Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę osoby z dobrym gustem o ocenę tej torebki!

Polecane posty

Gość gość
ja kupiłam we włoszech firma carpisa, tylko z poprzedniego sezonu podobno w Pl są sklepy carpisy i też po promocji z 140 euro na 46 euro

Gość gość
A co z biedronki gorsze? żebyście się nie zesrały...:D:D:D ---- to nie oto chodzi , chodzi o wygórowaną cenę:D w biedrze dostaniesz taką za mniejsze pieniądze, a tej z linka nawet z gazetą bym nie wzięła

Gość gość
nie 66 euro z 160

Gość gość
mi w tej torebce (z wloch) coś się podziało (bo ona w połowie z zamszu) i wymienili mi ją od razu Twoja torebka też powinna mieć 2 letnia gwarację a Batycki to batycki nie sądze że mogłoby się coś podziać ze skóra ta torebka mi się podoba - choć nico za droga jak dla mnie

Gość gość
Rozumiem, że jesteś zadowolona z jakości Caprice? Podpowiedzcie mi w takim razie gdzie dostanę fajne torebki skórzane za 300zł. Jak juz mówiłam moim celem nie jest wydanie dużo pieniędzy i kupowanie pierwszej lepszej torebki batyckiego tylko dlatego, że jest w promocji. Wręcz przeciwnie - na pierwszym miejscu pragnę jakości i ładnego wyglądu. Za to nie znoszę torebek, które wyglądają "bogato".

Gość gość
Fajne torebki za 300zł znajdziesz w sklepie Barelly Bags, chociaż są nawet tanie to naprawdę solidnie są wykonane.

Gość gość
ok, taka neutralna, będzie pasowała do większości ubrań. skórzana? ja osobiście nie kupuję skór. poza tym ok.

Gość gość
Zachowawcza do pracy sklepu kina generalnie dobra na co dzień

Gość alap
mnie się bardzo podoba :) w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej, widziałam ją!! jest mocno elegancka dla typowej business Woman!! Kup sobie!! :)