Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mojej siostry ma 55 lat i jest caly siwy ma dorosle dzieci ona ma 30

Polecane posty

Gość Shoshana
to moje jw. odnosiło się do wypowiedzi Kochanka Franka.

Gość gość
to prymitywna kopulacja, napisala że sie nie kochają

Gość gość
dokładnie, ta prukwa napisała, ze ani ona go nie kocha ani on jej. tylko czysty sex na hotelach.

Gość Shoshana
to nie jest to samo, jak żonaty posuwa inną, bo wtedy zdrada wchodzi w grę - krzywda drugiego człowieka (tj. żony). choć ja tam i zdradzających błotem nie obrzucam. różnie w życiu bywa przecież.

Gość gość
shosana w końcu coś mądrego. żonaci też mają swoje prawa, a jak kochają inną niż żonę to i tak miło. tutaj stara pani nie kocha!

Gość Shoshana
oj no straszne. jak się nie kochają w sensie emocjonalnym, ale kochają w sensie fizycznym - nadal jest to miłe i ma się czym oburzać. może Pan lubi dojrzałe kobiety? wolno mu. Pani też wolno lubić młode jurne ciała.

Gość gość
a żonatym wolno kochać kochanki! zrozumcie to wreszcie, pomału dochodzimy do sedna.

Gość Shoshana
*nie ma się czym oburzać, miało być.

Shoshana Nawet w konstytucji nie jest napisane ze 54 latka ma posuwac rownolatka lub starszego. Nie ma g****u,nie ma paragrafu. Za nielamanie prawa nie ma artykulu. Lubia? Chca ? maja ochte ? Prosze bradzo ! Jak bede miec hotel to oddam im pokoj na pol roku za free. Kobieta dba o interes syna,dlatego ukrywaz zwiazek. A z drugiej strony,przeciez tez ma prawo do milosci .I wcale nie musi to byc rownolatek.

Gość gość
macie rację, bądźmy tolerancyjni, co nie znaczy, że mnie to nie obrzydza, tak samo jak obrzydza mnie anal :/

Gość Shoshana
kochanka Franka to oto dokładnie właśnie :) ja też hotelu bym użyczyła, gdybym miała.

Gość gość
Zdecydowanie bardziej apetyczna jest 54 latka która jest zadbana od np tłustej 24 letniej dziewoji wychowanej na fast foodach z celulitem na nogach, brzuchu i gdzie się da.

Gość gość
Kochanka franka to ja tez poproszę o pokoj hotelowy dla mnie i mojego kochanka. W konstytucji też nigdzie nie pisze, ze nie można sypiać z żonatym. W żadnej ustawie i kodeksie tez nie ma na to paragrafu.

Gość helgaaa
Taki ciemnogród z zawisć to tylko w Polsce . I ta wieczna skłonność do osądzania. Ja mam 52 a mój chłopak 34 i jest fajnie. Ale to Niemiec i oni się takim pierdołami nie przejmują. Aha i nie sponsoruję go bo on ma więcej kasy ode mnie. Pokazujemy się razem i nikt tutaj nie robi sensacji. Pewnie zaraz będą uwago nad jego stanem psychicznym... Albo diagnoza dotycząca zboczenia. Zajmijcie się swoimi zboczeniami.

Gość netronix
w Twoim subiektywnym odbiorze jest brzydki i stary a siostra jest zakochana, ciesz się jej szczęściem jeśli naprawdę dobrze jej życzysz

Gość JasiuSkowronek
Ja jestem stary i brzydki ale zadowolony że czasem mi dziewczyna mówi, ze mnie kocha :P

Gość staraBabaBezBeretu
no to jak Cie kochają to nie jest znowu tak źle ;)

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] helgaaa Taki ciemnogród z zawisć to tylko w Polsce . I ta wieczna skłonność do osądzania. Ja mam 52 a mój chłopak 34 i jest fajnie. Ale to Niemiec i oni się takim pierdołami nie przejmują. Aha i nie sponsoruję go bo on ma więcej kasy ode mnie. Pokazujemy się razem i nikt tutaj nie robi sensacji. Pewnie zaraz będą uwago nad jego stanem psychicznym... Albo diagnoza dotycząca zboczenia. Zajmijcie się swoimi zboczeniami. =================== ty zaspokajasz swoje menopauzalne zachcianki, facet swoje zboczenia. Nikt kamieniem w ciebie i jego chyba nie rzuca. Ani w Polsce ani w Niemczech. I nie gadaj bzdur- to , ze mieszkasz za granica wcale nie znaczy, ze nie patrza z politowaniem na wasz związek. . Uwagi nad stanem psychicznym powinnas sama sobie postawić. Jaka "zawisc"? sadzisz , ze jakas kobieta może ci zazdroscic młodego kochanka? Wystarczy wejść na pierwszy lepszy portal randkowy a tam pelno młodych chlopcow ciekawych starszych kobiet. Tylko, ze nie kazda jest tak glupia, żeby z tego korzystać.

Gość Shoshana
kochanka Franka stawiam drugą tęczę w naszym hotelu. zwłaszcza po tych kolejnych komentarzach o politowaniu itp.

Gość gość
Lepiej daj za darmo pokoje- przyczynisz się do taaaaaaaaaakiej toleracji:-D

Gość helgaaa
hehehe a nie mówiłam ? Zaręczam, wiele bab, nawet starszych ode mnie ślini się na jego widok. Ale mają zahamowania. Nic na to nie poradzę. Z naszej wzajemnej strony to nie tylko seks. W sumie oboje jesteśmy z niskim libido (co w jego przypadku jest niejakim paradoksem) , raczej łaczy nas podobieństwo odczuwania. Ale co wy tam rozumiecie? Wam tylko walenie w głowie... :(

Gość gość
Nie zrozumialas helgo. Zahamowania to sa wtedy, kiedy się ma na to ochote ale ze wzgledow np. religijnych boi się taka kobieta zwiazku z jakims tam męzczyzna. W tym wypadku chodzilo mi o zwykle poczucie przyzwoitośc****ewien rodzaj tabu- isc do lozka z facetem, który moglby być twoim synem? Ok, ciebie to podnieca, dobrze. Ale dla wielu osob jest to obrzydliwe i tyle.

Gość helgaaa
właśnie to są te ograniczenia. Niby GDZIE jest napisane, ze nie mogę iść do łóżka z facetem który na upartego mógłby być moim synem? Oh jakie to niepryzwoite! Tymczasem faceci stukają nagminnie dziewczyny o połowe młodsze i to jest jak najbardziej przyzwoite, ech wasze zakłamanie i stereotypy :(

Gość gość
Znow się mylisz:-) Nie chodzi o stereotypy, ale o czlowieczenstwo. zresztą- mnie zwyczajnie nie podniecają chłopcy, nie mam takiego fetysza, wiec nie rozumiem, co może być ciekawego w spaniu z gowniarzem? Wole mężczyzn, z którymi łacza mnie nie tylko upodobania seksualne ale i mentalne. Rozumiem roznice +- 10 lat, ale roznica pokolenia???? Nie oceniam cie- chcesz, to sobie spij z 18-latkiem, to twój problem czy przyjemnoac ( watpliwa). Watek nie jest zresztą na twój temat, tylko wlasnie faceta, który bierze sobie mloda kobiete- i nie jest to zbyt akceptowalne.

Gość gość
A niby gdzie jest napisane, ze nie mogę iśc do łóżka z żonatym???

Gość helgaaa
34 lata to jaki to gówniarz ??? Właśnie, właśnie - łączą nas mentalne i seksualne. Wspominałam, że jego i moje libido nie jest wysokie. A zainteresowania i sposób odczuwania podobne. Prawdą jest, ze moi rówieśnicy na ogól już umysłowo kapcanieją. Wyjatki potwierdzają regułę. A z facetem przed 30 tka raczej bym nie spała.

Gość gość
W stosunku do ciebie - to gowniarz. Nie oszukuj się:-D Jeżeli piszesz, ze ma niskie libido, to chyba nawet tym bym się bardziej martwila- bo to znaczy, ze nie lacza was fajne relacje seksualne, ale jest z toba dla wygody i dlatego, ze nie chce być krytykowany przez rowiesnice o większych potrzebach. Jestes nielogiczna- gdzie jest napisane, ze nie możesz spac z jeszcze młodszym facetem? :-D

Gość helgaaa
no to co próbujesz mi udowodnić?