Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozliwa ciaza??

Polecane posty

Gość gość

Wzielam tabletke po stosunku 24 dnia cyklu poniewaz pekla prezerwatywa i skonczyl we mnie. Kilka dni wczesniej zaczely mnie bolec piersi jak zawsze przed okresem. 5 dni pozniej po tabletce dostalam okres pierwszy dzien bolal strasznie brzuch byla krew bardzo czerwona i lecialo 3 dni byl skompy ale nie jak by bylo plamienie tylko normalne a 2 dni mialam plamienia jak do konca okresu. Po tym przestaly mnie bolec piersi, zmalaly i sie nie nabrzmiale. Lecz od kilku dni chodze rozczesiona plakac mi sie chce, nawed i wymiotowac jak pomysle o tej calej sytuacji poniewaz od nie dawna wapolzyje i pierwszy raz sie zdazyla taka sytuacja. Tabletke wzielam o nazwie Levonelle ona wystepuje w angli a nie wiem czy w polsce bo sie nie orjetuje w tabletkach po stosunku w polce. Dzisiaj jest 10 dzien po okresie od kilku dni mam bialy lepki sluz a od 3 dni powinnam miec dni plodne nie wiem czy tak powinno byc po tych tabletkach? Martwie sie bo na dziecko nie jestem gotowa

Gość gość
Jest to duża dawka hormonów i dlatego Twój organizm tak reaguje. Jeśli korzystacie z prezerwatyw, to może współżyjcie tylko w dni niepłodne, wtedy nie będzie możliwości zapłodnienia nawet jak gumka pęknie. Możesz je sobie wyznaczać np Afrodytą na ślinę czy testami paskowymi. Ale to pierwsze bardziej się opłaca, bo jest wielokrotnego użytku

Gość gość
To byl 24 dzien cyklu jak juz powiedzialam, od soboty przed tym zdazeniem zaczely mnie bolec piersi jak na okres a 21 kwietnia dostalam " miesiaczke " a mialam dostac 22 kwietnia

Gość gość
zrob test

Gość afrodyta89
Sądzę, że nie powinnaś się martwić. Dla pewności możesz jeszcze zapytać lekarza na stronie wpadka.pl