Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam ważyc żeby mieć płaski brzuch

Polecane posty

Gość gość

mam 175 wzrostu, obecnie waże 62 kg i ciągle nie mam płaskiego brzucha, ile jeszcze powinnam schudnąć?

Gość gość
Miranda Kerr ma 1,75 i waży 54....

Gość gość
Nie ma takiej wagi- możesz byc wychudzona u nadal mieć wydety brzuchol., bo na to ma wpływ ma mnóstwo czynników- gospodarka hormonalna, tłuszcz, sprawność mięśni, praca jelit, a nawet wady postawy. Ją np zawsze mam płaski brzuch- 10 kilo w jedną czy drugą bez różnicy- ale nie miewam wzdec, sr.. 2 x dziennie i tłuszcz odkłada mi się wyłącznie w kobiecych miejscach Weź się zastanów co jest twoim problem czy nasz fald tłuszczu, czy wieczne wzdecia czy może się od zawsze garbisz i chodzisz jak stary dziad z brzuchem do przodu

Gość gość
to tak jak u m nie, brzuch wielki a reszta szczupla chyba powinno sie jesc produkty z niskim indeksem glikemicznym, cos w stylu diety sb

Gość gość
tez mam problem z brzuchem , moze znacie jakas diete sprawdzona? cwzczenia mi nic nie daja

Gość gość
znowu reklama

Gość jamajkaa
Płaski brzuch nie zależy od wagi ale od mięsni brzucha i ogólnie od tego co robisz oprócz tego, że trzymasz dietę. Powinnaś zastosowac jakieś ćwiczenia właśnie na brzuch. Zerknij sobie też na dietę zielus: http://dieta-zielus.pl/ może będzie odpowiednia dla Ciebie.

Gość gość
NO NASTEPNA REKLAMA,.