Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamer melculo

Czy penis musi byc twardy by wejść w odbyt?

Polecane posty

Gość lamer melculo

Probowalem żonie wprowadzić język do tyłka ale zwieracz byl zbyt silny. Jak to jest z tym analem naprawdę

Gość gość
przede wszystkim dlugi, zebys sam sobie dosciegnal do wlasnej d**y to sztuka dostepna wybranym 🖐️

Gość gość
zacznij od palca, potem dwóch. Masuj delikatnie równocześnie z łechtaczką - wówczas kobieta szybciej się rozluźnia - tak zawsze będzie spięta

Gość gość
Czwarty topik założony na ten sam temat w ciągu godziny. Kwadrans temu żaliłeś się, że zona nalega na lizanie o***tu, a Ty tego nie chcesz zrobić? Już zdążyłeś odwalić zadanie? Do spania gimbusie, dawno po dobranocce.

Gość gość
anal jest przereklamowany

Gość gość
Kocham seks

Gość lamer melculo
Czlowieku szympansie nigdy nie bylem w gimnazjum, skonczylem 8 klas podstawówki szympansie 4 klasy liceum pawianie wszystko z paskiem. Potem 6 lat studiow orangutanie. Mozesz mnie pocalowac w d

Gość 6 lat
??? po medycynie powinienes mieć pojęcie o analu... a nie tu pytac..?

Gość gość
lamer melculo Czlowieku szympansie nigdy nie bylem w gimnazjum, skonczylem 8 klas podstawówki szympansie 4 klasy liceum pawianie wszystko z paskiem. Potem 6 lat studiow orangutanie. Mozesz mnie pocalowac w d x I co nam ściemniasz o żonie? wiedziałam, że to chodzi o twój o***t... skoro masz ochotę na takie pieszczoty nie przejmuj się małpko, tu jest duża tolerancja dla gejów :)

Gość lamer melculo
Żona akurat to lubi

Gość 6 lat
Co studiowales? ;)

Gość 6 lat
Żona lubi, a dopiero teraz próbujesz? dobrze ktoś wyżej radzi - masaż, lubrykat, paluszki i dopiero potem penetracja. ale twardym, miękkim sie nie da ;)

Gość lamer melculo
Nie znasz sie na zartach? Owszem, jestem lekarzem a to forum dostarcza mi cennych doświadczeń. Pracuję w Białymstoku i Choroszczy jako lekarz.

Gość 6 lat
Taaaaaaa....jaaaaasne :P dobrej nocy

Gość lamer melculo
Jestem biegłym psychiatrą m.in w prokuraturze okręgowej w Bialymstoku jak również w Łomży. Zapraszam

Gość lamer melculo
jestem tesz damom/30l do towarzystfa , możesz mnie spotkać na A4: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 30. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag👄 :

Gość lamer melculo
Robię też w p****lach. Brakuje aktorów, mogę zatrudnić.

Gość remizaa weselna to

ale gimba