Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whyme

zakończenie gry

Polecane posty

Gość whyme

w obliczu narastających problemów i braku rozwiązań od miesięcy juz zastanawiam sie czy warto jeszcze to ciągnąć. życie to gra, której nie rozpocząłem świadomie, jest za trudna dla mnie i nie daje radości, chciałbym żeby się zakończyła, myśl o tym wypełnia niemal każdy dzień, problem w tym ze troche sie boje i nadzieja jeszcze chyba żyje

Gość whyme
k***a przewalone miec zdrowe ciało ale ograniczone bardzo niedoskonałą głową

Gość chwilkilka
Nie wolno się poddawać, czasem tak jest, że coś, co wydaje się nie do pokonania, potem staje się błahostką ...

Gość whyme
to trwa latami, popełniam przez to błędy trudne do zaakceptowania, ide na dno, męczę się ze sobą, nienawidzę siebie

Gość chwilkilka
Chyba masz duże wymagania wobec siebie.

Gość whyme
chciałbym być szczęśliwy a nie mogę

Gość chwilkilka
Dlaczego nienawidzisz siebie? Nie powinieneś..może to jest przyczyna złego?

Gość gość
wydaje ci się ze się nie spuścisz, ale jednak jak popracujesz to jednak bum ...w d***e mysli hehe

Gość chwilkilka
Każdy pragnie szczęścia. Dlaczego zakładasz, że nie możesz?

Gość whyme
nienawidzę siebie bo nie mogę sobie ufać, siedzi we mnie nie jeden idiota, schematy powielają sie, nieskończona głupota zatacza kręgi, szanse na zmianę nikłe, szanse na akceptację żadne, chce zmian, które wydają się idyllą a to nic innego niż to co ma większość ludzi

Gość chwilkilka
Każdy popełnia jakieś błędy i nigdy tak do końca nie można sobie ufać. Za duże masz wymagania wobec siebie i jesteś bardzo krytyczny.

Gość whyme
zakładam że nie mogę bo próbowałem, chcąc dobrze siałem spustoszenie w życiu swoim i bliskich, teraz wolę nic nie robić, dni uciekają na tworzeniem pozorów i trzymaniem umysłu w ryzach, mam nałogi

Gość gość
jakie?

Gość whyme
myślę ze krytyka nie jest przesadzona. mam wrażenie że jestem uwięziony, boję się żyć tak samo jak boję się umrzeć, nie mam pojęcia co robić

Gość gość
nie zabijaj sie bo w przyszlym wcieleniu mozesz byc kaleka i bedziesz mial dopiero przewalone. trzeba przerobic dana lekcje na tym swiecie. ja bym nie ryzykowala na twoim miejscu

Gość gość
w jakim jesteś wieku ?

Gość chwilkilka
Czasem trzeba próbować i próbować, by się wreszcie udało. Nie zakładaj z góry, że się nie da. Najgorzej stwarzać pozory, to droga donikąd... Jakieś nałogi każdy ma.

Gość whyme
różne nałogi, najgorszy to leki o działaniu uspokajającym klasyfikowane jako psychotropowe jak nie użyję polskiego odpowiedniku xanaxu, permazyny lub innych to ciężko sie ze mnądogadać

Gość chwilkilka
W życiu każdego są takie rozterki, strach przed zyciem i śmiercią, to tez normalne. Każdy kto myśli, tak ma. Tylko nie należy popadać w obłęd....

Gość gość
badasz się u lekarza, czy sam to zażywasz?

Gość chwilkilka
Te leki są od psychiatry?

Gość whyme
bez stwarzania pozorów nie przeżyłbym nawet tego co do tej pory. jako dzieciak byłem samym szkolnym alienem, po szkole zaczałem próbowac zarabiać pieniadze, wyszło średnio, teraz już nawet na najniższy poziom nie mogę sie szarpnąć bo nic nie jestem w stanie zrobić. albo jestem otumaniony albo na niczym nie skupie myśli, mam swój świat po prostu.

Gość chwilkilka
Jestes pod opieką jakiegoś specjalisty?

Gość whyme
tak, te leki są na receptę lekarską, nie wiem które dokładnie bo jest tego trochę a ogarnia to moja mama, też dawkuje i chowa bo wie że mógłbym tego dobrze pojeść i zejść

Gość chwilkilka
Coś jest nie tak, masz zaufanie do tego lekarza? Leki wydają się być nietrafione...

Gość whyme
jestem pod okiem człowieka który uchodzi za specjaliste ale trudno z nim porozmawiać, chyba ma to w d***e, opuśćmy szczegóły tzw terapi, leków itp nie lubie nawet o tym pisać, wiem że to dno

Gość chwilkilka
Chorujesz na depresję? Czy jest coś jeszcze..? Ile masz lat, jeśli to nie tajemnica.

Gość whyme
leki sa trafione bo powodują że nie myślę albo myślę mało no i nawet śpię, bez nich byłoby piekło

Gość chwilkilka
Zmień lekarza! Skąd jesteś, tak w przybliżeniu...

Gość gość
a twoja mama nie może z tym specjalistą porozmawiać o zmianie leków i twoim samopoczuciu ? nie wierzę, że idziesz do niego tylko po receptę i wychodzisz.