Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siła pożądania Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość supertolerancja
a nie można się po prostu kolegować i uprawiać seks? Takie sex-kumpelstwo. Mam taką parę znajomych u których to zdaje egzamin.Poza pożądaniem nie ma uczucia, więc nie ma scen zazdrości. Poza łóżkiem doskonale się dogadują.

Gość gość
Uchhh to ja podczas kazdego spotkania z "kolegą" czułam takie pożądanie, że ledwo panowałam nad sobą. Bałam się nawet go dotknąć, przysunąć bliżej bo nie wytrzymałabym. Cały czas czułam seksualne napięcie, serce biło mi w przyspieszonym tempie, nie mogłam oderwać od niego wzroku, chłonęłam każde jego słowo, wciągałam łapczywie w nozdrza jego zapach i myślałam tylko o tym, co mogłabym z nim zrobić. Ciężko się kolegować kiedy ktoś mówi Ci, że np nie lubi szpinaku, a Ty myślisz wteddy o tym, że mu obciągasz. Facec***ewnie mają podobnie, dodaj jeszcze przypisaną ich rodzajowi obsesję na punkcie seksu. Facet musiał szaleć.

Gość gość
11,54 dziękuję, jedyna rozsądna informacja

Gość supertolerancja
nie tylko faceci mają obsesję na punkcie seksu, kobiety też o tym myślą

Gość gość
no myślą, ja też myślę, ale ja mam partnera i z tym kolegą znamy sie juz naprawdę długo, dobzre sie dogadywaliśmy i dlatego zapadła decyzja o wspólnym biznesie i on nagle, ze to bedzie dla neigo za ciezko, że nie da rady bo pożądanie no kurde, wszystko niszczyć, całe plany na przyszłosc, bo pożądanie dla mnei to nielogiczne przeciez moze się powstrzymac, zmienić tok myślenia, przestać myśleć

Gość supertolerancja
Może nie warto z tak błahego powodu rezygnować ze wspólnego biznesu ;)

Gość DHDHDH
kobieta i mezczyzna muszą ze soba współzyć , tak stworzyła nas natura , unikanie tego jezeli ma sie ochotę jest czysta głupota . a ze ideaologie rozne religie do tego dobrały i wciskaja kit to jedno , drugie tzw moralnosc ! nastepna głupota

Gość gość
musiał szaleć z pożądania