Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ptasie mleczko z biedronki do prezentu

Polecane posty

Gość gość
ale trzba być totalnym burakiem aby dać w prezencie COŚ pod marką Biedronki... ja nie kupuję w biedronce i jakby ktoś mi dał taki prezent na pewno bym przekazała go dalej.

Gość gość
produkt biedronkowy, lidlowy nie znaczy ze jest on na odwal sie x dla mnie dokładanie to znaczy! jedz sobie co chcesz ale miej trochę szacunku do obdarowywanego.

Gość gość
sama nie chciałbym takiego prezentu dostać więc nie kupiłabym też.

Gość gość
Zgadzam się, jak można dać komuś w prezencie produkt dyskontowy, już z założenia tańszy niż oryginalny (nie mówię, że gorszy, ale tańszy!), przecież skojarzenie jest jasne - nie stać was na normalny markowy prezent albo (jeszcze gorzej) stać was ale zgredzicie i oszczędzacie na obdarowywanym. To obciach jakich mało.

Gość gośćop
To prawda , produkt ze znaczkiem jakiegokolwiek dyskontu kojarzony jest z taniością. Bez względu jak smakuje tak jest odbierany. Dlatego nigdy nie kupuję słodyczy typowo dyskontowych na prezent .

Gość wifigdańsk
dlaczego nie ?

Gość wifigdańsk
dlaczego nie ?

Gość gość
To tak jak teściowa podarowała mi na urodziny bombonierkę z biedronki, a drugiej synowej złoty łańcuszek :)

Gość gość
A ja bym chciała dostać cukierki z linda. Zawsze jest mi na nie szkoda kasy a smakują pysznie. Wydaje mi się, że w prezencie właśnie powinno się dawać takie słodycze, na które normalnie szkoda kasy. Ja przynajmniej tak staram się robić.

Gość gość
ja dostaję słodycze z biedronki do prezentów (już nie jeden raz dostałam od konkretnej osoby) i trochę mnie to zdziwiło i zniesmaczyło za pierwszym razem, ale już się przyzwyczaiłam ;) ja bym nie kupiła, głupio by mi było, już wolałabym kupić jakiejś marki krzak niż z logo firmowym jakiegoś marketu (nawet jeśli miałaby to być nawet Alma czy jakieś inne delikatesy)

Gość gość
jakby mi ktoś kupił prezent z biedronki.... swoje bym sobie pomyślała, że osoba jest zwyczajnie chytra, nie ma poczucia że pewnych rzeczy nie wypada. nie kupuję w biedronce i nie zjadłabym takiego prezentu.

Gość gość
nie mając kasy wybieram produkty ktorych jest duzo i są tanie, czyli np ptasie mleczko ktorego jest duzo, ale daje to tylko osobą zaufanym ktorych znam i ktorzy to przyjmą i zrozumieją. Jesli mnie stac to nie szczedze pieniedzy na slodycze.

Gość gość
żeby ocenic czy osoba jest chytra czy nie chytra, najpierw trzeba poznac zycie tej osoby. Jesli po sposobie zycia ocenisz ze jednak ta osoba nie zasluguje na miano "ubogiej" i zwyczajnie skapi Ci na prezent, daje Ci "na odwal sie," no poprostu skąpi to bardzo zle swiadczy o sposobie bycia tej osoby.

Gość gość
Glupie p***y, ciekawe tylko dlaczego w biedronie jest ludzzi opor od rana do wieczora i kupuja tam wszyscy, nie tylko biedni.

Gość gość
Ja znam osobe ktora zwyczajnie skąpi na prezent (slodyczowy) bo taki tu rozpatrujemy, a to znaczy i tym samym pokazuje ze niedocenia znajomosci ze mną. Ta potrafi jezdzic do sklepów taksówką na którą wydaje w oby dwie strony ok 13, 15 zl, a mnie za pomoc, i jednoczesnie na urodziny kupila czekolade. Wzielam tą czekolade ale mnie to cholernie obruszylo... To juz wolalabym dostac nawet to ptasie mleczko biedronkowe, niz zwyklą czekolade... ptasie mleczko kosztuje ok 7 zl, czekolada ok 3, 3,50zl

Gość gość
ja lubie Ptasie mleczko z biedronki :P i jest go 50 dag a nie jak wedlowskie czy inne 35 dag i kosztuje jeszcze ze 3 zł drożej

Gość gość
a tą dziewczyne zwyczajnie stac. Powiem Wam ze znam osobe ktora nie ma pieniedzy i Ona Dzieli Wszystkim tym co ma i Ona nie szczedzi na slodycze i sie nimi dzieli, i taka ktora ma kase a przy tym mega skąpi. K***a mać :( 😭

Gość gość
To ja Wam cos powiem... Obruszyla mnie postawa mojej znajomej ktorej na urodziny,czy tez imieniny kupilam bombonierke i do tego los ktory w tamtym czasie co jakis czas kupowalam, kosztowal 2 zl. I ona wziela bombonierke "zdrapala" los i byla tam wygrana dokladnie nie wiem ale gdzies ,2,lub3zl, i ona powiedziala ze nie odda tego losu :( 😭. Obruszylo mnie to, bo pogardzila moim prezentem, byl taki prezent i byl szczery, nie byl to bogaty prezent, a chcialam zeby i na slodko cos bylo i z jajem...Dalam taki bo ja tak zyje... ale ona tego nie zrozumiala... wiecej prezentow slodyczowych, ani zadnych jej nie dalam...

Gość gość
Glupie p***y, ciekawe tylko dlaczego w biedronie jest ludzzi opor od rana do wieczora i kupuja tam wszyscy, nie tylko biedni. s sam jesteś głupia pipa nawet tematu ze zrozumieniem nie umiesz przeczytać. nie mówimy tu o zakupach w biedronce ale dawaniu prezentu z tego sklepu. ty możesz sobie kupować gdzie chcesz, w Kauflandzie, biedronce i in. możesz wpieprzać nawet k/u/p/e ale nie każ innym tego jeść.

Gość gość
Dodam ze mialam "wyliczone" ostatnie pieniądze ktore moglam przeznaczyc na skromny prezent... Ale ona mojego prezentu i sytuacji nie zrozumiala... bo ona lansuje siebie jak by byla z "wyzszych sfer" nierozumiejąc "drobnych gestów.

Gość gość
zeby powiedziec czy ktos skąpi lub nie skąpi to trzeba najpierw poznac zycie tej osoby

Gość gość
takie produkty daje sie osobą ktore zrozumieją

Gość gość
Osoba??? Niziny społeczne i intelektualne.

Gość gość
ni ch(u)ja w ogóle tam nie kupuję, a co dopiero truciznę z bidry To są gorsze rzeczy

Gość gość
OsobOM k***a mac, na glos wymow zanim napiszesz, jak nie wiesz jak ma brzmiec...

Gość gość
to są osobą, bo one i tak tego nie zrozumieją A osobom daje się markowe produkty

Gość gość
A ja dałabym cos markowego na prezent , jestem biedna ale wole dac pare złotych wiecej np na ptasie mleczko

Gość gość
Nie wszystko co w Biedronce to trucizna , mało wiesz chyba zresztą skąd mozesz wiedzieć co dobre jak tam nie kupujesz co ???

Gość Norwegia Norwegia
kiedyś dostałam właśnie ptasie mleczko i chyba z biedronki. nie smakuje mi i tylko z tego powodu nie dałabym go komuś (a nie ze względu na markę). tak mi nie smakowało że aż sprawdziłam skład i było tam coś w stylu cukier, E...i jakas liczba z tyłu, serwatka w proszku, jajko w proszku, olej, barwniki, konserwanty i to chyba na tym koniec...

Gość gość
06.05.14 -- 👄 :D