Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ptasie mleczko z biedronki do prezentu

Polecane posty

Gość gość

co myslicie? :)

Gość gość
niebardzo

Gość gość
przecież w Biedronce mają też Wedlowskie ptasie mleczko, więc ok

Gość gość
a co wy z wyzszych sfer jestescie? paniusie? wstydzicie sie dac dac bardzo dobry wyrób tylko ze sprzedawany pod marką biedronki?

Gość gość
nie wstydze sie,bo sama kupuje w Biedronce,ale wiem,ze sa ludzie ktorzy caly czas uwazaja,ze Biedronka to gowno.

Gość Justann
Jak dobre to ok, jak byle jakie to lepiej kupić dobrą czekoladę. Nie próbowałam tego mleczka z Biedronki więc nie wiem:/

Gość gość
nie raz dawałam ptasie mleczko z auchana "z kciukiem" - jest bardzo dobre, bo tez sama takie chcialabym dostac i sie nie wstydze tego. To co mi smakuje i co sama jem daje na prezent, i nie udaje kogos innego np, nie jedząc czekolady milka nie daje tej ze czekolady., nie jedząc ptasiego mleczka z wedla, równiez nie daje ptasiego mleczka z wedla. Proste.

Gość gość
w ten sposób wyrażam siebie. Proste. :)

Gość gość
Biedronkowe ptasie mleczka są bardzo dobre, tak samo czkolady bo to ze są sprzedawane pod nazwą "magnetic" to niech sobie bedą ale firmą produkującą jest WAWEL.

Gość gość
a może merci, ferreo roche czy rafaello, bo ptasie mleczko to dzieci lubią

Gość gość
wstydzicie sie ze pod spodem pisze "biedronka" ? a niech sobie pisze. Ja sie tego nie wstydze i kupuje, rowniez daje na prezent.

Gość gość
ja jestem paniusią z wyższych sfer i jadam ptasie mleczko z biedronki

Gość gość
to jest otmuchowskie plastie mleczko, klasyk! Dobre, ale z fabryki Miś lepsze! Wedel jest za słodki i opakowania mają oszukane- kiedyś było 500 g teraz 340 żal, nie czaj się dawaj i tyle.

Gość gość
Ja nie daję w prezencie słodyczy z biedrony, ponieważ jemy je na co dzień. W prezencie staram się dać jakieś inne niż zazwyczaj słodycze. :)

Gość gość
u mnie w rodzinie wszyscy są obdarowywani "podrobkami wysokiej klasy" :D czyli produktami sprzedawanymi pod nazwą dyskontową :D Wybieram takie które sama jem które mi smakują i ktore chcialabym dostac.

Gość gość
03.05.14 --- :D 🌼

Gość Kokoszkakawoszka
Tez jestem paniusia z wyzszych sfer a ptasie mleczko z biedry lubie, tak samo jak to z otmuchowa - niestety, ale wedlowskie sie bardzo przez ostatnie lata popsulo :-/

Gość gość
pozytywnym przykladem jest dla mnie bratowa ktora pochodzi z wielodzietnej rodziny i ona nie wstydzi sie tego ze wybiera produkty pod nazwą "wlasną" czyli pod nazwą dyskontową, i otwarcie mowi ze kupuje to co jej smakuje i daje to samo na prezent, i ze to samo chcialaby dostac. Mysle ze fajnie jest dostac cos co je druga osoba i co jej smakuje jako na prezent. :)

Gość gość
03.05.14 Dziekuje 👄 :D

Gość gość
chce tez ja

Gość gość
Ja mysle ze przyznac sie ze kupuje sie w dyskontach i do tego dac wysokiej klasy produkt dyskontowy z mega napisem "BIEDRONKA" to dopiero klasa :D

Gość gość
Magnetic produkuje Jutrzenka a nie Wawel. Może kiedyś tak było.

Gość gość
pod nazwą magnetic sprzedawane są czekolady produkowane przez WAWEL

Gość gość
to biedronowe magnetic to jeszcze ujdzie ale dać na prezent auchanowskie z łapą to przegięcie, bo to sam cukier w czekoladopodobnej masie, fujj , może smakowac komuś kto na co dzień żre chyba g***a

Gość gość
zawsze łapiecie się na to, że widzicie, że producent jest ten sam. Producent owszm, ale trzeba sprawdzać skład, bo każda z tych firm ma róże linie produkcyjne dla wyrobów swojje marki i tych dyskontowych. Nie płacicie taniej tylko dlatego, że marka jest inna, ale też dlatego, że na mocy umowy producent daje tańsze składniki.

Gość gość
Ja się wstydzę dawać produkty biedronkowe czy lidlowe. U koleżanki na weselu były wina dla biedronki i soki w kartonach poustawiane. Masakra

Gość gość
Zależy dla kogo ma być ten prezent. Zależy jeszcze co ten obdarowywany lubi. U mojego dziecka w przedszkolu na Dzień Nauczyciela dużo rodziców przyniosło w podarunku przedszkolankom właśnie ptasie mleczko.

Gość gość
produkt biedronkowy, lidlowy nie znaczy ze jest on na odwal sie

Gość gość
Chociaż lubię słodycze z Biedronki to w prezencie ich nie daję (ani z innego dyskontu) bo wiem, że ludzie są różni i różne to mogą przyjąć.

Gość gość
ja rodzine obdarowuje ptasim mleczkiem z dyskontów bo mają 500 g i sa dobre i tanie