Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka08

Ciąża czy stres?

Polecane posty

Gość Kaśka08

Witajcie. 1.05 kochałam sie z chłopakiem, bez prezerwatywy... nie skończył we mnie, jesteśmy tego pewni na 100%. Jednak jak później okazało się, miałam w ten dzień owulację.. (nie zaglądałam wcześniej do kalendarzyka). Dużo o tym myślałam, czy moze jednak mogło sie coś stać, dziwnie się czuje, nie bolą mnie piersi, jednak czasem czuję lekki ból w lewym jajniku (jak w pierwszy dzień miesiączki, tylko wtedy ból jest silniejszy). Jest to powód do nerwów? Czy po prostu za bardzo się na to wszystko nakręcam?

Gość gość
no wiadomo że stać się może. stosunek bez zabezpieczenia niesie ze sobą ryzyko ciäży. ale o tym pewnie przekonasz siē pòźniej. bo na jakieś objawy ciąży to za wcześnie.

Gość gość
jeżeli bazujesz na kalendarzyku, to gratuluje poziomu wiedzy, a na wszelkie objawy ciążowe byłoby zdecydowanie za wcześnie

Gość gość
Jakie prawo mówi,ze dziewczyna mająca prącia w pizy nie zaciązy.O tym powinna powiedzieć ci mama.

Gość gość
Za wcześnie na objawy... Ale w ciąży możesz być.. Zrób test w terminie spodziewanej miesiączki i wszystko będzie jasne... A jak nie chcesz mieć na razie dzieci to zapisz się do gina po tabletki albo używajcie prezerwatyw... Bo z kalendarzykiem łatwo wpaść...

Gość afrodyta89
Stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, gdyż w preejakulacie również znajdują się żywe plemniki. Statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę. Jeszcze masz szansę pójść do lekarza po tabletkę po, która działa do 120h po stosunku.

Gość gość
a straszycie tylko dziewczyne! Ja z moim narzeczonym od 3 lat nie zabezpieczamy się, po prostu nie konczy we mnie i w ciązy nie jestem. Znam wiele osob, ktore tak robią wiec szansa jest 000.1%

Gość gość
ja też przez wiele lat stosowałam tzw. przerywańca, bez wpadki, teraz się okazało że pojawiły się problemy z zajściem w ciążę, więc uważaj gościu z 00.55, bo u Ciebie może być to samo i dlatego do tej pory nie zaliczyliście wpadki

Gość gość
Czy obiad też po połowie przerywasz?