Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobry powód rozstania?

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna mnie kocha i ja ją też ale matka mówi, że na żonę się nie nadaje. Dziewczyna jest leniem, nie radzi sobie w życiu. Aktualnie studiuje zaocznie pedagogikę i pracuje na kasie. Najczęściej pracuje do późna i jej się nie chce nic potem robić. Mówi abym się z nią rozstał. . Czy powód "nie widzę z tobą przyszłości" jest dobry?

Gość daaaisy
a decyzja o rozstaniu jest twoja czy twojej mamy??????

Gość gość
dobry, ale moze to lenistwo kiedys z niej wyjdzie , chociaz watpie,. x ja chyba z leniem tez bym nie byla :D

Gość gość
ale skoro pracuje to chyba az taka leniwa nie jest...

Gość gość
I jeszcze się uczy zaocznie. Autor to jakiś maminsynek.

Gość gość
Matka uważa, że jest leniwa bo jak przyjeżdża w gości do mnie to moja dziewczyna nie podaje jej kawy. Przyczepia się też do tego, że mi codziennie obiadów nie gotuje i okien nie czyści.

Gość JednaTakaSuka
laska pracuje i studiuje, no szczyt lenistwa... weź się zastanów czy chcesz być z nią czy z mamusią, której na dobrą sprawę pewnie żadna "synowa" nie będzie pasowała

Gość gość
Nie sluchaj matki zrob tak jak Ty czujesz jesli ja kochasz to wszystko sie jakos ulozy

Gość gość
A Ty podajesz herbatę, obiad gotujesz i okna czyścisz bęcwale!!!!????

Gość gość
studiuje PEDAGOGIKĘ, to studia dla debili

Gość gość
Autor mam nadzieję,że kopnie cię wkrótce w doopę i zostaniesz ze swoją mamuśką na zawsze ...

Gość gość
a po co autorowi taki śmiec?

Gość gość
facet byłby nieudacznikiem, a dziewczyna widzę idealna, pasożyt

Gość gość
Matka wręcz błaga mnie abym sobie poszukał innej aby mi potem ciężko w życiu nie było. Nie wiem co mam robić. Postawie się matce a za parę lat będę sobie pluł w twarz, że mogłem matki posłuchać. Posłucham i się okaże, że to będzie największy błąd w życiu.

Gość gość
bazienka, tyle lat na forum a ciągle dajesz się złapać jak dziecko

Gość gość
Podbijam bo nikt nie odpowiedział normalnie.

Gość gość
Moim zdaniem to Ty chyba leniwej dziewczyny nie widziałeś. Dziewczyna pracuje, studiuje(nieważne co, ale jednak do tej szkoły chodzi). I jeżeli wracam zmęczona z pracy to też mi się nie chce nic robić, bo chcę po prostu odpocząć. Nie wiem jak dokładnie jest między wami, ale powód do rozstania taki, że ona niby jest leniwa to bzdura. Jakby była leniem to by siedziała ciągle w domu, nie pracowała i spała do południa i za przeproszeniem pierdziała w stołek. Poza tym jak ma Ci codziennie gotowac obiady, skoro sam pisałes, ze pracuje do pozna? To może Ty byś jej zrobił coś do jedzenia na kolację? Stereotyp, że kobieta ma siedzieć i gotować obiadki mężowi to chyba tylko na wsiach został.

Gość gość
No a moja matka ma właśnie taką opnie, że kobieta powinna pracować zawodowo i jeszcze obrobić cały dom, ogród, obiad, okna. . Ona mi mówi z łzami w oczach, że nie chce takiej synowej :(

Gość gość
z tego co czytam na forach to faceci żenią się z gorszymi przypadkami. Z takimi co nie robią nic, nie gotują, nawet po sobie nie posprzątają. Najlepsze było jak pewien mąż pisał, że jego żona zostawia brudne podpaski i chowa je w jakiejś dziurze w łazience, masakra.

Gość PakiecikZstu
Dobry jesteś wałek. nawet nie czytam tego tematu. Mówisz że ją kochasz, ale wytykasz jej wady i próbujesz ją wcisnąć w ramy dziewczyny, która by C***asowała. Jak sie kocha, to sie kocha bezwarunkowo, i najważniejsze dla nas jest szczęście tej osoby. Jakbyś ją kochał, to byś myślał w ten sposób- niezaradna jest w życiu, więc tym bardziej muszę przy niej być żeby sama z problemem nie została. Wałek jesteś wyjdź i nie wracaj! :D To nie jest prawdziwa miłość.

Gość PakiecikZstu
A kobiety mają tendencję do testowania nas, mówiąc tak oczekuje pewnie że ją op********z z grubej rury, i utwierdzisz w przekonaniu że kochasz ją taką jaka jest, i że dacie sobie rade, no nie chce mi sie całej litanii na ten temat pisać, ale wiadomo o co chodzi. A Ty co ? Pytasz obcych ludzi na forum o takie głupoty, to nie z nią jest coś nie halo tylko z Tobą, pipa jesteś :D

Gość gość
dlaczego pipa?