Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poproszeorade

Nie odzywa sie

Polecane posty

Gość poproszeorade

Obrazilam kogos i to mocno. Nagadalam wrednych rzeczy. Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie ze bylam starsznie wsciekla i myslalam ze to co sie stalo to jego wina. Przeprosilam dwa razy a on mnie ignoruje. Przepraszac dalej czy sobie odpuscic?

Gość gość
Jesli ten ktos sobie na to nie zazluzyl, to przepraszaj do skutku

Gość gość
Ignoruje Cie bo go obraziłaś/uraziłaś,tak właśnie on teraz uważa i dlatego nie odzywa się. Czasem słowa( a szczególnie wypowiedziane te w gniewie) mogą naprawdę zranić i nie wystarczy przeprosić.Daj mu czas,a potem odezwij się.

Gość poproszeorade
No wlasnie... Nie wiem czy nie zasluzyl. Dalej wszystko wskazuje na niego a on nie zaprzeczyl. ... Ja przeprosilam za swoje zachowanie. Mimo wszystko nie powinnam mowic takich wrednych rzeczy i tak sie wsciec. Zachowalam sie paskudnie.

Gość szarik na 102
Wybaczam Ci,nie ma sprawy,będzie kolegium...

Gość gość
Olej go również, nie przepraszaj dwa razy za coś czego nie jesteś do końca pewna.

Gość poproszeorade
To jets moj byly. Zostawil mnie, powiedzial ze nie kocha. Ok, bolalo ale rozumiem. Staram sie przynajmniej. I wlasnie sie dowiedzialam ze jego obecna laska twierdzi ze zaczal sie z nia spotykac na drugi dzien po tym jak mnie rzucil i poopowiadal jej troche o naszym zwiazku i o mnie. Strasznie mnie to ruszylo... Do tej pory nie wiem czy to ona sciemnia czy on. Jesli to on to nie wiem jak mogl byc tak wredny i czym na to zasluzylam

Gość poproszeorade
Jest mi ogolnie glupio za to jak sie zachowalam, ale z drugiej strony mysle ze on mnie zranil duzo bardziej.

Gość gość
Kobiety są emocjonalne i reagują dość mocno na słowa, zachowanie ludzi, zwłaszcza tych których kochają. Zazwyczaj rani się tych co się kocha najbardziej, do obcych pewnych rzeczy się nie powie. Gniew jest afektem i w gniewie mówi się słowa, których nie myśli się tak naprawdę, ale zraniony, zezłoszczony człowiek nad nimi nie panuje. A za 5 minut przychodzi opamiętanie i żal, wyrzuty sumienia że tak się palnęło..

Gość poproszeorade
Strasznie mnie zabolalo to czego sie dowiedzialam. Nie moglam pojac dlaczego mnie rzucil i jeszcze po tym skrzywdzil po raz drugi. Co nie zmienia faktu ze niektorych rzeczy nie powinno sie mowic. Zrobilam z siebie totalna idiotke

Gość gość
rozejrzyj się. jest wielu ludzi porzuconych nie jesteś sama. pewnie, że to boli, ale prawda jest taka, że gdyby wszyscy tak rozpaczali z powodu porzucenia, ziemia przeludniłaby się i to znacznie. "dlaczego to mnie porzucił ?" - nie wiem, ale wiem, że na pewno jest ok., i nie warto do tego wracać.aloha! :)

Gość poproszeorade
dziekuje gosciu :)