Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat. jestem jakies 3 dni po okresie i mam brązowy śluz, czy to resztki okresu razem ze śluzem? i bardzo często oddaje mocz, dzisiaj bez żadnego pieczenia, ale mam nawracające bóle pęcherza (pieczenie przy oddawaniu i to niewielkie ilości) i biore wtedy furaginei termofor i przechodzi po kilku godzinach

Gość gość
niech się któraś wypowie :( to normalne w ogóle ?

Gość gość
naprawdę nikt nie wie ?

Gość gość
złapałaś infekcję,używaj żelu do higieny intymnej,częściej się podmywaj,jeżeli używasz tamponów to na jakiś czas zrezygnuj,jeśli możesz bierz urofuraginum (lub urosept) koniecznie do tego bierz witaminę C 2 tabletki 3 x dziennie,pij herbatę z żurawiny i suszoną żurawinę podjadaj częściej.

Gość familika88
Prawdopodobnie masz infekcję pęcherza i może już też infekcję intymną skoro pojawiły się takie upławy. Ewentualnie może to być wina zaburzeń hormonalnych (upławy). Idź więc do ginekologa i do lekarza rodzinnego, by dał skierowanie na badaniu moczu (najlepiej z posiewem z moczu). I już teraz zacznij stosować płyn lacibios femina protecta o pH 3,5 z kwasem mlekowym i chlorheksydyną, który zapobiega rozwojowi patogennych bakterii i grzybów, złagodzi pieczenie i swędzenie okolic intymnych. Jest też bardzo delikatny i hypoalergiczny, więc Cię nie podrażni a stosowany codziennie rano będzie Cię chronił przed infekcjami układu moczowo-płciowego.