiem skleroza i wogole moja wna ale co robic

Gość gość
wziąć tabletkę i zabezpieczać się dodatkowo podczas stosunku przez ok. 7 dni

Gość gość
mowisz mozn tak? ale dopiero jutro wykupie czylkli weze tabletke11 dniu

Gość gość
Nie można sobie tak brać tabletek od środka cyklu!!! To są hormony a nie cukierki!! Poczekaj do następnej miesiączki, jeżeli nie chcesz sobie zaszkodzić. Postępowanie opisane jest na ulotce, a jeżeli chcesz rady to pytaj lekarza a nie na forum. Pozdrawiam

Gość gość
ciekawe gdzie ja ci teraz w swieta lekarza znajde wlasnie sęk w tym ze przez te swieta ani apteki nie otwarte ani przychodnie teraz mysle czy zrobic 1 mieisac przerwy czy lepiej zazyć w 11 dniu cykly i nie pisz ze to polowa cyklu bo skoro mam wiząść prawidlowo w 7 dniu a wezme w 11 to sa 4 dni opoznienia a nie polowa cyklu

Gość gość
Nie rozumiem po co pytasz o radę skoro jesteś zdecydowanie nastawiona na wzięcie tabletek. A skoro głupia jesteś jak but z lewej nogi to szukaj lekarza. Są jeszcze telefony, ktoś ci przepisał te tabletki, warto byłoby mieć zaufanego lekarza choćby po to by w nagłych przypadkach się skonsultować. Ale z jak rozumiem z twojego stylu pisania, żaden lekarz takiej osobie jak ty swojego prywatnego wolnego czasu nie zachce poświęcić choćby na odebranie telefonu

Gość gość
tak bede je brala tylko nie wiem czy wziasc w 11 dniu czy poczekac do nastepnej miesiaczki nie wiem co lepsze skonsultowac z lekarzem nie moge bo chodze do przychodni nie prywatnie myslalam ze moze ktraś tu miala podobną sytuacje i moze doradzić a wy tylko krytyjujecie jakbym miala mozliwosc zapytania lekarza to bym to zrobila ale jest dlugi weekend i nie mam takiej mozliwosci biore tabletki kilka dobrych lat i pierwszy raz mi sie to zdarzyło

Gość gość
Zakleić pizę kropelką.