Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

świadkowie jehowy i kaszanka

Polecane posty

Gość gość

o co chodzi? :D

Gość gość
o to, że tam jest krew a oni nie mogą wg Biblii "spożywać krwi", i w tym sensie też jej nie przetaczają, bo twierdzą, że tak jak pokarm, a raczej wartości z niego krążą w krwi, tak przetaczanie jest jakby spożywaniem.

Gość gość
a pasztet mogą jesc?

Gość gość
to idioci są

Gość gość
jej a kaszanka taka dobra :D

Gość gość
oni nawet choinki nie mają

Gość gość
Jedza kaszanke, ale biala. Bez krwi. W dokumentach zawsze nosza kartke wypelniona ze w razie potrzeby odmawiaja przyjecia transfuzji krwi. Idiotyzm to raczej stan umyslu. W kazdej religii sa idioci i ci normalni. Troche wiecej tolerancji. Slyszeliscie kiedys tam o pedofilach? Albo o zbijaniu ciezkiej kasy? Nie. To nie nazywajcie ich idiotami. A po drugie polacy maja we krwi nazywanie czegos lub kogos kogo nie znaja "idiotyzmem" badz "idiota". Ogar ludzie i wezcie cos na bol d**y.

Gość gość
urodzin i żadnych świąt też nie obchodzą tylko na kongresy jeżdźą gdzie ich szkolą jak "nawracać"

Gość gość
nawet dzieci do komuni nie puszczają pedały

Ta ciekawe a chodzą po domach nachodzą z wyciągniętą ręką i mówią daj kaszana hm :classic_cool:

Gość gość
biała kaszanka czyli bez wątróbki

Gość gość
Nikt nie slyszał ...:-D bo niesubordynacji nie tolerują .Kto sie nie sprawdził ten zostanie usunięty .:-D Ot cala prawda o tej kaście .

Gość gość
Ja słyszałem w USA o jehowym kaznodziei co był oskarżony za g***ty na nieletnich chłopcach, co ciekawe mimo iż twierdził że jest niewinny zamiast to udowodnić to ich organizacja wolała pójść na ugodę pozasądową i wypłacić rodzinom milionowe odszkodowania. Więc coś musiało być na rzeczy.

Gość gość
ich nazywają ścier/wa

Gość gość
z tym nie obchodzeniem urodzin musi wiazac sie jakies drugie dno

Gość gość
Oni nic nie obchodzą Zadnych świąt ! Kompletnie nic .Bulwersują się ze katolicy obchodzą swieta dlatego taki nalot przed świetami na nasze mieszkania :-P zeby nas wkurzyć na maxa .

Gość gość
ja ich p******** w sam ryj

Ja lubię jak przychodzi jehowka piękna a ja w slipkach z ponętną klatą otwieram ! a w portach coś na kształt ogromnego kawała salcesonu :classic_cool:

Gość gość
katolicyzm to luzacka religia, a u nich jest rygor,

Gość gość
to jest religia biurokratyczna, wszystko musza zapisywac notowac, u kogo byli gdzie byli, co zrobili itd, przez caly dzien musza zajmowac sie swoja religia, dla nich dobra osoba ale nie jehowa to jest nikim, uwazaja tylko siebie

Gość gość
Ja tez dzieci do komunii nie puszczam a sw jehowy nie jestem ,pedałem tez nie nie jem kaszanki bo nie lubie .Po za tym znam paru wyznawców tej wiary i sa to bardzo dobrzy ludzie.

Gość gość
a pojęcie TOLERANCJI jest wam obce jak widać. Na świecie jest wiele religii, ich wyznawcy żyją obok siebie i mają sie dobrze. Moze czas już wyjechać z polskiego zaścianka i zobaczyc świat.

Gość gość
kiedys spytalam ich czy jak osoba jest bez skazy, dobra czy ma szanse na wiecznosc a oni mi na to, ze jezeli nie wstapi do jehowych to nigdy wcznosci nie zazna, hahaahahah ale sie usmialam,

Gość gość
a jehowi sa tolerancyjni? haahah, pamietam jak obrazali katolikow, obgaduja ile sie da i to kazdy obgaduje katolikow

O naprawdę ! To ciekawe kto pozoruje te wszystkie strzelaniny pomiędzy muzłumanami i innymi. Hm... ktoś musi bardzo nie lubić religii :classic_cool:

Gość gość
chodza sobie spokojnie po ulicach a nie uznaja policji, a gdyby nie policja to by sobie tak spokojnie nie chodzili po ulicach

Gość gość
Dobrzy ludzie ?! To popros o pomoc jehową .Zobaczysz jacy to dobrzy ludzie .Oni TYLKO sobie pomagają .

U nas jest w h//uj tolerancji a wiecie czemu, bo jehowi grzecznie pukają, tolerancja się skończy jak po otworzeniu drzwi przystawią wam klamkę do głowy i każą podpisać :classic_cool:

Gość gość
dlaczego nie uznają policji?

Gość gość
nie uznaja broni policji straznikow, nic z tych rzeczy