Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał z Wrocławia

Zaborcza dziewczyna

Polecane posty

Gość Michał z Wrocławia

Witam! Piszę w sprawie mojej dziewczyny Karoliny, chciałbym dowiedzieć się czy to jest normalne bo sam już nie wiem co mam myśleć o tym. Sprawa wygląda tak jestem ze swoją dziewczyną już sporo czasu, wcześniej praktycznie codziennie się spotykaliśmy a teraz pracujemy i mieszkamy razem w Holandii. Nie mam żadnych kolegów a o koleżankach już nie mówię, dziewczyna jest strasznie zaborcza i jak już kogoś poznam to od razu robi wszystko żeby te kontakty były złe, jedynymi znajomymi jakich mogę mieć są jej znajomi, gdy ona chce iść spać to ja muszę też iść z nią nawet gdy coś robię, za sprzeciw dostaję karę , drapie mnie po rękach, ostatnio nawet zaczęła kopać po jajkach:/ Musiałem jej dać wszystkie hasła do nk, fb czy maila. Codziennie sprawdza czy nie piszę z nikim.. O seksie nawet nie wspomnę bo to porażka… Co roku przyjeżdża do niej jej stary na parę tygodni i to jest normalnie masakra z tragedią, śpimy wszyscy w jedynym pomieszczeniu, przywozi mi cukierki michałki którymi już rzygam, rozdawałem je zawsze w pracy ale odkąd moja Karolina jest pokłócona z wszystkimi to nie mogę, gotuje okropne obiady i musze je jeść z uśmiechem na twarzy. Czy to jest normalne?

Gość gość
na Twoim miejscu kopnąłbym ją w doope i poszukał normalnej dziewczyny.

Gość gość
dla ciebie tak, ale nie wszyscy tak wybierają i na coś takiego się godzą :P