Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związałybyście się z facetem który ma małe dziecko?

Polecane posty

Gość gość

nie jest wdowcem, rozstał się z byłą.

Gość gość
Nie wiąz się z facetem z dzieckiem ,nigdy .

Gość gość
Kocham podwójną moralność kobiet. Same piszą " nie wiąz się z facetem z dzieckiem ,nigdy", ale gdyby chodziło o kobietę z dzieckiem to inaczej by śpiewały. Baaa, zwyzywałyby faceta od s*******i i pustaków, że nie chce takiej dziewczyny tylko ze względu na to, że jest samotną mamuśką.

Gość daaaisy
oczywiście że tak, jeśli ktoś kocha szczerze i zależy mu na drugiej osobie to nie widzi żadnych przeszkód

Gość gość
Wiem co napisałam jestem z facetem który ma dziecko 11 lat i dobrze jej radzie nigdy się nie wiązać .Jeśli chodzi o sytuacje odwrotna to mam to w d***e .

Gość gość
dlaczego mam się nie wiązać? co dzieje się w Twoim związku że odradzasz?

Gość Encetrence
Na wstępie powiem, że jestem jeszcze studentką ostatniego roku, żyję na koszt rodziców i mam prawdopodobnie mocno idealistyczny obraz świata. 1. Przed określeniem Was jako związek i pojawianiem się częściej w życiu dziecka, postarałabym się faceta jak najlepiej poznać (+ dowiedzieć, czy nie jest r*uchaczem, brzydko mówiąc) i poodwlekać określenie was jako związku. W tym czasie, starałabym się poznać jego reputację, opinię kobiet o nim i wyczuć, czy intuicja podpowiada ci coś złego o nim. 2. Wybadałabym, czemu nie jest żonaty, czy nadaje się na ojca itp. 3. Poznałabym matkę dziecka. Jeśli ma żonę, nie związałabym się z nim, dopóki się nie rozwiedzie, jeśli rozwód nie byłby z mojego powodu. Jeśli rozwód czy rozpad związku miałby być z mojego powodu, zerwałabym z nimi wszystkie kontakty. Po tym wszystkim przy wyniku pozytywnym, tak, związałabym się.

Gość 2zona
Ja Ci napisze jak to wygląda. Placenie alimentów. Zależy jak zarabia, ale i tak będzie mozna to,odczuć we wspólnym budżecie. wszystkie wakacje prawdopodobnie z dzieckiem co drugi weekend będzie z dzieckiem byla będzie mu pewnie utrudniać kontakt lub żądać wiecej kasy jak sie dowie o tobie dziecko będzie albo cię nienawidzić albo będzie chcialo wszystko robić z tobą, po jakims czasie będziesz miala dosc będziesz wzywana na rozprawy o podwyższenie alimentów i będą prosic cię o zaświadczenie o zarobkach sprawy o kontakty również będziesz wzywana ciagly kontakt z jego byla będzie doprowadzal cię do szalu a i jeszcze wszystkie plany, dlugie weekendy, twoje urodziny, wszystko będzie ustalane pod dziecko Np jak twoje urodziny wypadną w weekend z dzieckiem? Baj baj romantico kolacyjo

Gość gość
Nic się dzieje ale ja i tak cierpie z tego powodu on nie jest tylko nasz mój i dzieci bo zawsze będzie tam gdzieś to dziecko bedzie a ja naleze do osób które nie potrafią tego zaakceptować ,nie jestem wredna nie wyzywam nie zabraniam spotkań ale boli mnie to nawet po tylu latach i wiem ze nie powinnam się z nim wiązać wówczas byłam młoda głupia zakochalam i potem trudno było odejść ale z czasem i były u nas awantury ja mu wypominalam ze zrobił dziecko malolacie ze nie powinno w ogóle się urodzić bo dzieci nie powinny mieć dzieci 'ze patologia a sama wówczas tak się zachowywalam.Teraz milcze ale za każdym razem jak on jedzie spotkać się z córka do swojej matki bo ona bierze ja od matki jestem zła i smutna zaczynam ich nienawidziec 'myslalam ze tylko ja taka jestem podła ale moja mama opowiedziała mi historie swojego brata gdzie jego zona bezwzględnie zarabiała kontaktów z dzieckiem z poprzedniego związku 'moja babcia dla sw spokoju płaciła alimenty to nie dla mnie mecze się ale ....Ja tez nie miałam ojca i powinno mi być żal takich dzieci ale nie jest ,ja miałam do pewnego momentu fajne dzieciństwo potem zamieszkałam z mama i jej facetem ,wiem jedno dzisiaj ze gdybym nie była ze swoim mężem nie bylabym z żadnym facetem nie zamieszkalabym z nim nigdy, dla swoich dzieci .Może jestem inna dziwna wredna a przedewszystkim slaba ze w pore nie odeszlam ale taka jestem i widzę patrząc po znajomych i nawet czytając wypowiedzi ludzi więcej jest takich kobiet co nie związało by się z facetem z dzieckiem . Sorry za błędy pisze z telefonu.

Gość gość
nie

Gość gość
Nie. Facet musiałby być niesamowicie dziany i przystojny, żeby zrównoważyc posiadanie bachora. I ja nie jestem zazdrosna- niechby sobie spędzał czas z dzieciakiem, ale beze mnie, bo mam zero ochoty udawać, że mnie jakiś dziecior obchodzi

Gość gość
Ja jedynie mogę powiedzieć ze żadna tych rzeczy co wyżej napisala 2 zona nie ma miejsca u nas i nigdy nic pod dziecko nie było ustalane ,wszystkim praktycznie zajmuje się moja teściowa oni byli bardzo bardzo młodzi jak to dziecko zrobili wiec teściowa przejęła rządy nie bylo planowanych wakacji z dzieckiem ,weekendow jeździła owszem znami na wakacje ale niezbyt często bo wolała gdzie indziej jechać.Pod nią nic specjalnie ustalane nie było . Maz jedzie się spotyka u teściowej w domu alimenty wysyla na konto.Nie sa juz zbyt częste te spotkania bo dziecko nie jest maluchem a 15 letnia panna i nie ma ochoty. siedziec ze starymi .U nas tak jest ale przeważnie jest inaczej i będzie ciężko.

Gość Encetrence
Dobrze rozumiem, że mężczyzna, który ma małe dziecko, to dla Ciebie ten, który MA DZIECKO U SIEBIE, bo matka je mu zostawiła na stałe w przybliżeniu?

Gość gość
zeby tylko :D jeszcze by bylo ze chlop ktory sie nie chce wiazac z uzywanym przeterminowanym towarem z bekartem ktory swoja szanse juz stracil nie jest prawdziwym facetem bo tylko prawdziwy odpowiedzialny dojrzaly facet z jajami bedac normalnym wolnym facetem wezmie sobie na glowe uzywany towar z cudzym bekartem :D:classic_cool: a teraz hipokrytki napiszmy prawde chlop z bekartem jest jak baba z bekartem jest to towar najnizszej kategorii i moze sie wiazac tylko z drugim z bekartem albo jakims kompletnym desperatem dla ktorego to jedyna szansa na bycie z kimkolwiek albo z kims nie do konca normalnym :classic_cool:

Gość wifigdańsk
mocno bym się zastanowiła dlaczego nie jest z matką swojego malenkiego dziecka. na pewno nie wiązałabym się pochopnie, wcześniej bym musiala bardzo długo obserwowac i poznac prawdę o tym dziecku,ich rozstaniu itd.

Gość Chlip Chlip
Zrobiłabym dokładnie tak, jak mówi Encetrence i wifigdańsk. Możecie odpisać mi w zamian w moim wątku w dyskusji ogólnej? "Nie umiem zainteresować się żadnym typem roboty, nic mnie nie interesuje"

Gość gość
Mam taka koleżanke co ma dziecko z pierwszego związku i poznała faceta wyszła za niego i maja wspólne dziecko i kiedyś była rozmowa miedzy nami i ona wypaliła ze w życiu nie wzięła by sobie faceta z dzieckiem bo to kłopot nic nie powiedziałem ale potem pomyslalam ze ciebie facet wziął z czyimś dzieckiem i to jest to samo taka sama sytuacja.Taka trochę hipokryzja z niej wyszła .

Gość Chlip Chlip
Może mówiła właśnie, myśląc o swoim przypadku.

Gość Chlip Chlip
Z jednej strony to fajnie, bo o utrzymanie takiego dziecka raczej się nie trzeba troszczyć, a dziecko się ma, jak się odchowa, jeśli zamieszka z Wami;) Minusem jest, że na alimenty nie musi Ci płacić na starość, jeśłi go nie utrzymujesz.

Gość gość
Nie nie mówiła o sobie mówiła to tak jakby u uniej nic takiego nigdy się nie wydarzyło ,ja pamiętam ta cala rozmowe ta sytuacje.

Gość gość
nie, bo nie znoszę dzieci :|

Gość Chlip Chlip
To bym wypaliła jej od razu, to, co pomyślałaś. Przecież to żadna tajemnica, że ONA miała dziecko;) Czasem takie zołzowate babiszony robią się mniej ostre, jak się je ripostuje.

Gość gość
jestem autorką, oczywiście miałam na myśli faceta który dziecko zostawił u byłej ale interesuje sie nim.

Gość Chlip Chlip
No to czemu nie jest z nią?

Gość wifigdańsk
Chlip Chlip jest cos takiego jak testy osobowosci,testy zawodowe czy cos takiego,chodzi o to ze jak wypełnisz taki test to wychodzi do czego się nadajesz,do czego masz predyspozycje,kazdy ma jakies zainteresowania tylko nie wszyscy to jeszcze w sobie odkryli , ja kiedys wypełniłam taki test ( autorstwa studentów z uniwesytetu Gdanskiego,tak ze nie byle co) i w sumie wyszło mi ze powinnam byc tłumaczem przysięgłym (haha) co raczej się nie zgadza no ale moze nie przykladałam się do tego bo zrobilam te testy tylko z ciekawosci no ale moze tobie pomoga. musisz poszukac w necie.

Gość Chlip Chlip
Wszystkie testy, które robiłam, nic mi nie dają. Jakieś bzdury wychodzą. W gimnazjum nam to robiono, to mi wyszło, że powinnam zostać zegarmistrzem, jak ja i techniki wszelkiej nienawidzę i zawód na wymarciu jest.

Gość Chlip Chlip
Do autorki: ja tam bym zabrała matce dziecko i wychowywała z chłopakiem, jeśli jest bardzo spoko:D

Gość gość
nie wiem czemu z nią nie jest ale wprost od byłej dowiedziałam się że utrzymują ciepłe, przyjacielskie stosunki ze względu na dziecko.