Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z PIERSIAMI

Polecane posty

Gość gość
Są tabletki na powiększenie, hormony, itd całe to tałatajstwo tylko wyrywa kasę i robi sieczkę z organizmu. Naturalnymi metodami co nieco można i tyle. Trochę to trwa ale można zamiast wyrzucać kasę i tracić zdrowie. Jak znajdę bo miałam gdzies namiar kto mi pomógł to zainteresowanym przekażę.

Gość gość
Czy wy drogie Panie wreszcie zrozumiecie że facet zwraca uwagę na wielkość piersi tylko wtedy kiedy chodzi o seks! Jeśli szuka się dziewczyny do związku, to zwraca się wagę na inne atuty... poza tym dla mnie ważniejsza jest pupa od piersi ;)

Gość gość
ale seks to ważna składowa związku

Gość gość
gościu 12:44 to jakie są te naturalne sposoby, mogłabyś tutaj napisać? tylko proszę nie pisz mi o herbatkach z allegro :/

Gość gość
Seks w związku, to zupełnie coś innego niż seks dla sportu, wtedy to faktycznie wielkość piersi może być atutem. Kiedy chce się być z kimś w związku, to jego wygląd schodzi na dalszy plan... owszem taka dziewczyna musi się nam podobać, ale to jednak jej osobowość przekonuje nas do tego że chcemy z tą dziewczyną być, a nie wygląd jej ciała.... przynajmniej u mnie tak zawsze było :)

Gość gość
A ja tam lubię małe piersi, może dlatego że podobają mi się drobne kobiety, a jak wiadomo te drobne często mają małe piersi :)

Gość gość
Czy wy drogie Panie wreszcie zrozumiecie że facet zwraca uwagę na wielkość piersi tylko wtedy kiedy chodzi o seks! Jeśli szuka się dziewczyny do związku, to zwraca się wagę na inne atuty... poza tym dla mnie ważniejsza jest pupa od piersi/ -------------------------------------------------- Kompletna bzdura. Właśnie do związku szuka się kobiety ładnej, zgrabnej, z dużym biustem, bo jeśli masz z kimś być na dłużej, to ten ktoś powinien być seksowny, żeby dziewczyna cię kręciła, a nie żeby rozglądać się na boki. To właśnie taką, która nie odpowiada, można zaliczyć "na raz", bo potem się już z nią nie trzeba zadawać.

Gość gość
Kolejna idiotka, która nie wie jaki ma rozmiar :O Max A ? Dziewczyno a wiesz co to jest "A" ? Bo ja nie słyszałam o takim rozmiarze... Konkretnie ile masz POD biustem i ile w biuście ? Ja jestem płaska jak deska a rozmiar mam 60C.

Większość płaskich kobiet które nosi 75A powinno w rzeczywistości nosić 60-65C. Co nie zmienia faktu, że "C" to małe piersi ;)

Gość gość
zgadzam się z gościem 16:31 oraz z ostatnia wypowiedzią że miska nie ma znaczenia, płaska to płaska żadna numeracja tego nie zmieni, mówiąc krótko: jeśli w jakiejś numeracji (wiem że takiej nie ma ale hipotetycznie) zerówka to duże piersi (90 cm w biuście) to chcę zerówkę a nie miseczkę C gdzie w biuście jest 82 :)

gość, tylko, że większość facetów jak słyszy, że laska nosi miskę C-D to wyobraża sobie wielkie balooony :) A potem taka panna 60D rozbierze się i głupi facet przechodzi wielkie zdziwienie gdzie te cycki :D ? D jest duże ale tylko przy obwodzie pod biustem 75-80 ( z tym, że przeważnie Pani z takim obwodem pod biustem nie jest zbyt zgrabna ;) )

Gość gość
co? co za bzdury! 75 pod biustem to jeden z najmniejszych rozmiarów, czemu taka pani mialaby byc niezgrabna?

Gość gość
ja mam 70E. to wg was duzy rozmiar czy nie?

75 pod biustem jest przeznaczony dla kobiet, które mają 80 cm pod biustem (bo różnica między obwodem stanika a rzeczywistym obwodem powinna wynosić 5 cm). Więc jesli masz 75 cm pod biustem to powinnaś nosić stanik 70. I nie gadaj, że baba, która ma 80 w obwodzie pod biustem jest zgrabna bo to nie wiele mniej od Pudziana :D Ja mam piękne 60 i to jest idealny obwód ;)

70E ? Masz cycki mniej więcej takie jak ja więc całkiem spore tylko, ze ja jestem nieco zgrabniejsza bo mam 60F :) Ale wizualnie to podobne wielkości więc nie jest źle ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja mam 70E. to wg was duzy rozmiar czy nie? x Nie duży,średni.

Gość gość
shaf, a tak z ciekawości, ile masz w talii?

Gość gość
40:D

no zgodzę się 70E to pomiędzy średnim a dużym. Ile ja mam w talii ? 53 o ile nic nie przytyłam w ciągu ostatnich 2 miesięcy bo nie mam teraz miarki, :D

Gość gość
Chyba tak by wychodziło, proporcjonalnie jeśli miało by być.

Gość gość
My z moja tesz mamy problem z piersiami, bo ich nie ma.

Gość zagralem w totka i jak zwykle
kobieta 60F/G to ideał 😍

Gość gość
zagralem w totka i jak zwykle kobieta 60F/G to ideał serduszko.gif X 70F,G istnieje w naturze,ale 60 to tylko z plastikiem pod skórą.

Gość gość
shaf78 ej a gdzie kupujesz biustonosze? czy sama sobie szyjesz? 60F to moim zdaniem nie do kupienia. ja z moim 70E mam ogromne problemy, ponoć własnie dlatego, że drobne kobiety mają z reguły mniejsze piersi, więc takich staników się nawet nie produkuje.

he plastikiem :D ? Fakt, dziewczyn o moich proporcjach jest bardzo mało :) Koleżanki w szkole i kobiety do dziś zazdroszczą mi wyjątkowo szczuplutkiej sylwetki i stosunkowo obfitych piersi przy tym :)

Gość gość
Pudzian wymioary: biceps: 56 cm; kark: 54 cm; obwód pasa: 92 cm; obwód uda: 80 cm; waga: 142 kg; obwód klatki piersiowej: 148 cm; obwód przedramienia: 45 cm. 75 pod biustem to mniej niż pudzian ma w udzie. zwracam uwagę, że obwód klatki piersiowej to 148 cm. prawie 2 razy więcej niż 80. więc ja jednak się upieram, że 80 pod biustem to niewiele. musisz być bardzo malutka, shaf78. ile masz wzrostu?

Gość gość
shaf78 he plastikiem smiech.gif ? Fakt, dziewczyn o moich proporcjach jest bardzo mało usmiech.gif Koleżanki w szkole i kobiety do dziś zazdroszczą mi wyjątkowo szczuplutkiej sylwetki i stosunkowo obfitych piersi przy tym usmiech.gif x Niedawno pisałaś,że masz 65 pod biustem,więc nie bardzo chce mi się wierzyć w twoją prawdomówność.

Gość gość
Shaft to jakie masz takie jak Katty Peerry?60F jest mniejszy od 70F .60F jest drobny....nie porównujmy 60F do 70F

Staniki kupuje w salonach bielizny typu Rosario Lingerie albo Ewa Bień i nie nie robię reklamy sklepów bo też miałam bardzo problem ze znalezieniem staników... W tanich sieciówkach typu H&M a nawet w w Triumphie nie znajdziesz takich obwodów... Z tym ,ze za staniki bóle po 200-300 złotych nie :P Producentom się po prostu nie opyla produkować bo mało kobiet o takich proporcjach jak ja.

Gość gość
mi też się nie chce wierzyć w prawdomówność shaf. poza tym idealne wymiary to podobno 90-60-90. kobieta, która ma 90 w biuście na pewno nie ma 60 pod biustem, a nawet gdyby miała, to wtedy nie byłoby żadnej różnicy między obwodem pod biustem a talią. więc może nie jesteś aż tak idealna, jak Ci się wydaje, shaf?