Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maturzystkaa

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj pisalam maturę pisemną z języka polskiego poziom podstawowy..no cóż było Wesele...(tak czułam)zaczęłam nawet czytac streszczenie ale takie nudy byly ze przestalam juz na początku...(to nie tak ze nie lubię książek,dużo czytam,czytalam granicę,przedwiosnie i inne lektury ktore mają w sb ciekawy wątek) i zamknięte zadania zrobilam myślę że na jakies 15 pkt (?)na 20 no i za wypracowanie bylo najwiecej bo 50 pkt przy czym łączna liczba pkt do uzyskania to 70...i spieprzylam brzydko mówiąc,ni w ząb nie rozumialam tekstu..przeglądalam arkusze z poprzednich lat i zawsze były jakieś deski ratunkowe wpostaci analizy wierszów albo prostszy temat bardziej znanej ksiażki a tu?Zerknijcie sb na te polecenia..to jakiś żart? Obawiam sie ze będę musiala pisac poprawkę w sierpniu... I tu moje pytanie,jak wyglada świadectwo maturalne jak ktoś pisał poprawkę sierpniową z jednego przedmiotu hm?

Gość gość
tez sie boje ze zawaliłam. ale pisałam potop, chociaz nawet streszczenia nie przeczytałam.

Gość gość
ale tez nie przejmuj sie na wyrost, przeciez cos napisalas

Gość gość
up

Gość Pocieszenie dla maturzystów
Wiem jaki to stres pisać maturę dlatego postanowiłem przygotować małe pocieszenia dla tych którym mogło się nie powieść. :) http://pokazywarka.pl/qoe230/

Gość gość
gdzie mozna znalezc na necie pytania do matury z polskiego ?? Bo jestem ciekawa jak w tym roku mieliscie ale chyba jeszcze nie ma ???? jak macie dajcie link :)

Gość gość
nie klikjacie w ten link bo automatycznie pojawi sie na waszym kompie wirus!

Gość gość
nie żaden wirus tylko gołe penisy gwoli ścisłości :D

Gość gość
geje zgłupiejecie jak to zobaczycie tylko i będziecie mieć ten obraz do końca życia zawsze jak zamkniecie oczy,chcialam was tylko ustrzec!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie prawda nie ma tam ani jednego homoseksualnego aktu :)