Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdx

Jak dlugo goi sie złamane serce ?

Polecane posty

Gość fdx

Niedoszła dziewczyna złamała mi serce. byliśmy w sobie zakochani, spaliśmy ze sobą. Wczoraj jednak napisałem jej że słyszałem o niej złe rzeczy ponieważ męczyło mnie to od jakiegoś czasu. chciałem to wyjaśnic. Od tego momentu coś ją opętało, źle mnie zrozumiała bo ja wcale tak o niej niemyślałem i w zasadzie średnio mnie to obchodziło, ona jednak odebrała to tak dramatycznie ze nie chciała mieć ze mna nic wspólnego, słodka rozmowa przerodziła się w kłutnie gdzie każde jej zdanie kłuło jak igła. Próbowałem ratować sytuacje wytłumaczyć jej ale niedocierało do niej w ogóle to co pisze, zaczeła pisać do mnie jakieś bzdury że z nami koniec itp. Na koniec kazała mi w*********ć i wyzwała od frajerów. To był dla mnie szok. Nie jestem typem faceta który nie ma serca, bzyka i zapomina. Ona o mnie tak teraz myśli niestety chociaż nie ma powodu. Sama sobie wkręciła stek bzdur. Wiem że to koniec, chciałbym o niej zapomnieć ale niemoge dzisiaj dac sobie rady.

Gość gość
Powaznie zlamane to nawet nigdy sie nie zagoi ale objawy zlagodnieja tak ze da sie normalne funkcjonowac

Gość gość
Fakt, plaster przyspiesz ale czasem i tak zostaje szpetna blizna do konca zycia

Gość fdx
Haha co za k***y na tym forum :D strach pytac o cokolwiek h*j wam w d**e suki ******* w******* juz mam na wasza odpowiedz. Haha !! I mojej bylej tez h*j w gardlo idiotce p*********j haha szmata chora

Gość gość
długo.

Gość dzisiaj nieżle wkoorfiona
bardzo długo..ale pomagają mysli ze były/była był s*********m/suką za którymi nie warto płakać

Skoro cię coś męczyło to się o tym ROZMAWIA. Nie pisze, a ROZMAWIA. Przez smsy można wiele rzeczy błędnie zrozumieć, poza tym to trochę zalatuje brakiem odwagi cywilnej.

Gość gość
Płakałam, cierpiałam... wszędzie był On, każde miejsce w domu było zapełnione wspomnieniami o nim, zwiedziliśmy razem wiele miejsc, do których już nigdy nie chciałam jechać, bo w myślach ciągle był on...musiałam go odzyskać. Przegrzebałam cały interbnet czytając o różnych sposobach. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Zamówiłam urok miłosny i On do mnie powrócił wiem że to ostateczność, ale wolę to niż cierpieć całe życie.

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl