Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiad a działka

Polecane posty

Gość gość

mój sąsiad żąda ode mnie żebym kosił trawe bo mu niby leci/pyli itp na jego grządki, ale płotu czy siatki nie postawi...a ja wole wysoka trawe, płace za działke i chce żeby było jak ja wole. mam rację?

Gość gość
może być że leń i że upierdliwy, ale mogę robić co chcę, tak jak ty możesz siedzieć na kafe zamiast grac w kosza, rozumiesz?

Gość gość
masz ,ja też nie koszę

Gość gość2
moim zdaniem nie kosisz bo ci sie nie chce:classic_cool: ale zgadzam sie z tym że każdy może sobie na swojej działce mieć trawe jaka chce🖐️

Gość gość
to powiedz mu że tobie przeszkadzają jego sadzonki i że ma je wykopać, skoro on żąda nie swoich spraw..

Gość gość
Zalezy gdzie... Za nieskoszona trawe mozesz nawet dostac mandat

Gość gość
g***o można,ja nie koszę kilka lat ,mam działkę na wsi ,rzadko tam jeżdżę i jeszcze mam kosić ? po co? sąsiedzi się nie czepiają.Jak by coś to powiem że jestem z zielonych i szkoda mi robaczków:)

Gość gość
Wszystko zalezy od zapisow prawa miejscowego. Ogolnego przepisu/nakazu nie ma, ale moze byc w Twojej gminie.

Gość gość
Ja tez tak mam,do tej pory nikt mi uwagi nie zwracał,ale jak coś to powiem że jestem z partii zielonych i szkoda mi robaczków :) Jestem eko i za naturą-wolno mi :P

Gość gość
dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam!

Gość gość
w niektórych miejscach rzeczywiście dają mandaty za niekoszenie trawy ale to dotyczy zwykle działeczek budowlanych w mieście a nie małej wioski, poza tym zwykle dotyczy to kawałka działki przy ulicy