Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lechia907

zemściłam się na nim

Polecane posty

Gość lechia907

on mnie kiedyś zdradził, leciał na dwa fronty. a ja zrobiłam to z jego dobrym kolegą. jestem górą.

Gość lechia907
no, nikt nie odpowie? jak facet zdradza to jest ok, a kobieta nie może

Gość fatumseparatum
każdy może, ale co to za związek?

Gość gość
gdyby mnie facet zdradzał to też bym go zdradziła, aby poczuł to co ja- ten okropny ból i zrozumiał, że takich rzeczy się nie robi

Gość lechia907
ja zdradziłam dla własnej satysfakcji. nie powiem mu o tym bo nie chcę rozwalić tego związku. ale z tamtym było z***biście. chciałabym żeby mój też tak potrafił zadowolić

Gość gość
Nie jestes gora. Jestes taka sama jak on. Nawet gorsza, bo dajesz doopy byle komu

gdyby mnie facet zdradzał x powinnas go rzucić. a ty pewnie byś była z nim dalej ha ha

Gość gość
bez sensu

Gość gość
ja popieram Cię autorko, uważam że taka zemsta jest słodka..:)

Gość lechia907
ja wyszłam na szmatę? skoro tak to on jest szmaciarzem. dobraliśmy sie.

Gość gość
rzuciła bym go od razu po tym jak zdradziła bym go z jego kumplem

jak on cie zdradzil,to sory ale przypuszczam ze ma w******* ze go zdradzilas,nie zalezy mu:d ,a ty na dziwke wyszlas:D

Gość lechia907
nie byle komu, sama sobie wybrałam z kim zrobię to, a może to tamten mnie wybrał bo wyczuł moją chwilową słabość. wyszło jak wyszło i był z***biście.

Gość hhhhhhhhhhh
on mi zabrał zabawke, ja mu też. on mnie uderzył, ja go też. on mnie zdradził, ja go też. i jest ok. dalej bawimy sie razem. jak gdyby nigdy nic. zemscilas sie jak nastolatka. żałosne. chyba ze nia jestes, to świetnie ci poszlo.

ja wyszłam na szmatę? skoro tak to on jest szmaciarzem. dobraliśmy sie. x nie, facet musi się pomęczyć i zaliczy a ty po prostu dałas d**y, nic trudnego

Gość lechia907
haxemberg, on mnie zdradził na początku związku, to było parę lat temu. od dawna prosi mnie, żebym za niego wyszła, mówi że kocha, zrobiłby dla mnie wszytsko. oboje się zmienilismy od tamtego czasu. no ale teraz ja zdradziłam. nie chcę tego żałować.

Gość lechia907
claude, co ty człowieku p********z? zresztą sam jesteś facetem więc obiektywnie nie piszesz. ja dałam d**y a on się pomęczył. ha ha. bardzo śmieszne. i g***o prawda nie jestem nastolatką. kończę studia.

Gość gość
to z tamtym było lepiej niż z aktualnym ?

Gość lechia907
w aspekcie erotycznym lepiej, no i ogólnie ma takie zachowania, które mi bardzo pasują. szkoda, że nie dobraliśmy się wcześniej, znamy się od wielu lat, mogliśmy być razem

Gość gość
chyba bardziej ci to było potrzebne do "poszerzania doświadczeń" niż do zemsty. Czyli zostajesz przy starym , wysłużonym i na bakier z erotyką ? :P

Gość lechia907
ale ja wyboru nie mam, nic sobie nie wybieram, to była jednorazowa przygoda, a nie ,,nabieranie doświadczeń" czy jakkolwiek to nazwiecie. możecie się śmiać, ale ja go kocham, nigdy nie było między nami lepiej, niż teraz

Gość gość
jak jest tak dobrze to dlaczego tak cieszy cie ZEMSTA ?

Gość lechia907
zemsta była jakiś czas temu, nie teraz, tylko na początku roku. i to ona spowodowała że doceniłam mojego faceta, on tez zaczal się starać bo zobaczył ze ja się zmieniłam, i wspolnie wypracowaliśmy sobie taki renesans związku :)

Gość gość
bedziesz miała renesans jak sie facet dowie co cie tak na plus odmieniło :D

Gość lechia907
no jak się dowie to trudno :)

Gość gość
Ja bym takiego faceta zostawiła, a nie poszła do wyra z jego kolegą, nie wiem jaki to ma sens? Teraz sie pewnie z ciebie śmieją oboje, a ten kolega sie chwali jak to przeleciał dziewczynę/żonę przyjaciela. Tylko zrobiłaś z siebie szmatę i upokorzyłaś się, nic na tym nie zyskałaś, taka zwykła ś\ciera. Porządna kobieta by odeszła z honorem, a nie szła do wyra z kolegą faceta/męża. Nie wiem w sumie czym się chwalisz. Oni się pewnie teraz z ciebie śmieją i obgadują cię jaka jesteś w łóżku, jak sie ru\chasz. Skoro twoj chłopak/mąż cię zdradził to i tak cie nie kochał, więc mu bez różnicy z kim śpisz. A jeśli z jego kolegą to będą mieć ubaw opowiadając sobie przy piwie jaką jesteś żałosną szmatą. Rozstać się trzeba tez umieć z klasą.

Gość gość
kończysz studia? taka mloda, a już taka zepsuta. strach jaki poziom mają wspólczesne studentki czy raczej uniwersytutki.... .. ja mam 29 lat a bym sie tak nie zachowala, bym odeszla z podniesioną glową a nie szla do wyra z kolegą "narzeczonego".