Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Hydraulik

Pracuję jako hydraulik i powiem wam szczerze że mity o hydraulikach to poniekąd

Polecane posty

Gość Pan Hydraulik

prawda! Miałem już wiele przygód z klientkami które z pozoru wołały mnie do pomocy przy zapchanym zlewie, wymiany kolanka itp. a kończyło się na seksie. Kobiety chyba kręcą spoceni mężczyźni, w roboczym stroju. Poza tym wiele się żaliło na swoje małżeńskie niepowodzenia. W ciągu mojej już pięcioletniej praktyki w tym zawodzie miałem seks z 11` kobietami które z pozoru tylko zamawiały usługi hydrauliczne.

Gość gość
ok. a teraz zjedz snikersa i nie p*****l

Gość Pan Hydraulik
Snickersa już jadłem, dziękuję :)

Gość gość
ja pracuje jako pokojowka i powiem ci tyle panowie sa zepsuci jak zgnile i robaczywe sliwki pozostawione w trawie od ubieglorocznych zbiorow

Gość Pan Hydraulik
Dlaczego uważasz nas za zepsutych? Kontynuując wątek, napiszę trochę o kobietach z którymi miałem przyjemność spędzić kilka miłych chwil po wykonaniu roboty. Było to kobiety w różnym wieku najmłodsza miała 22lata najstarsza 46 lat, dominują jednak 30 letnie znudzone lub skłócone z facetami mężatki.

Gość gość
Ja kiedys miałam przygodę z facetem,który przyszedł naprawić mi pralkę. Więc jestem w stanie uwierzyć autorowi.

Gość gość
a która miała przygodę z panem,który przyszedł wyczyścić komin?:classic_cool:

Gość nie przepraszam za Jedwabne
jola przedstawic ci?

Gość gość
ja chyba trafiam na samych starych i brzydkich hydraulików :-(

Gość Pan Hydraulik
Ogólnie mężczyźni z zawodami gdzie trzeba się przemieszczać od domu do domu mają podobne przygody co ja :)

Gość gość
Twoją żone za to puka lisonosz:)

Gość Pan Hydraulik
Nie mam żony ale nie wykluczam że listonosze mogą mieć podobne doświadczenia, choć przyznam że nie znam osobiście żadnego, znam natomiast akwizytora, który ma na koncie jeszcze więcej przygodnych numerków niż ja :)

Gość gość
ja p**************** czyli cały świat się puszcza

Gość gość
opowiedz jakieś ciekawsze historie dokładniej...

Gość Pan Hydraulik
Na pewno nie można mówić że cały świat się puszcza 11 numerków na około 500 odwiedzonych domostw w ciągu tych lat to chyba nie taka ogromna liczba.

Gość Pan Hydraulik
Jedną z najciekawszych sytuacji to chyba miałem z pewną 46 letnią panią domu, która mimo lat była bardzo powabna, taki książkowy przykład MILF. Ona w przeciwieństwie do innych kobiet, które flirtowały, z którymi trzeba było się bawić w podchody, od razu przedstawiła prosto z mostu że nie miała seksu z mężem od ponad roku i potrzebuje pieszczot. Była bardzo pewna siebie i bardzo wyuzdana w łóżku.

Gość Pan Hydraulik
"przecież to kretyn któremu się nudzi,a wy łykacie jak pelikany że facet hydraulik wali baby po domach i teraz opisuje to na babskim forum buhahahahaha macie bardziej nasrane niż ten mitoman" ` Nie każdego życie musi być tak nudne i szare jak twoje :P Jedna pani już dziś napisała że miała przygodę z panem od pralek. Dorośli ludzie czasem uprawiają niezobowiązujący seks :)

Gość CO ZA BAJER
Nie mów że takie masz powodzenie u kobiet! Mój mąż był w delegacji Wezwałam hydraulika do awarii.Facet wykonał pracę, zapłaciłam i na tym koniec.Straszny był gaduła, nieomalże opowiedział mi w tym czasie swój życiorys.Jaki to on samotny i biedny.Olałam te opowieści i podziękowałam za wykonana pracę, nawet nie mówiłam że mąż na wyjezdzie, pewnie bym miała problem żeby opuścił moje mieszkanie?:D Tacy są facec****ewnie był żonaty, a mnie takie kity wciskał?

Gość gość
moze poprostu dobijasz te maszkary których meżowie kijem nie chcą ruszyc

Gość Pan Hydraulik
Kobiety też mają potrzeby seksualne, taka jest prawda. Wiele kobiet opowiadało że mąż w delegacji albo zapracowany i nie ma ochoty na bliskość, niektóre nawet płakały mówiąc to. Zawsze zaczynam od lekkiego flirtu zazwyczaj na tym się kończy, ale niektóre reagują na tyle pozytywnie że mogę pozwolić sobie na bardziej śmiałe kroki.

Gość Pan Hydraulik
Widocznie jesteś jedną z tych mniej naiwnych, ale zdarzają się takie przysłowiowe "blondynki" którym można wiele bajek opowiadać.

Gość Pan Hydraulik
Prawie na zawał przez ciebie bym zszedł :D coś jak ta gra w przechodzenie tunelu :D

A jesteś chociaż na tyle ogarnięty żeby brać za to "napiwki"? :) Czy jeszcze dajesz rabaty na wszystkie usługi za to, że było miło? :D

Gość Pan Hydraulik
Za usługi hydrauliczne pobieram opłaty bo jestem tylko pracownikiem pewnej firmy, za seks oczywiście nikt mi nie płaci :)

Gość Pan Hydraulik
Nie narzekam, bardzo lubię swój zawód ;)

No tak, ale nie wolałbyś być swoim szefem, a nie tylko zapieprzać na szefa? Zawsze mnie dziwi jak ktoś z konkretnym zawodem nie planuje żadnej własnej działalności :o Pomyślałbyś chociaż żeby sobie na późniejsze lata nazbierać np na własny sklep dla hydrailików...albo coś takiego :p ale nieee, lepiej dupcyć się gratis i nie myśleć, że nie zawsze będzie sie młodym przystojniakiem :p

Gość Pan Hydraulik
Może cię zdziwię ale myślę o przyszłości, tylko że nie w branży. Pieniądze odkładam. :)