Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zajęci faceci odzywają się do swoich byłych

Polecane posty

Gość gość

Dlaczeg zajęci faceci odzywają się po latach do swoich byłych? Mają dzieci a po kilku latach d rozstania piszą byłym o tesknocie, myśłach i kontaktach.

Gość gość
może z tęsknoty za czymś co przeszło tak cicho i nie wróci już... :( ?

Hmmm... Jeśli się z kimś było długi czas, jeśli to było cos ważnego i poważnego i z różnych powodów się rozpadło, to trudno udawać, ze czegoś nie było... Po co się wraca myślami? Z ciekawości, czasem z rozczarowania, czasem tak zwyczajnie "co słychać"... Różne są powody. Ważne, by wiedzieć czego się potem chce.

Gość gość
Ja chce z nim być, ale propozycji spotkania z jego strony nie było. Oprócz pięknych słów i życzeń na święta, a ja go kocham. On ma dziecko z inna po naszym rozstaniu.

Gość gość
kobieta zawsze ma skłonność do oddawania się byłym. Wystarczy, że przypomni jej się dobre chwile choćby jedną i już można *****ć

Gość gość
Facet nigdy się nie odzewie do byłej jeśli kocha swoją obecną partnerkę. Widocznie Twój facet tęskni za Tobą i może coś do Ciebie czuje. Może odważ sie i Ty zaproponuj spotkanie po latach.

Gość gość
a Ty byś się spotkała ?

Chcesz brać na siebie jego dziecko? Z inna? Będziesz się z nim bawiła? Zajmiesz jak akurat będzie u ciebie i rozbili go brzuch? Czasem nie warto wracać do przeszłości i ludzic się marzeniami. Rozczarowanie będzie podwójne.

Gość gość
Pokocham jego dziecko bo go kocham i jestem ciągle sama.

Gość gość
Rokowa panno Ty chyba nie wiesz co to miłość! Doskonale rozumiem autora/ke

Wiem. Ale Wy mylicie sluzalczosc i poddanie z miłością. Trochę szacunku do siebie! Takie kobiety faceci kochają. Służące tylko pieprza. Sorry - taki mamy klimat :P

Gość gość
Faceci się odzywają bo kochają byłe a są z jakiś powodów z obecnymi.

Gość gość
O jakim szacunku ty kobieto mówisz, miłośc to wielka sprawa i oddanie osobie którą się kocha. W życiu różnie wychodzi.

Gość gość
Oczywiście że się nie wykluczają ale nic nie wiesz o życiu. Autorko jeśli czujesz i znasz swojego byłego partnera, darzysz go uczuciem to walcz o miłość. Oczywiście nie rozbijaj związku jeśli w takim jest ale tego nie wiesz. Możema dziecko ale jest sam a wy możecie stworzyć udaną rodzinę.

Gość gość
wreszcie zasłona z oczu spadla,przejrzeli i następnej daleko do byłej,wreszcie ma skalę porównawczą, moze miał za dobrze i nie docenił tego, a moze przeliczył sie z nową niby miłośćią tamta miłość śni mu sie po nocach

Gość gość
Dzięki, nie życzę mu źle ale kocham i chce z nim być

Gość gość
Odzywają się bo im źle.

Gość gość
"Ja chce z nim być, ale propozycji spotkania z jego strony nie było. Oprócz pięknych słów i życzeń na święta, a ja go kocham" x Bo on nie chce się spotykać, nie ma w związku z Tobą żadnych planów. Popitoli sobie przez smsy, bo to nic nie kosztuje, moze miec kilka takich do których tak pisze. Lubi moze czuć, że jest dla kogoś ważny ale on już te najwazniejszą osobę ma i jest z nią obecnie. Gdyby chciał być z Tobą to by był.

Gość gość
Odzywają się bo im źle.

Gość gość
A czemu pisze że życie jest glupie?

Gość gość
Na pewno maja dosyć i im się nie układa i jest zdesperowany.

Gość gość
Sama się nad tym zastanawiam, po co???? Mój ex odezwał się w dzień swojego ślubu i wspominał nasze najpiękniejsze chwile twierdząc, że jest bardzo szczęśliwy.