Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzenie w twarz

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj byłam świadkiem jak ojciec mojego chłopaka uderzył swoją córkę, siostrę mojego chłopaka w twarz. Byłam w szoku. Spytałam ją czy już kiedyś dostała, a ona,że tak. I piszę tutaj,bo mój chłopak kiedyś , popychał w czasie kłótni,albo np. trzymał mocno za brodę i mówił "zamknij się". On to wgl jest "zakochany" w swoim tatusiu. W sensie,że jest dla niego wzorem. Ostatnio ktoś coś tam opowiadał, a mój chłopak " ja to bym w papę dał za takie cos". Myslicie,że kiedyś mnie tez uderzy ? ;/

Gość gość
pewnie

Gość gość
tak, to kwestia czasu.

Gość gość
Tak.

Gość gość
Dlaczego tak twierdzicie ?

Gość gość
pogadaj z nim o tym

Gość gość
oczywiscie. typ psychopaty-boxera

Gość gość
wzorce wyniesione z domu. po slubie bedziesz dostawała w ryj za friko, a to nie ma analu a to w robocie w******i. tak sie wychował. pomysl, ciebie wychowano ze nie mozna bic dzieci czy bedziesz biła swoje ? raczej nie. sasiad dostawał baty od ojca non stop myslisz ze nie bedzie lał swoich. przeciez on mysli ze tak trzeba ze to normalne. narazie nic ci nie grozi bo jeszcze odejdziesz ale po slubie uuuu bedzie w ryj.

Gość gość
No wlasnie podczas stosunku tez uderza mnie w twarz,ale wyczytalam na forach,ze niektorzy faceci tak mają,bo ich to podnieca...

Gość gość
A czemu po ślubie. To ona już może zarobić jak mu się coś nie spodoba. Spróbuj autorko, a może przestaniesz zadawać głupie pytania. No sprzeciw mu się a zobaczysz co zrobi. Nie będzie umiał sobie poradzić, to sięgnie po siłę. Już pisałaś, że Cię szarpał czy popychał.

Gość gość
Mialam wczesniej faceta ktory nieszanowal swojej matki a jak zamieszkalismy razem to zaczal mnie tak samo traktowac i to byl koniec zwiazku.mysle ze jak ten twoj zostal wychowany to wobec ciebie bedzie tak samo sie zachowywal

Gość Gościóóófffka
Dobrze c***iszą. To się nazywa powielaniem wzorów z domu rodzinnego - wszyscy je powielamy tak naprawdę nawet zupełnie nieświadomie,ale twój chłopak ma PATOLOGICZNE wzorce. Tylko ciężką pracą nad sobą można to zmienić, ale najpierw trzeba samemu chcieć coś w sobie zmienić, bo inni tego nie zrobią choćby stawali na rzęsach.