Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whynot94

Dziewczyny, wymiary

Polecane posty

Hej Dziewczyny podam Wam wymiary mojego penisa podczas erekcji długość: 14,8-15,1 cm obwód: 13,5 cm Gdyby jakaś Pani się nim zajęła, to może osiągnąć długość: 16,8-17,2 cm obwód: 13,5 cm Jego natura jest taka, że jest on lekko wygięty (?) jakby w dół, ale przy wyprostowaniu osiąga większe wymiary, nie boli nawet te prostowanie. Oceniać dziewczyny! ;)

Gość gość
A moze jakies zdjecie?

Później mogę podesłać, bo teraz nie mogę :P ale zdjęcie za zdjęcie :D w sensie o ile jesteś dziewczyną xD a jak jesteś chłopakiem, to jest to co najmniej zastanawiające o.O

Gość gość
Co to ma byc ???

Gość gość
hehehe wygląda jak kosmita :D

Gość gość
podczas wyświetlania tej foty przydałaby się taka muzyka jak z filmu ''Gwiezdna odyseja'' czy coś takiego :D

Wymiary są ważne. Ten akurat chyba przygotowywał się do matury z matematyki. Z tego co się orientuję, było w miarę. Ja i tak bym to oblał. Na rachunku prawdopodobieństwa bym się wykoleił. :P I zepsuło by mi to całą zabawę. Aż z ciekawości odszukam swoje świadectwo maturalne i napiszę co i jak :)

Gość gość
co to jest to na zdjęciu? aaahahahaah ale wyśmiałabym takiego faceta gdyby sie rozebrał masakra

Gość gość
on nie jest LEKKO wygięty, tylko strasznie wygięty. Miałam ponad 40 facetów, a czegoś takiego jeszcze nie widziałam

Gość gość
Trzeba dopasować do szparki to jest rewelacja.

Gość gość
jakbyś stał na rękach, to można na nim wieszać palto

Gość gość
Taki sobie bananik wygięty w odwrotną stronę :) Ja mam podobne wygięcie, ale w górę :) 21/15

Gość gość
Masakra,z czym do ludu,lilipucik.

Gość Lafiryn_da
Wygląda to na przypadek dla chirurga. Nie wyobrażam sobie stosunku z użyciem takiego "haczyka" :O

Gość gość
Ciekawy co :) Jak pisałem mój bananik jest odwrotnie wygięty i podobno pobudza to co tam w środku pobudzić trzeba.

Gość gość
haha, tak sobie tłumaczcie że niby coś pobudza:D Okropieństwo. Uwielbiam wielkie, proste pały. Nie wyobrażam sobie seksu z czymś takim.

Gość Ritta 36
Ja też lubię większe rozmiary, ale nie przeszkadza mi lekka asymetria :classic_cool:

Gość gość
Ritta masz rację po co wybredzać. Ważne by stał nie był za mały i był *****iwy :)

Gość gość
To nie jest lekka asymetria. To jest hak. Znałam w życiu faceta z podobnym penisem, byliśmy raz w łóżku i potem przez parę dni bolała mnie jedna ścianka pochwy. Seks był okropny. Miałam wielu facetów i tylko ten jeden miał takiego dziwnego penisa. To naprawdę nie jest normalne.

Gość Ritta 36
Nie pisałam o tym ze zdjęcia. Odpowiadałam osobie przede mną, która napisała "Uwielbiam wielkie, proste pały." ;)

Gość Ritta 36
uwielbiam wieksze rozmiary dlatego czasem ide do stajni kolo domu i o******* koniowi a potem nabijam sie na jego k****a do konca...ale nadal mi malo :( dlatego mysle czy przypadkiem i poszukam jakiegos malego drzewka w ogrodku

Gość Ritta 36
O, mam podszywa! :D

Gość gość
Ritta nie przejmuj się i tak wiemy co Ty piszesz.

Gość Ritta 36
ale to i tak nic nie zmieni :) lubie jak ojciec pakuje mi swojego draga do d**y a potem biore go prosto do ust...i ta ciepla kupa z kloaki mmmmmmmmmmmmmm....pycha :)