Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić zeby dziewczyna dała mi spokój POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam Sprawa jest dość poważna. Streszcze :) Pisałem z pewną dziewczyną esy ale wyszło że kłamała z wieloma rzeczami. Dzisiaj wyznała mi pewna prawdę o swoim życiu. Nie ma co z taką coś kręcić gdyz za dużo kłamała. Jak sprawić żeby dała mi spokój gada mi głupoty że mnie kocha itd Próbowałem po chamsku to nie rozumiała i mi wybaczała. Teraz próbuje grzecznie też nie rozumie. A gdy nie będę z nią pisać to robi mi spam jakiś żali a fon jest na abonament. Mieliście podobnie? jak się jej pozbyć?

Gość gość
Powiedz zeby ci zrobila loda. Tak bezposrednio. Obrazi sie i pojdzie w choy

Gość gość
jest pare sposobow najskuteczniejszy - wrob ja w swoje swinstwa i udaj ze przez pomylke 🖐️

Gość gość
Pomysl sobie że wcześniej (2 miechy temu )ja ją wyzywałem dzwoniłem z kolegami i ja jechaliśmy a ta mi to wybaczała kminisz? nie wierze. Teraz jej tłumacze grzecznie że to nie ma sensu itd nie pasujemy do siebie i takie tam a ta że się zabije bo beze mnie nie może żyć.

Gość gość
No to niech sie zabija co cie to obchodzi?

Gość gość
04.05.14 już jej to gadałem nawet gorzej ja jechałem i nie przeszło. 04.05.14 to by mnie ryła że jest w ciąży.

Gość gość
no to w czym problem? najskuteczniej sie pozbedziesz jak mozesz przeciez nie zmartwychwstanie

Gość gość
zamien sie fonem z tatusiem na jakis czas

Gość gość
masz jej powiedzieć że ją kochasz ale jesteś gejem i będzie to związek platoniczny to się odkocha

Gość gość
to akurat kiepski wykret

Gość gość
dlaczego bycie gejem to zaden wstyd w dzisiejszych czasach przynajmniej sie nie rozmnazaja idioci

Gość gość
rewelacja ale wiesz co? ona cie moze wtedy wybrac na swoja przyjaciolke i dopiero bedziesz mial przesrane wszak nie od dzis wiadomo ze najlepszym przyjacielem kobiety jest gej :P, :P, :P

Gość gość
Z jakiej wsi ty jestes,piszesz jak jakis analfabeta.

Gość gość
04.05.14 ja pisze szybko skoro moje błędy aż tak przeszkadzają to po co to czytasz hmm?

Gość gość
jesli tu jeszcze jestes to nie ta dziewczyna jest d***** tylko ty! padalcu zygam na takie zera ktorych nie obcodzi drugi czlowiek! moze wystarczy porozmawiac na spokojnie! ale ty nie umiesz powiedziec wprost wiec ona mysli ze to takie twoje zagrywki tymbardxziej ze jest pewnie bardzo mloda. pewnie nastolatka? jesli tak to dziewczyny w tym wieku potrafia zachowywac sie zalosnie wiem bo ja tak sie zachowywalam moje znajome tez. wiec podejdz do niej i powiedz z szacunkiem sorry ale po tym jak klamalas itd... nie chce sie z toba spotykac, nie chce zebys do mnie dzwonila, pisala. a jesli dowiem sie ze chcesz zrobic sobie krzywde to poprosze twoich rodzicow o interwencje. dziewczyno ogarnij sie bo nie jestem jedyny na swiecie i na pewno znajdziesz takiego ktory cie pokoch i nie bedzie robil sobie z ciebie zartow z kolegami tak jak ja. ciebie na to nie stac, nie stac cie bo jestes tepym gowniarzem ktory nie umie porozmawiac tylko stosuje jakies zagrywki. a moze ty lubisz jak do ciebie pisze i zdajesz sobie sprawe ze jesli z nioa pogadasz to to sie skonczy. zalosny typ z ciebie!

Biedna dzieeczyna, szkoda mi jej. Platoniczne uczucie jest przerabane... Bedzie sie biedaczka ponizac w nadziei...

Gość gość
Juz sie wypłakałaś? ok to teraz ja. Po pierwsze to dziewczyna jest starsza ode mnie ma 22 lata. Po drugie gadałem z nia ale niby do niej cos dociera ale za pare miechów znów do mnie pisze że wytrzymac nie może i takie tam. Jak bys czytała wszystko co tu napisałem bys wiedziała że na początku tłumaczyłem jej że to nie ma sensu. Miałaś taki epizod? hmm? widocznie nie. Nie będę jej straszył rodzicami w końcu ma 22 lata i to ona decyduje o samej sobie. Nie mógłbym tej dziewczyny wykorzystać ale ją obrazałem bo nie chciała mi dac spokoju. Nawet mnie ryła często że już sie wiesza (opisywała swoja śmierć bardzo dokładnie). Na początku wystraszyłem sie i ją chciałem powstrzymać, ale ona to robi żeby zwrocić na siebie uwagę bo to sie powtarzało. Robi wszystko żeby tylko zachować mnie przy sobie. Tak jara mnie to jak mi zawraca d**e hahahaha to ty jestes żałosna. Rozmawiałem z nią wielokrotnie ale jak wcześniej pisałem ona tego nie rozumie. A i te wyzwiska możesz sobie darowac bo widze że jesteś podobna.

Gość gość
nie rozumiem takiej dziewczyny. Chyba muszę odwiedzić ere żeby mi zmienili numer.

Gość gość
Powiedz jej że masz dziewczynę która wróciła z zagranicy.Musisz powiedzieć jej dobitnie żeby odfikała się od Ciebie.Nie sądzę żeby to nie dotarło do niej.

Gość qwdfgdfertyhgjfgh
niewiem co o tym myslec

Gość gość
kretynienie jestem podobna tylko nie toleruje wyzywania kobiet przez facetow i te wyzwiska z kolegami to pokazuje twoj poziom ktory jest ponizej zera. a styl pisania i to ze piszesz ze twoi znajomi ja straszyli uswiadamia mi ze pochodzisz z patologicznej rodziny ktora stosowala wobec ciebie takie metody wychowacze. czlowieka sie szanuje a nie poniza tym bardziej ze ta dziewczyna cie kocha a ty ja tak ponizasz. co z ciebie za facet. powiem ci zaden! zero totalne.metoda na dziewczyne sie znajdzie pogadaj z jej rodzicami co z tego ze ma 22 lata jak z nia pogadaja moze jej przejdzioe. nie wierze ze zmiana numeru bylaby takim wielkim problemem. to ty sam stwarzasz sobie problem.

Gość gość
05.05.14 To po co piszesz? tylko zaplujesz klawe. Ty naucz się pisać po kropce się pisze z wielkiej litery ale oka niech będzie. Robiłem tak bo ona tego nie rozumie ty raczej też tego nie zrozumiesz. Kocha mnie? hahahaha wolne żarty gdyby mnie kochała to dała by mi spokój już jej to nie raz mówiłem żeby dała mi spokój bo mam swoje problemy ale ona nie rozumie. Jej rodziny nie znam nawet nie wiem jak wyglądają to była tylko koleżanka zawsze się spotykaliśmy w parku. Zerem to ty jesteś bo byłaś taka sama (jak wcześniej pisałaś). Dziewczyny takie jak ty to powinno się wrzucić do jednego rowu i wpie//////rdolić granat!!!!. Patologia u mnie? hmm nie sądzę. Nie jedna mądra laska by dała już sobie spokój. Teraz ciągle mi piszę że o mnie się martwi itd odpisuje tłumacząc na różne sposoby a wiem że ona nie odpuści. Zaczyna mnie to już wkurzać i męczyć mam ważniejsze problemy niż ta siksa. A co do hejterki powinnaś posłuchać mojej rady z tym rowem jednego deb/////ila mniej. Przez takich ludzi którzy nie rozumieją słowa ,,nie " dzieją się różne tragedie bo ludzie nie wytrzymują tego nękania.

Gość gość
Co się teraz dzieje z tymi Polskimi dziewczynami. Coraz gorzej w tym kraju.

Gość nie przepraszam za Jedwabne
jak to nie rozumieja? doskonale rozumieja kazdy jeden po prostu nie kazdy czyta NIE, niektorzy czytaja Uwazam rze

Gość gość
Jeśli Cię kocha to zrozumie że nie odpowiada Ci jako partnerka. Pogadaj z nią, widocznie ma jakiś problem. Spróbuj dotrzeć do tego problemu i zaproponować odpowiednie wyjście.

Gość gość
Nawet dawałem mojej koleżance numer żeby powiedziała że jest ze mną i żeby dała mi święty spokój to jebneła focha i za pare miechów ,,siemka jak tam?". I płacz jak to nie było fajnie ze mną. Po dobroci się nie da niestety.

Gość gość
Jaki jest sens z nią w ogóle rozmawiać? tylko to będzie się powtarzało. Mówiła mi kiedyś o swoich problemach pocieszałem ją i mówiłem jej że wszystko się ułoży a ona dalej podkręca że się nie ułoży że się zabije i takie tam. Ja chciałbym jej pomóc tylko dlatego żeby ode mnie się odwaliła. Tyle razy jej tłumaczyłem że w życiu nie można się poddawać nawijałem jej z 30 min a ona siedziała i słuchała a nagle ,,i tak wiem swoje" i ch*j gadaj z nią teraz. Jak ona sama nie chce pomocy to co ja będę się produkował. Po prostu muszę być twardy i z nią nie pisać bo ona sama tego nie skończy.

Gość gość
Miałam taki problem. Chłopak nie chciał się Odczepić. Wzywałam go od psychopatow i różnych takich. Straszyłam policja. W końcu przestałam odpisywać. Jeszcze trochę dzwonił, ale miałam wyłączony telefon i nie napisałam mu. W końcu mam spokój.

Gość gość
jestes z patologicznej rodziny i niestety nic z tym nie zrobisz piszac ze dziewczyny wrzucilbys do jednego wora razem z granatem ty jestes normalny? masz nierowno w czubie i tyle. jak ci tak nie pasuje to zmien leszczu numetr i daj ludziom z kafeterii swiety spokoj. psychopata to ty a nie ta laska!