Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja szefowa jest tępa

Polecane posty

Gość gość

Mam tępą szefową. Zastanawiam się jak można być taką idiotką w tym wieku ( ma 30 lat ). Kompletnie nie ma pojęcia o tym co się dzieje w firmie i kompletnie się pracownikami nie interesuje. Pracownicy nie mogą na nią w ogóle liczyć. Jak coś chce to wie do kogo przyjść. Raz pokazałem jej że może na mnie liczyć to zaczęła mnie wykorzystywać na całego, załatwiałem za nią wszystko. Nie dawno miała w planie zwolnić pracownika bo jej się nie podobał i nie dawał sobą pomiatać to zaproponowała mi żebym przejął jego stanowisko + moje za te same pieniądze. Powiedziałem że nie i od tego czasu chodzi obrażona i kombinuje jak by mi tu ściągnąć z wypłaty. Dziewczyna ma 30 lat a zachowuje się jak tępa dzida. Szukam pracy gdzieś indziej ale ciężko o pracę i jestem zmuszony tutaj pracować aktualnie żeby mieć jakąś kasę na życie.

Gość gość
Taka tępa to ona nie jest. Ona jest szefową a nie ty więc..... :-)

Gość gość
oj tam wielce mi szefowe... biorą z braku laku byle gónwo i tak to sie toczy.. to nie te czasy kiedy trzeba było mieć wiedze,inteligencję i umiejętości by być szefem, teraz idziesz z papierkiem a kierownika albo po czasie zostajesz szefem jako najdłuzej pracujacy (największy frajer)

pracownik przed obliczem przełożonego, powinien mieć wyjląd lichy i durnowaty tak, aby swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego. xxx. Kodek pracy obowiązujący w czasiach zaboru ruskiego.