Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZARAZ WŁAMIE SIE DO SASIADÓW

Polecane posty

Gość gość

poojeby zostawili psa i biedny wyje , to już drugi dzień , pewno mu się chce na dwór , straż miejska nie reaguje , pożarna też nie ,policja każde złożyć skarge ,a zwierzak cierpi , wywale te drzwi za moment naprawde

Gość gość
wywal

Gość gość
dzwoń do towarzystwa opieki nad zwierzętami, oni zareagują, ewentualnie sam to bedziesz musiał zrobić ale staną w twojej obronie, juz był z nimi taki głosny przypadek ze wyważyli drzwi bo pies był zamknięty i jeszcze wlasciciel psa nieźle beknął a tym co wyważali nic nie zrobili

Gość gość
włamuj się , bedfziesz miała problemy ale siedzieć nie pójdziesz ,psa takim ludziom trzeba odebrać i ukarać ich za znęcanie się nad zwierzętami

Gość gość
ja bym takim sąsiadom zabrała psa i podrzuciła stado rozwścieczonych os/szerszeni i jak wejdą do domu będą mieć miłe powitanie 😠

Gość gość
toz już był , są przerażeni , mogą załatwić slusarza i świadczyć w sprawie ,bo takowa będzie ,ja nie popuszcze tym poojebom

Gość gość
toz już był , są przerażeni , mogą załatwić slusarza i świadczyć w sprawie ,bo takowa będzie ,ja nie popuszcze tym poojebom

Gość gość
a przeszkadza ci jego wycie bo jak nie do niech się wali sierściuch co cie to

Gość gość
Jesteś pewna, że to pies? :classic_cool:

Gość gość
nie przeszkadza ,a przeraża , kocham psy ,mam swojego i nie wyobrażam sobie ogromu głupoty tych ludzi. ja tu wyje razem z nim ,pies sie w domu nie załatwi przecież ,nie potrafi ,chyba ze już nie da rady ,wiecie jak on cierpi ,nawet nie wiadomo czy ma co pić i kiedy szanowna rodzinka wróci. tak rodzinka -bo mają dwoje dzieci coś koło 8 i 10 lat

Gość olgaaaaaaaaaa
Mieszkasz moze w Szczecinie? Bo moi sąsiedzi z mieszkania letniskowego też tak kiedys zerobili.

Gość gość
nie nie w szczecinie ,podkarpackie ,osp ma mi pomóc ,mają uchylone okno ,to 2 piętro ,może da się tamtędy wejść ,a jak nie to wydupcze te drzwi w pieron !!! oby otwierały się do wewnatrz

Gość gość
i co z psem, autorko?