Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiena

Cyfrzaku

Polecane posty

Gość 7889844444887777444448888
rozumiem, ze juz nie przejmujesz sie tak bardzo widokiem przykrych slow na Twoj temat ? -to swietnie, bo jak przyjmiesz czyjes zle slowo na Twoj temat, to TEN KTOS POZBYWA SIE GOWNA KTORE NOSI W SOBIE a Ty przyjmujac ow gowno stajesz sie biorca, nosicielka. Tak to dziala. Pamietaj o tym na DLUGO.

Chcę tylko powiedzieć ze trochę mi pomogłeś, chociaż może zrobiłeś to niechcący. Ale mogłeś wtedy zniknąć, mogłeś powiedzieć coś przykrego, a Ty zadbałeś o to żebym się dobrze poczuła, a to oznacza, że sam jesteś wrażliwy :P . I od razu powiem, że wcale nie uważam, że to jest niemęskie.

Wyglada na to, ze jestesmy tutaj sami, jest ciemo I deszczowo. Spokoj az milo. P.S. Mloda dziewoja jestes bardzo, max 22-23 zgadza sie ?

kiedys bylem wrazliwy, a obecnie z czasem ta wrazliwosc zabilem. I widocznie wyczulem Cie jako istote z czystymi intencjami I stad moje przyjazne nastawienie.

Miałeś mnie nie podrywać. ;) Jestem trochę starsza. A Ty jesteś dużo starszy, prawda?

jestem miedzy cyferkami 20 a 30 wiekowo. Podrywac ? a gdziez bym smial, chociaz granice tutaj sa plynne, wiec informuj mnie na bierzaco gdybym dopuscil sie tej zbrodni I przekroczyl wyznaczone granice.

Tak, moje intencje są czyste. Chociaż gdybyśmy się spotkali na jakimś topiku dyskusyjnym o kobietach i mężczyznach, to myślę że walczylibyśmy po dwóch stronach barykady.

Ok, będę informować :). Mogę o coś zapytać jeszcze?

mozliwe, ze walczylibysmy do krwi I rzucilbym Ci noz nawet abys szanse miala, ale to tylko gdybanie.

mozliwe, ze walczylibysmy do krwi I rzucilbym Ci noz nawet abys szanse miala, ale to tylko gdybanie.

pytaj, informuj smialo, chyba nie jestes niesmiala.

Mógłbyś mi rzucić nawet sto noży, ale żadnego bym nie użyła.

mialas o cos zapytac.

1) Co to znaczy że jesteś "tym którego podziwia cuchnacy obluda ze strachu przedemna" 2) Ten poprzedni temat skasowany też widziałeś - wiedziałeś, że jest skierowany do Ciebie? Bo coś tam pozmieniałam. 3) Ty pisałeś jako cyber gość na tym i tamtym temacie?

Nie zdarzylem sie tam wpisac w ogole, ja sygnuje sie tylko cyferkami moze ze wzgledu na moj scisly umysl. Na pozostala czesc pytan odpowiem przy kolejnej wizycie, poniewaz czas udac sie w inne rejony. Dziekuje ladnie za rozmowe.

Tak tylko pytałam z ciekawości, nie musisz odpowiadać. Ja również dziękuję za rozmowę, dobranoc. Ps. Będę dostępna zawsze pod tym nickiem. Do zobaczenia. :)