Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maminsynek !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Po wielu,wielu latach walki o mężą brakło mi sił i oddałam go mamusi .Mam synów i panicznie boję się żeby ich żony nie cierpiały tak jak ja . Cały czas zastanawiam się kto powinien odciąć pępowinę teściowa czy jej syn .Kto tu zawinił?

Gość gość
TY .bo zaraz trzeba bylo pierdyknac w stol ,kto tu rzadzi...Tesciowa 56

Gość gość
ale ,ktora..... :) tescioaw 56l.

Gość gość
Jesli facet woli mamuśkę to znaczy że żona nie zaspakaja go emocjonalnie . Kobiety przytulajcie swoich misiow czasami .Im to jest bardzo potrzebne .Wydajcie zSIEBIE jedno dobre slowo .Podziekujcie facetow gdy wbije gwóżdz lub zmyje gary.A facet bedzie Wasz a nie mamci . Same jestescie sobie winne jesli facet po dobre slowo musi pedzic do mamusi . Widze to na codzien .Kobiety to często babochłopy bez empatii i wspomozenia swojej drugiej polowy . Żądacie od facetow ,zacznijcie od siebie .

Gość gość
Gościu z 14;02 mylisz się , jak myślisz czemu tyle lat walczyłam ? Walczyłam bo kochałam , a jeśli kochałam to robiłam wszystko żeby być tą pierwszą w jego sercu .

Gość gość
Gość z 13;44 . Wiem że masz rację , ale go kochałam i bałam się żeby nie wybrał mamy ,myślałam że moja miłość zwycięży .