Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem śmieciem

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem nikomu potrzebna, nikomu na mnie nie zależy i zdechnę sama... :(

Gość gość
Nie jestes, jestes wspanialoa wsrtosiowa osoba!!!!

Gość gość
Nie jestem. Całymi dniami przesiaduję sama w domu (chyba że idę do pracy) i na próżno marzę o tym, by ktoś mnie pokochał, zaakceptował...

Gość gość
Człowiek zawsze umiera sam. Kiedyś 1 niedoszły samobójca napisał, że w tym dniu miał się zabić, przygotował już wszystko..szedł ulicą i uśmiechnęła się do niego tak czysto i szczerze nieznajoma kobieta i ten jej uśmiech uratował mu życie.

Gość gość
Uśmiech tylko na chwilę zadowala, niestety. Potem wszystko jest takie samo. Samotność mnie wyniszcza, stale popłakuję do poduchy i nie mogę wziąć się w garść...

Gość Taki_jeden_964
Całymi dniami przesiaduję sama w domu (chyba że idę do pracy) i na próżno marzę o tym, by ktoś mnie pokochał, zaakceptował... xxx Dzisiaj ciężko o prawdziwą, szczerą miłość. W związkach czasem bardzo źle się dzieje. Pomyśl, że może omija cię coś złego, a wydaje ci się, że cię los krzywdzi. Znajdź sobie coś ciekawego w życiu. Otwórz się na znajomych, może znajdziesz jakąś fajną paczkę na przykład na wspólne "wypady".

Gość gość
Wkurzają mnie ludzie, którzy tylko narzekają i marudzą i nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa.

Gość gość
Jestem miła, otwarta i szczera, ale ludzie mnie nie chcą, i tyle. Zawsze mieli mnie za kogoś gorszego i tak też traktowali. Niby spotykałam osoby, które początkowo były dla mnie sympatyczne, mówiły, że jestem fajna, mądra itp., ale co z tego, skoro nie wchodzili ze mną w głębsze relacje. A ja mam dość takich powierzchownych kontaktów.

Gość gość
Jak cię wkurzają, to nie czytaj. Może ja na co dzień właśnie nie mam możliwości się wyżalić?

Gość Taki_jeden_964
Niby spotykałam osoby, które początkowo były dla mnie sympatyczne, mówiły, że jestem fajna, mądra itp., ale co z tego, skoro nie wchodzili ze mną w głębsze relacje. xxx Bycie fajną osobą niczego nie załatwia. Musi być chemia. Ja też znam wiele fajnych dziewczyn ale nie proponuję od razu każdej związku. Po prostu jeszcze nie znalazłaś "tego".

Gość gość
Nie ściemniaj i nie prowokuj,.Jak ktoś jest miły i uprzejmy dla ludzi to i ludzie też podobnie się zachowują wobec Ciebie.

Gość gość
Tak jest. Czuję się od lat pomijana i niepotrzebna. Ludzie nie chcą mnie poznać bliżej, wystarczają mi pozory. I dlatego jest mi przykro. Chcę czuć się kochana i ważna.

Gość Taki_jeden_964
Autorka napisała, że ludzie są dla niej sympatyczni więc dobrze się zachowują wobec niej. Ale my piszemy o związku, to coś więcej jak koleżeństwo czy przyjaźń. Gdzie tu "prowokacja" ?

Gość Taki_jeden_964
Autorko ile masz lat ? to też istotne

Gość gość
Mam 24 lata.

Gość gość
Przepraszam, nie doczytałam do końca. Słuszna uwaga. Zatem brak chemii, szaleństwa, magii, ekscytacji, burzy hormonów i tyle.