ONAkropka 0 Napisano Maj 4, 2014 Witajcie. Potrzebuję wsparcia. Mam 26 lat i ważę prawie 100kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2014 Trzymam mocno kciuki! jaka dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 5, 2014 Nie mam pojęcia na razie jaką dietę zastosować. Planuję jeść mniej i mniejsze porcje, bez tłustego i słodyczy. Nie wiem czy to wystarczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 matko ja waze 59kg i sie odchudzam 3 mies dieta 1200kcal plus codziennie godzine cwiczen z Mel B ! polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 zero ziemniaków, białego pieczywa, napoi gazowanych, słodyczy, 5 posiłków dziennie i przynajmniej 2 litry wody dziennie- to podstawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 *napojów oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 jak moglas sie doprowadzic do takiego stanu!!?? :o u mnie 10kg andwagi to byla juz tragedia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 różne przypadki,różne sytuacje - nie przeżywaj tak.. ważysz 59 i się ciesz.. a 5 posiłków dziennie jest mocno przereklamowane i nie każdemu to służy.. ONAkropka,ja kiedyś miałam podobnie tylko startowałam z 90 i doszłam do 60,jak masz maila to popiszemy i coś tam sobie może z tego podejrzysz - ja trzymam kciuki! a trzymasz się teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lama94 0 Napisano Maj 6, 2014 Ja bardzo chetnie przyłącze sie do ciebie :) Mam na imie Kasia aktualnie waże 91,5kg, moj cel to 60/65kg. postanowiłam jesc 4 posiłki dziennie max 1200kacl pic min 3l wody, ćwiczyc 3-5 razy w tygodniu (40min rowerku stacjonarnego, na poczatek 2*25 brzuszki, hantelki 1kg na ramiona) Dziś zjadłam: 9:00 mala bułeczka razowa z łyzeczka dżemu 12:00 2 ogorki zielone 14:30 300ml zupy szczawiowej, 2 jajka na twardo 17:00 2 srednio pomidorki z małym jogurtem naturalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackss Napisano Maj 6, 2014 Zgłaszam się z 90kg, w planach 45 (niska jestem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lama94 0 Napisano Maj 6, 2014 Razem damy rade :) ja ważyc sie bede co tydzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 6, 2014 Miło, że się przyłączacie do mnie:) Do : gość z 2014-05-05 22:36:26 (wpisuję datę i godzinę bo kilku jest jako ,,gość") Jak doprowadziłam się do takiego stanu. Otóż zawsze byłam gruba, kiedy chudłam to tylko przez diety, ograniczenia itd, potem waga wracała. Mam dwójkę dzieci po których zawsze więcej tyłam. Niestety niektórzy ważąc 60 kg uważają się za grubych, a tak naprawdę nie mają większych problemów z utrzymaniem wagi itd Lama 94 tzn Kasia bardzo fajnie że piszesz co jesz, myślę że dam radę:) Dzisiaj ogólnie miałam oczyszczanie. Piłam kisiel bez cukru, zjadłam kawałek arbuza i 3 wafle ryżowe. Jestem mega głodna i szczęśliwa. Jutro zacznę dokładnie pisać co i o jakiej porze zjadam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 "Zgłaszam się z 90kg, w planach 45" dobra jest, marzycielka, szybko się zorientowała że ma nadwagę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 Najfajniejsze jest to że wszystkie piszą co jadły, albo co będą jadły, ale co poza tym jedzeniem i pierdzeniem w kanapę robią innego już nie piszą... a pewnie nawet po to żarcie jeżdżą samochodem żeby się czasem nie przemęczyć, albo mąż robi zakupy a one tylko leżą i żrą bo są na diecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 6, 2014 Widzę, że inteligencją pomarańczowi goście nie świecą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 Co w tym jest nieinteligentnego? Przeciwnie, taka jest prawda, lochy nic innego nie robią tylko żrą jak świnie i myślą że zmiana paszy coś zmieni... jeżeli nazywanie rzeczy po imieniu nazywasz brakiem inteligencji to sama masz coś z głową, sensownym myśleniem i akceptacją stanu faktycznego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 6, 2014 Jak Ci nie pasuje to co piszemy to nie wchodź na tę stronę. Niebawem zablokuję pomarańczowych gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 Typowa reakcja baby, pomóc jej to ci podziękuje zablokowaniem i zarzucaniem braku inteligencji... a przytyj sobie do 150 kg, należy ci się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2014 matko jak, moglas sie do takiego stanu doprowadzic?? ja jak przytyje kilka kg od razu dzialam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lama944 Napisano Maj 6, 2014 cos nie moge sie zalogowac. "ONAkropka" ja mysle ze zablokowanie wcale nie jest złym pomyłem ja chyba za chwilke zaloze 2 konto bo na to nie moge sie zalogowac. własnie bylam na pierwszym bieganiu zmeczylam sie ale dobrze bylo wysłałam LINK plan biegania dla mnie bomba. Pisza tu luzie którzy nie maja i nie miejli problemu z nadwaga i tego kompletnie nie rozumieja ja jestem gruba od 7 roku zycia. Był czas ze schudlam i wgl ale niestety. ALe tym razem tak nie bedzie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plama94 0 Napisano Maj 6, 2014 to ja Lama94 zalozylam konto 2 bo zapomnialam hasła do tamtego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plama944 Napisano Maj 7, 2014 moj jadlospis na dzis: 9:00 bulka ziarnista z lyzeczka dzemu, i lyzeczka paprykarzu 12.00 banan 15:00 zupka vifon lagodna 17:00 serek wiejski wiem ze obiad nie bardzo bo duzo wegli i wgl. ale w pracy dzis jestem i nie mam jak inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2014 ehh i tak wszytsko robisz zle!!! :-/ sama chemia!! po piersze jakiekolwiek pieczywo zastap np platkami owisanymi z owicem i produktem mlecznym ! zupka na szybko - najgorsze co moze byc :/ kalorii moze nie ma za wiele ale odklada substancje chemiczne spowalniajace metabolizm :-/ serek wiejski ma smietanke!!! zastap go np serem bialym z rzodkiewka/szczypiorkiem no i kobiety CZY TY MASZ BLADE POJECIE co oznacza "zdeowa dieta"?! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2014 niee,na pewno nie ma i pewnie nikt nie ma bladego pojęcia tylko ty i ci wypisujący bzdury o lochach.. żal mi was,bo co was wam do tego,że ktoś waży tyle i tyle i dlaczego tak a nie inaczej?! najlepiej kogoś wyzwać,a pewnie samemu wygląda się podobnie,ale oczywiście nie spodziewam się odpowiedzi innej niż "wyglądam pięknie,mam 50 kg i nie wiem jak można mieć więcej.." chyba wam dobrze jak tak popiszecie,nie?! i kij wam w oko co dziewczyny robią a czego nie,zajmijcie się sobą a wyzywacie i oceniacie kogoś,kogo nie znacie.. ONAkropka i plama944 - jak tam? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2014 JA NIKOGO NIE WYZYWAM TYLKO DALAM WSKAZOWKI ZE ZLE JE8 NIE POWIESZ mi ze jedzenie zupek chinskich jest zdrowe?? :p nikogo tez nie wyzywalam wypraszam sobie i DZIEKUJ***ardzo za podziekowanie za wskazowki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plama944 Napisano Maj 8, 2014 dzis zjadlam zdrowo, a to ze czasami zjem zupke chinska to nie ma tragedi jest praca i czasami poprostu inaczej sie nie da... a zjadlam dzis: 9:00 bulke zarnista z lyzeczka paprykarzu 11:00 200ml kefiru 15:00 300ml krupniku 17:30 omlet z 2 jaj i szczypiorku na lyzeczce masla. 1 pomidor Dzis wypada dzien cwiczen to bd bieg na przemian z szybkim marszem lub 40min rowerku stacjonarnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2014 no kurde uparta jestes ZOSTAW TO PIECZYWO!! i paprykarz tez :/ blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plama944 Napisano Maj 8, 2014 ja rano musze zjesc jakies pieczywo inaczej bd glodna i bd podjadac ;/ kiedys jezdzilam do dietetyka i powiedzial ze mam jesc rano ciemna bulke. fakt pomogla mi schudlam 20kg utrzymalam wage rok potem niestety wyszly problemy i zrobilamm najwiekszy blad zycia smutki utopilam w jedzeniu... myslalam ze skoro schudlam to raczej tak szybko nie przytyje... ale mialam wtedy 13lat. teraz juz tak nie zrobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2014 jak zjesz duzy 40g jaogurt z platkami owsianymi i bananem zapewniam ze glodna nie bedziesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONAkropka 0 Napisano Maj 8, 2014 Ja dziś 2 porcje kiślu, 3 ogórki korniszkone, 1 kiszony, udko gotowane, 2 wafle ryżowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach