Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość abcac

Mama mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość abcac

Mam dopiero 16 prawie 17 lat a moj chlopak 19 i jestesmy razem 1,5 roku. Mama mojego chłopaka jest bardzo nadopiekuńcza nachalna i irytujaca. Wtrąca nam się we wszystko w nasze sprawy nasze kłótnie. Jest przede wszystkim nachalna. Nie nawidze tam jezdzić bo caly czas przychodzi przynosi jedzenie przeszkadza nam nie mozemy posiedziec sami a gdy wychodzimy od razu pyta sie gdzie idziemy co chwile dzwoni nawet gdy chlopak przychodzi po mnie do szkoły to ona za chwile wydzwania gdzie jestemy a moja szkola jest dosc daleko od jego domu wiec wymaga czasu dojscie a ona wydzwania juz. Ona mi planuje moje zycie - ile czasu bede studiowac gdzie kiedy wezme slub kiedy mam miec dziecko gdzie mam mieszkac (co najlepsze mam mieszkac niedaleko niej pewnie zeby mogla codziennie wpadac i zameczac mnie), chciała już nam kupic mieszkanie w tym samym bloku zebysmy mieszkali jak najblizej niej bo ona sie musi nami opiekowac chyba, ona zaplanowala wpadla na pomysl ze w moje 18-stke chlopak ma mi się oswiadczyc ale moi rodzice wybili jej to z glowy. Już nie mogę jej znieść a chłopakowi nie chcę mówić nic bo nie chce mu sprawiać przykrości ale ona mnie doprowadza do takich nerwow ze juz nie moge wytrzymac i mysle czy czasem nie rozstac sie z nim bo nie dam rady dluzej tak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować