Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do fryzjerki

Polecane posty

Gość gość

Mam okolo 60% siwych wlosow reszta to bardzo ciemny popielaty blond na calosc chcialam polozyc jakis blond tylko boje sie ze farba ladnie pokryje siwe a reszte naturalnych rozjasni mi do rudych.Myslicie ze taka jasna farba chwyci moje ciemne wlosy?

Gość gość
chodzi mi o to zeby farba chwycila tylko siwe a reszte moich naruralnych nie rozjasniala zeby wyszedl mi taki naturalny balejaz

Gość gość
Nie jestem fryzjerką ale mam doswiadczenie bo od 20-tu paru lat farbuje włosy.Mam tez ciut siwych.Otóz,by taką jak u Ciebie ilość siwych zafarbować domowym sposobem będzie trudno.Farby z naszych drogerii są słabe,musisz iść do zakładu,oni mają profesjonalne,mocniejsze czy trwalsze(częto włoskie).Z siwymi włosami jest problemi i jesli juz chcesz coś na nie nanieśc to nie próbuj ciemnych farb,tylko tony jasnego blondu. Blond nie rozjaśni Ci,popielatego blondu.Musisz odbarwić ten kolor po czym nałozyc wtedy blond.Ale te zabiegi musi zrobić fryzjer,sama nie dasz rady,ma jesli juz to zrobisz to żle i nie będziesz zadowolona.

Gość gość
kup touch wella on zafarbuje siwe na blond a naturalnych nie ruszy

Gość gość
dzieki jak nie rozjasni to dobrze bo nie chce miec calosci blond tylko naturalny balejaz.kupie farbe z drogerii i przetestuje jak nie wyjdzie to polece do fryzjera.

Gość gość
wella touch to jest bez amoniaku i chyba nie pokryje siwych