Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie z rocznika 1994.

Polecane posty

Gość gość
Niedorosle gnojki bywaja tez po 30stce.miala pecha

Gość gość
Wiem,umiem czytac o jaki rocznik chodzi ale ja majac 20lat bylam w pierwszej ciazy.

Gość gość
Wiem o jaki rocznik chodzi.pierwsza ciaze zaszlam w wieku 20 lat.

Gość gość
Dlaczego wam sie tak spieszy do bycia matka ? do doroslego zycia ?

Gość gość
1. nie mają innego pomysłu na życie 2. żyją wg nauki kościoła, że najpierw ślub, potem się nie zabezpieczać, więc z automatu jest dziecko 3. są tak zdesperowane, że myślą że w ten sposób zatrzymają faceta przy sobie 4. chcą się lansować z różowymi wózeczkami po mieście i krzyczeć na 30stki w kolejce w sklepie jak śmieją nie ustąpić im miejsca

Gość gość
jak można w wieku 20 lat pakować się w pieluchy???? a gdzie szkołą, studia, praca??? dla mnie maskara. mam 25 lat, mam narzeczonego ale nie myślę jeszcze o dzieciach. na nic więcej was nie stać w życiu? jak wasze dzieci pójda w wasze ślady to wieku 40 lat bedziecie babciami.... a to dopiero obciach.

Gość gość
Hmm dla mnie to tez dziwne ze takie młode dziewczyny myślą o byciu matka. Po co tak wcześnie ? Młodość na sie tylko jedna i lepiej wykorzystać ja na zabawę , podrożę , naukę . Jestem jeszcze w stanie zrozumieć ze ktos mlodo wychodzi za maz bo jest bardzo zakochany ale jak czytam " z narzeczonym staramy sie o dziecko " to ręce opadają .

Gość gość
"ja jestem z tego rocznika mam 3 letnia coreczke i jestesmy w trakcie staran o synka" x to dopiero patologia. pewnie żyją na garnuszku rodziców, facet robi na czarno, ona bez szkoły, pracy....kobieto co ty ty dzieciom możesz zaoferować??? miłość? nie bądź śmieszna.

Gość gość
Nie mamy pomysłu na siebie, jesteśmy ograniczone - zwłaszcza umysłowo, lubimy siedzieć w pieluchach bo to taki lans i wprost marzymy o wyciągania kasy od mopsu. Nie mamy pracy i perspektyw, rodzina się nas wyrzeknie a facet nie pracuje i nas tłucze. Dokładnie tak jest, no co do joty

Gość gość
Jak niechcecie miec dzieci to po h*j d**e zawracacie?

Gość gość
Nie rozumiem nadal czemu tak naskakujecie na młode matki. Mamy ślub cywilny, dziecko było świadomą decyzją, zaszłam w ciążę po ślubie, studiuję, mąż pracuje, stać nas na wiele. Może nie jesteśmy bogaci, ale biedni również nie.

Gość gość
Niechcecie dzieci to wasz problem.to jest topik dla mlodych mam.debile

Gość gość
Pewnie mochery przyszly z topiku "puzne macierzynstwo" i d**y zawracaja.

Gość gość
Nie mogą zaakceptować że niektórzy spełniają się w inny sposób. Że nie każdy musi iść pod schematem liceum-studia-kariera-mąż-dziecko. A co jak ktoś ma dużo starszego partnera, męża? Ma czekać 7-12 lat bo ktoś tak chce żeby dowiedzieć się że na dzieci mała szansa albo już za późno? Każdy niech idzie swoją droga. Młode matki nikomu krzywdy nie robią a z krzywdą się często spotykają

Gość gość
Potem stare nieplaczcie ze trzeba korzystac z invitro bo problem z zajsciem.

Gość gość
I proszę o trochę kultury bo sobie wstyd przynosicie i innym też - do wszystkich i młodych mam jak ich przeciwniczek to kieruję

Gość gość
Niech kazdy zyje jak chce.koniec kropka

ja mam 20 lat i ostatnia rzecz o jakiej myślę to dziecko. największym zmartwieniem osoby w moim wieku winien być kolor cienia do powiek, a nie śpioszków. patola, wszędzie patola.

Gość gość
ja jestem z rocznika 91 i mam roczną córeczkę :) Z mężem jesteśmy po ślubie już 2 lata. Oboje mamy stałą pracę, samochód, swój duży dom. Jestem bardzo szczęśliwa :) i powodzenia! Wcale nie jest tak strasznie jak wszyscy mówią, że tonie się w pieluchach, kupkach i zupkach :) Dla mnie to bardzo miły i fajny okres :) Babcie młode, więc zapału dla wnusi nie brakuje, często się nią zajmują kiedy my pracujemy :) Zycie towarzyskie także mamy, jak chcemy jechać gdzieś dalej to mała do dziadków i wszyscy są szczęśliwi :) Naprawdę jest sporo plusów wczesnego macierzyństwa :)

Gość gość
Hej mamuski olejcie to bydlo.i nawe sie niezastanawiajcie.trzymajcie sie.pa

Gość gość
"Komandor Zielononóżka ja mam 20 lat i ostatnia rzecz o jakiej myślę to dziecko. największym zmartwieniem osoby w moim wieku winien być kolor cienia do powiek, a nie śpioszków" Dziękuje ci za ten wpis :) Jednak sa na tym świecie normalne dziewczyny :)

Gość gość
Szkoda słów. Jak komuś się układa, jest szczęśliwy, odpowiedzialny i gotowy na dziecko to i tak poleci teks że patologia. Bardzo dojrzale

Gość gość
Ja jestem rocznik 95 i jestem w 7 tyg ciazy :) mam meza ( nie wpadismy przed slubem) mamy pokonczone po 19 lat, maz zarabia sporo, bedziemy sie budowac niedlugo obok tesciow moich :) mieszkamy za granica wiec na szczescie stac nas na wszystko bez pomocy mopsu itd. Pozdrawiam wszystkie mlode mamusie :)

Gość gość
ty kretynko od moHerów stul pysk, ku/rwo. Widać, że cie kiedyś wysrała nastolatka :D

Gość gość
A ciebie j/e/b/n/i/ę/t/a szmato wysrała mocherzyca.sperdalaj

Gość gość
"S********j"

Gość gość
Najeżdżacie, że 20 letnie matki to patologia, a spójrzcie na siebie ... Jakim słownictwem się posługujecie ? Nie szanujecie poglądów i zdania innych oraz narzucacie im własne mimo, że nikt was o nie nie pyta. To przykre, że takie 'wykształcone, dorosłe i odpowiedzialne' osoby jak wy mają tak niski poziom inteligencji i są tak agresywne

Gość gość
up :)

Gość gość
matkooooo takie mlode dziewczyny i juz myślą o dziecku :(