Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet ideał zadzwonił po 1,5 roku.szok niesamowita historia

Polecane posty

Gość gość

zostawiłam wczoraj telefon u znajomych. 1-wszy raz mi się to zdarzyło w życiu i właśnie wtedy zadzwonił ktoś kto kiedyś był dla mnie bardzo ważny kiedyś..... nie bylismy razem, on niby nie chciał, chociaż podobaliśmy się sobie oboje....rozstalismy sie w nieciekawych okolicznosciach, powiedział żebym mu dała spokoj, zebym nie dzwonila bo zrobi coś z tym....generalnie zakończyło się to wszystko ogromną nienawiścią i niechęcią do mnie z jego strony. więc tak zrobiłam..dałam mu spokój mija 1,5 roku (!!)a wczoraj on dzwoni. Nie odebralam bo nie mogłam przecież ale dostałam smsa że nie odebrałam połączenia i wyświetlilo mi jego numer.Napisałam mu więc dzisiaj smsa z pytaniem"Hej tu Ola, czy cos sie stalo ze dzwoniles?". Niestety nadal bez odpowiedzi.Nie miałam odwagi pierwsza zadzwonic wiec teraz czekam co zrobi, ale olał sprawę. w ciągu tych 1,5 roku stały się jeszcze 2 bardzo ważne rzeczy w kwietniu tego roku.. otóż wyprowadziłam się do zupełnie innego miasta,poza tym wysłałam mu dokładnie wtedy anonimowego smsa, że go nadal kocham. Ale on teoretycznie nie powinien się dowiedziec, że to ja. Bo zrobiłam to z jakiegoś innego numeru na kartę.Mogła byc to przeciez kazda inna laska. On olał tego smsa, nie oddzwonił ani razu, zeby se dowiedzieć kim jest ta tajemnicza osoba więc wyłączyłam tamten telefon. Wczoraj zalogowałam ten numer do sieci , pierwszy raz od tamtej pory... ale żadnych nieodebranych polaczeń mi nie wyświetliło..po prostu skorzystałam z niego bo potrzebowałam zapasowy telefon. pytanie za 100 punktów. Czy dzwonił bo dowiedział sie ze sie wyprowadzilam do innego miasta i coś go ruszyło, czy dzwonil bo numer sie zalogowal i on w jakiś sposób się o tym dowiedział i stwierdził ze tamten sms to była moja robota i stwierdził, ze zadzwoni od razu do mnie?jezeli tak to czemu tak pozno? nic nie rozumiem..Przede wszystkim czemu dzwoni po tak długim czasie, tym bardziej, ze nasza znajomosc to nie było nic powaznego

Gość gość
dodam, że to ja nie traktowałam go dobrze....

Gość gość
Głuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupia. Jak but.

Gość gość
głupia bo ?!?!?!?!?!?

Gość gość
Byc moze przez pomylke wcisnal twoje imie w telefonie i dlatego..jak by cos chcial to by oddzwonil.raczej on ciebie nie chce..moim zdaniem to byla zwyczajna pomyłka.

Gość gość
Widzialam juz tu ten temat...wczoraj? po co sie powtarzasz?

Gość gość
gość Byc moze przez pomylke wcisnal twoje imie w telefonie i dlatego..jak by cos chcial to by oddzwonil.raczej on ciebie nie chce..moim zdaniem to byla zwyczajna pomyłka. x x Też mi się tak zdaje. Albo co gorsze, zabawił się Twoim kosztem, bo się nudził. A Ty od razu cały oddział stawiasz na nogi. Uwierz,nie warto. Nawet jak go kochasz ciągle. To niezdrowe, widać, że wciąż Ci zależy i wystarczyła taka błahostka byś się podjadała. A pomysł, czy on choć raz przejął się Tobą, tym, jak Ci jest? Nie sądzę, a Ty od razu rzuciłabyś wszystko gdyby coś chciał od Ciebie. Przestań, bo się nie opłaca.

Gość gość
Jeśli faktycznie będzie chcial sie skontaktować - zrobi to. Jedno nieodebrane połączenie o niczym jeszcze nie świadczy...

Gość gość
poza tym skoro żaden z niego ideał, skoro tyle czasu bez kontaktu. Wiesz ilu fajnych facetów mogłaś przez ten cza poznać? Daj sobie na luz,nie było go przez 1,5 roku, to i wcale być juz nie musi. Uwierz, że dobrze ci bez niego i tak będzie.