Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mojej siostry ma 55 lat i jest caly siwy ma dorosle dzieci ona ma 30

Polecane posty

Gość gość
czyli mial 24 aa ty 49 , marnujesz mu życie , puka starą babę dla twojego egoizmu .Tak wiem wolny etc , ale ty masz pewnie dzieci , ciepłego mężą, a on straci lata na starą babkę

Gość gość
Przecież tastara kobieta co pisze to albo prowo albo jakaś zaburzona stara rura.

Gość gość
do tego złamała życie chłopakowi. ciekawe jaka jest jego jednostka chorobowa. Zal tylko dzieci tej kobiety - oby ich nie posiadała, bo skoro puka ją młody szczyl to wyobraźcie sobie jaką musiałąby być matką!

Gość gość
a chu/j ciebie obchodzi , co nas obchodzi?

Gość gość
Kochanka Franka. A to dziwne , że tak nagle zmianiłaś zdanie! Niech każdy będzie z kim chce? To niby dlaczego uważasz, ze wolna kobieta nie może być z żonatym facetem , hę?

Gość gość
chłopak wybrał JA a nie was! i niech im się wiedzie!

Gość gość
a ch/j mnie obchodzi ten psychol z pokiereszowaną psychiką i złamanym życiem! wyrazić swojej opinii nie można?

Gość gość
Wiedziałam, że tak będziecie pisać. Oboje jesteśmy po studiach. Ja mam odpowiedzialne stanowisko, on trochę mniej. Jest w nas młodość i pragnienie szczęścia. Realizujemy to. Mam dzieci. Córka wie. I akceptuje to. Woli mieć młodą matkę, niż zgrzybiałą staruszkę. Bawcie się dobrze. Idę spać. Jutro mam randkę :)

Gość gość
k*WA nawet tematy z tego wszystkiego znikaja

Gość gość
Pozdrów chłoptasia. A po randce obowiązkowo do pana doktora aby zmienił leki, bo dotychczasowe nie działają.

Gość gość
idź na randkę z wibratorem , młodości nie wrócisz nawet po 7 botoksach i mezoterapiach,,,,

Gość gość
... a nawet po lewatywie ;)

Gość gość
Wstyd w rodzinie? Czyżbys była jedna z tych zakompleksionych hipokrytek, które nie umieją myśleć i najbardziej sie bohas tego co ludzie powiedzą? Ha ha ha, typowy małomiasteczkowy ciemnogród. Ale się usmialam, tacy ludzie istnieją w Europie 21 wieku! Dobre!

Gość gość
Ja jestem facetem dewoto! Chyba , ze piszesz do tej 54latki.

Gość gość
54latko a innym też dajesz się r/chac czy trzeba z toba chodzic? :)

Gość gość
do tego złamała życie chłopakowi. ciekawe jaka jest jego jednostka chorobowa. Zal tylko dzieci tej kobiety - oby ich nie posiadała, bo skoro puka ją młody szczyl to wyobraźcie sobie jaką musiałąby być matką! xxx Nie złamała mu życia, to zwykły zbok, tacy są upośledzeni i nie nadają się do poważnego związku. Wiem bo byłam kiedyś ze zbokiem fetyszystą masochistą. To są osoby głęboko upośledzone i niedojrzałe, myślące tylko o sobie, egoiści, nie nadające się do normalnego związku. Na 1 miejscu stawiają swoje zwyrodniałe upodobania. Jak mamuśka się znudzi to ją kopnie w tyłek bez dwóch zdań, ale pewnie koleś ma z tego korzyści, może stara zboczona baba go sponsoruje?

Gość gość
Facete? A no to kretynem i hipokryta, a nie hipokrytka, poprawka :-)

Gość gość
stawiam, ze ta baba go sponsoruje. w końcu ma mniej odpowiedzialne stanowisko od niej wiec pewnie i mniej zarabia. a tak - widzicie kilka razy spotka się w hotelu gdzie go nikt nie zna i zarabia małymi kroczkami na mieszkanko zamiast ciągnąć kredyt na 30 lat! :)

Zaraz,zaraz.Chyba rozumiem. Nie przeczytalam calego tematu.A teraz sie dowiaduje ze zaplakana zona posuwa kolege z klasy .Tak ?? Moj wczesnieszy komentarz odnosil sie do tego,ze nie wazna roznica wieku,czy orientacja,jak sie chce byc razem.A tu sie dowiaduje,ze dziewczynce ktorej zaczelam wspolczuc nalezy sie wilczy bilet.

Gość gość
Nie, kochanko franka. Wątek traktuje o tym, że zaburzona emerytka posuwa chłoptasia w wieku jej syna :)

Ah ! dzieki :) Musze czytac wiecej niz jedna strone ;) Ale co ?? Dlaczego nie moze posuwac malolata ? Ile syn ma lat ? Czy pani jest mezatka ? BO ja juz nie wiem :-

Gość gość
Pani ma lat 54 a "syn" 29. Posuwa go od 5 lat i nie pozwala aby zawiesił oko na swoich rówieśnicach ;)

Gość gość
Pieniądze psują ludzi, więc takiej starej bogatej babie pewnie odbiło z nadmiaru kasy. Przykre to ale co zrobić. Skoro miała taką chcicę to nie mogła poszukać jakiegoś zadbanego pana w swoim wieku? Jak wyobrażę sobie moją matkę uprawiającą seks z 29latkiem to po prostu mi niedobrze. Dla mnie to by było nawet upokarzające jakby "synuś" mnie posuwał.

Gość gość
Kochanka franka. A może to pisze twoja matka? Hahahah

Gość gość
No a co? Jakby był żonaty i mężatka i chcieli razem się pukac to nie mogą? On dorosły ona dorosła. Nie wolno im? Hipokryzja! Jak starej piczy wolno z chłoptasiem to tym bardziej ludziom w tym samym wieku w związkach. proste.

Gość Shoshana
dokładnie, jw. już nie macie się ludzie czym bulwersować. niech się kochają, jak im pasuje, seks jest dobrowolny, z tego, co rozumiem, i zadna zdrada nie wchodzi w grę. więc nie wiem, naprawdę, w czym Wasz problem. ja nie wiem, tu w ogóle takim jadem na tej kafe zieje czasem. powinniśmy się cieszyć, że się kochają, to przecież miło :)

Gość gość
no wiec jak pisze żonaty ze posuwa mężatkę ale się kochają to to w czym macie problem ludzie? przecież to jest to samo!