Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

papierosy a aktywność fizyczna

Polecane posty

Gość gość

witam, palę,.... wiem, wiem...i bardzo chcę przestać, ale czasem nie umiem pomóżcie, jakie macie rady?? Zaczęłam chodzić marszem np 1h co 2 dni, dobrze mi idzie, ale ciągle myślę o papierosach, nie palę..2 dzień, wiadomo-czuję się lepiej, ale ta przeokrutna chęć...jak chodzę jestem szczęśliwa, czuję się zdrowa, silna, ale potem marzę o papierosie, macie jakieś rady????proszę o wsparcie a nie obrażanie

przeczytaj książke allena Carr jak skutecznie rzucić palenie czy jakoś tak. Mi co prawda pomógł Tabex ale miałam jeszcze po latach takie chwilę że chciało mi się palic polecono mi tę ksiązkę i pomogła :-)

Gość Jullka33
Mi się jeszcze nie udało rzucić, ale bardzo ograniczam. Kupiłam sobie zestaw elektronicznych fajek firmy lime, maja tam liqiudy o róznym steżeniu nikotyny, jestem już na tych najniższych 6mg i jestem na dobrej drodze do zmiany na beznikotynowe. Tak czy inaczej i tak czuję sie lepiej i mam lepszą wydolność płuc po zmianie.

Gość gość
Polecam to co przedmówczyni ksiazke Allana Carra "Łatwy sposób na rzucenie palenia", przeczytałam w kilka dni (krótka jest) nie palę juz od 2 lat i w ogóle nie chcę, nie ciągnie mnie. jest w necia do ściągnięcia wiec nie trzeba kupować

Gość gość
Jak zaczynałam biegać, to paliłam, ale zmieniły się priorytety, trzeba przebiec w końcu maraton 34. PKO Wrocław Maraton i nie palę już od 7 miesięcy :)