Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantastka7

jakie macie fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość gość
Ostro w******* rudą dziewczynę. :)

Gość ja dzieffczyna
Teraz to ja ide w pielesze ;-) Poloze sie obok mojego "nieru.cho.mego" pacana, ktory spi juz od 22-giej i chrapie jak sukinkot! Jako, ze miedzy nami jest od bardzo dawna calkowita asceza odam sie wspomnieniom o melanzu jaki mnie poniosl raz z pewnym kolega. Byla domowa imprezka w domu owego kolegi - doslownie na 4 osoby, troche procentow, troche ziola, kolega byl bezposredni i seksowny (choc chyba nie do konca swiadomy swojego uroku co czynilo go jeszcze seksowniejszym), troche mna zauroczony. Byla jakas chemia miedzy nami, ktorej byc nie powinno bo przeciez bylam w kilkuletnim zwiazku. Wprawdzie byl to zwiazek jalowy niczym pustynia lecz mimo wszystko.. Prawdziwym jest porzekadlo, ze natury nie oszukasz. Ja i kolega bylismy juz w szampanskich nastrojach, wesolutcy i skoczni, coraz blizej ku sobie na sofie sie przysuwalismy, ja wyszlam do kuchni, on za mna podreptal, nikogo nie bylo w poblizu (impreza toczyla sie w innym pokoju) nastapil dlugi i intensywny pocalunek po ktorym przepadlam. Wyladowalismy u niego w pokoju doslownie zdzierajac z siebie ubranie i wrecz gniotac i szarpiac nasze ciala. Poszlismy pieknie na calosc - przez wszystkie lata zwiazku nie mialam takiej radosci z seksu i nie czulam sie tak napalona i podniecona seksualnie! Robil mi minete, ja piescilam jego sprzet ustami i reka, gdy draznil jezykiem moje sutki jeczalam z rozkoszy. Widok jego sterczacego penisa doprowadzil mnie do szalenstwa. Gdy wszedl we mnie to byla piekna chwila! To uczucie kiedy jego czlonek byl w mojej ci.p.ce, bezcenne! Pi.ep.rz.yl mnie intensywnie, pi.eprzyl mnie za.je.bi.scie dobrze, skonczyl we mnie. Chwile odpoczelismy i dotykalismy sie po calym ciele. Poczulam jego penisa w sobie po raz kolejny. Rznelismy sie tak, ze nogi od lozka stukotaly o podloge robiac niesamowity halas (na szczescie grala bardzo glosna muzyka), wytrysnal we mnie. Zasnelismy. Poranek byl jednym wyrzutem sumienia i poczuciem winy i dyskomfortu. Przyznaje jednak, ze wspominam to jako cholernie przyjemne doswiadczenie!

Gość pierwsza randka
A mi się marzy porwanie, zawiezienie do siebie, przetrzymywanie i wykorzystywanie. I wiele innych mam fantazji. :)

Gość gość
znajdź sobie cichego kochanka a nie żyj wspomnieniami

Gość Monent uroczy
porwanie ? to ostro ;)

Gość flowery
Ja tam fantazjuje tylko o swoim wlasnym facecie :)

Gość gość
I co dasz mi maila?

Gość pierwsza randka
Tak. Porwanie, a w tym g***ty, bicie, policzkowanie. Psychiczna dominacja. Granie dobrego i złego glinę z kolegą porywacza. Oraz seks z kobietą mi się marzy. ;) i zamierzam to wszystko zrealizować, oczywiście bez porwania, bo to nierealne, a jak już to będzie sztuczne. :(

Gość Monent uroczy
determinacja u Ciebie spora ;) trzeba się nauczyć dobrze wiązać i lać po tyłku ;)

Gość gość
oj zboczuszki...

Gość Monent uroczy
a normalnych tu szukasz ?:)

Gość pierwsza randka
Oj determinacja u mnie jest ogromna. :P I takiego faceta mi potrzeba co potrafi dobrze związać i lać po tyłku. Bardzo mnie kręci też np. spoliczkowanie mnie przez mojego faceta na ulicy na oczach wszystkich. :D

Gość gość
Jak chcesz to ci to zrobie

Gość pierwsza randka
To wszystko? :P

Gość gość
Moze I wiecej ale nie tutaj podaj adres to popiszemy

Gość pierwsza randka
ja szukam Domina, jesteś nim? Interesują Cię tylko przygody - znajomości na chwilę?

Gość gość
Jestem dominem I szukam na dluzej ale jest pozno I jak nie podasz dares to kontakt nam sie urwie

Gość pierwsza randka
Na dłużej tzn? Ty podaj swój jeśli możesz. :)

Gość gość
Krajewski.and@u2.pl

Gość gość
Nie u2 a o2

Gość gość
Czekam

Gość pierwsza randka
Napisałam :)

Gość gość
Ale nic nie dostalem

Gość pierwsza randka
A teraz? Bo napisałam na ten adres z u :D

-seks z czarnoskórym mężczyzną, najlepiej takim w typie Omara Sy :D -seks z moim proboszczem -bycie zdominowaną i maksymalnie hmm..zaspokojoną :p -dwóch facetów w mojej cipci -3 facetów jednocześnie, w cipci, pupie i buzi, najlepiej na oczach mojego faceta :D

Gość gość
up

Gość gość
up up

Gość Anjelica 28
Mam ochote by facet spuscil mi sie na twarz jak w opowiedaniu "Dziś będzie na twarz" ze portalu "ja i moja pielęgniarka" :( moj nie chce bo mowi mi ze to poniaznie kobiety a ja tak bym chciala zeby zrobil to jak ten facet z opowiadaia i zrobil to cieplutka sperma na twarz!!

Gość gość
Anjelica - słaba reklama...

Gość Anjelica 28
Jesli juz o reklamie mowa to zapraszam na najlepszaerotyka blogspot.com bo tam sa moje opowiadania :*