Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z PIERSIAMI

Polecane posty

kiedy pisałam, że mam 65 pod biustem :D ? haha Choć fakt, że kiedyś próbowałam chodzić w 65E ale nie wspominałam o tym na forum :D

Gość gość
Nie chce mi się szukać tego topiku,ale pamiętam dokładnie co pisałaś.

Miedzy talia a zebrami moze byc spora róznica.

chyba pomyliło Ci się z Moorland :D Ona twierdzi, że ma 65 Pod :) ja zawsze pisałam, że mam 60F a w takim wypadku nie mogę mieć przecież więcej pod biustem niż stanik, który noszę bo bym w niego nie weszła chyba :D ?

Gość gość
shaf78: 70E ? Masz cycki mniej więcej takie jak ja więc całkiem spore tylko, ze ja jestem nieco zgrabniejsza bo mam 60F usmiech.gif Ale wizualnie to podobne wielkości więc nie jest źle oczko.gif tu napisałaś, że masz 65 pod biustem. zgodnie z Twoimi wyliczeniami, jesli ktoś nosi 60F, to znaczy ze pod biustem ma 65.

Gość gość
dla ścisłości - shaf78: 75 pod biustem jest przeznaczony dla kobiet, które mają 80 cm pod biustem (bo różnica między obwodem stanika a rzeczywistym obwodem powinna wynosić 5 cm). Więc jesli masz 75 cm pod biustem to powinnaś nosić stanik 70. z tego wynika, że jak ktoś nosi 60, to pod biustem masz 65. trochę logiki, dziewczyno, duże piersi to nie wszystko.

a faktycznie, mój błąd prawda :) ! Wydawało mi się ciągle, że dyskutujemy o rozmiarze stanika. Przez tę ignorancję nawet ja się zapomina. No prawda, nie mam 60 pod biustem ale też nie 65 tylko 63 a nie mogę nosić rozmiaru 55 bo taki nie istnieje więc siłą rzeczy jedyny jaki mi zostaje to 60.

więc jeśli mam 63 to bliżej mi do 60 niż 65 (według stanikowej logiki) bo stanik ma mi podtrzymywać biust więc musi być węższy...gdybym nosiła stanik 65 to by się mijało po prostu z celem.

Gość gość
k******a przestancie o tych rozmiarach bo z****aaalyscie dziewczynie topik a to male niewazne przy jakim obwodzie i wystarczy takie info po co te dywagacje wk******ilyscie mnie

po to, żebyś sie k*****a w przyszłości nie zdziwił, że jak ci dziewczyna powie, ze ma D lub C ze takie małe.

Gość gość
temat byl, czy male piersi to problem w dluzszym zwiazku a nie czy mniejsze sa 75a czy 60c

Gość onaonaona____
Tabletki na porost biustu nie działają. W zeszłym roku brałam bardzo wysokie dawki ziół, które stanowią skład tych wszystkich przecudownych preparatów na porost biustu: m. in. chmiel, kozieradkę, soję, czerwoną koniczynę a nawet egzotyczną puerarię mirificę i wiecie co? I gó/wno. Piersi rosną jak się tyje, no ewentualnie w ciąży, nie dajcie się wrobić w takie specyfiki - szkoda kasy i złudnych nadziei.

Tego nie wiem bo nie jestem facetem, wiem, że mojego faceta jara moje ciało więc napewno piersi też tu duuuużo dodają pikanterii. Ale mam też kumpele, która jest płaska i jest w szczęśliwym związku z fajnym facetem, ale ogólnie ona jest baaardzo ładna z twarzy i z nóg więc śmiem twierdzić, że można być seksowną dla faceta bez cycków ale trzeba nadrabiać czym innym. Gorzej jak sie nie ma ani twarzy, ani zgrabnego ciała ani cyckow.

Gość gość
Odnośnie rozmiarów,65G ma mniejszą miskę od 70G.Wystarczy spojrzeć na pierwszą lepszą listę rozmiarów na allegro.

Gość gość
Sa mezczyzni ktorzy uwielbiaja male piersi!! Wazne by nie oszukiwac od poczatku jakimis push up - ami Extra DD :)))

Gość onaonaona____
I żeby nie było, że zraziłam się po miesiącu nie widząc żadnych efektów. Swoją eksperymentalną kurację kontynuowałam łącznie przez jakieś pół roku. Był czas że łykałam po około 20 rozmaitych kapsułek dziennie...

heh nie trzeba patrzeć na tabele żadne bo to wynika z logicznego myślenia, że coś 70 będzie większe od 65 :D co nie zmienia faktu,że wizualnie/na oko będą to piersi podobne bo nie jest to kolosalna różnica z tym, że pani z 65 jest po prostu węższą osóbką :)

Gość onaonaona____
,,Tego nie wiem bo nie jestem facetem, wiem, że mojego faceta jara moje ciało więc napewno piersi też tu duuuużo dodają pikanterii. Ale mam też kumpele, która jest płaska i jest w szczęśliwym związku z fajnym facetem, ale ogólnie ona jest baaardzo ładna z twarzy i z nóg więc śmiem twierdzić, że można być seksowną dla faceta bez cycków ale trzeba nadrabiać czym innym. Gorzej jak sie nie ma ani twarzy, ani zgrabnego ciała ani cyckow." - dobrze wiedzieć, bo ja nogi mam wręcz fatalne, twarz ok, znajdą się tacy którzy stwierdzą, że naprawdę ładna, ale to za mało, żeby mieć faceta. Jestem sama i tak już chyba zostanie. Przypominam - figurę mam podobną do Nelly Furtado, Alicii Keys...

Gość gość
shaf78 heh nie trzeba patrzeć na tabele żadne bo to wynika z logicznego myślenia, że coś 70 będzie większe od 65 smiech.gif co nie zmienia faktu,że wizualnie/na oko będą to piersi podobne bo nie jest to kolosalna różnica z tym, że pani z 65 jest po prostu węższą osóbką usmiech.gif x Na oko kobieta z większymi piersiami nie zmieści ich do mniejszego stanika,nawet jeśli pd biustem będzie pasował.Do tego zmierzam.

Gość gość
Cycki nudzą ale nogi zadbane do całowania całymi dniami!

Gość gość
I nie pisz,że 65H będzie dobry,bo też jest miska za mała,więc słabe musisz mieć oko:).

Gość onaonaona____
Przepraszam, ale możecie założyć OSOBNY temat o rozmiarach cyckonoszy?

Gość gość
Już skończyłam;),

onaonaona...i co ja Ci mogę powiedzieć na pocieszenie ? Niestety dziś nawet przeciętniacy oczekują modelek z playboya. Ciężko liczyć na miłość jak jest się brzydką kobietą - sad but true. Z drugiej strony myślę. że skoro masz ładną twarz to mogłabyś spróbować schudnąć i utrzymać kondycje nóg w dobrym stanie. Wszak lepiej być ładną bez cycków niż brzydką bez cycków. Brzuch przynajmniej masz płaski ?

Gość onaonaona____
Reasumując - bardzo małe piersi ujdą o ile twarz będzie super i figura jak u modelki + trafi się na wyrozumiałego, mądrego faceta, który ma świadomość że piersi to tkanka tłuszczowa i mało kobiet ma to szczęście by takowa tkanka odkładała się głównie na klatce piersiowej. Niestety facetów, którzy zaakceptowaliby bardzo mały biust i grube nogi i tyłek praktycznie nie ma, dlatego jestem sama.

"I nie pisz,że 65H będzie dobry,bo też jest miska za mała,więc słabe musisz mieć oko" ***************************** krótko zyjesz na świecie skoro nie rozumiesz, że za małe , za duże to pojęcia względne - dla każdego oznaczają co innego.

onaonaona a brzuch masz płaski ? Bo wiesz...lepiej mieć więcej tłuszczu na d***e i udach niż na brzuchu... w sumie to masz figurę podobną do J.LO a czy ona narzeka na brak adoratorów ?

Gość onaonaona____
,,Z drugiej strony myślę. że skoro masz ładną twarz to mogłabyś spróbować schudnąć i utrzymać kondycje nóg w dobrym stanie. Wszak lepiej być ładną bez cycków niż brzydką bez cycków. Brzuch przynajmniej masz płaski ?" - próbuję schudnąć, ale nie jest to łatwe, bo mam genetyczne predyspozycje do OTYŁOŚCI. Nogi mam niespecjalne - tyją, puchną, ostatnio pojawiają się na nich jakieś dziwne niesympatyczne rzeczy, które chyba będe musiała skonsultować z lekarzem - choć nie sądzę by cokolwiek pomógł. Brzuch mam zawsze szczupły w stosunku do dołu ciała, choć na chwilę obecną płaski nie jest - ale nie jest najgorzej. Nogi zawsze miałam grube, nawet jak miałam płaski brzuch i prawie wklęsłą klatę. Takie proporcje, nic z tym nie zrobię.

Gość gość
shaf78 "I nie pisz,że 65H będzie dobry,bo też jest miska za mała,więc słabe musisz mieć oko" ***************************** krótko zyjesz na świecie skoro nie rozumiesz, że za małe , za duże to pojęcia względne - dla każdego oznaczają co innego. x Oznaczają dokładnie to co mają oznaczać,fajnie jest się łudzić,że jest inaczej.Nie oczekiwałam konkretnej odpowiedzi,więc nie musisz wysilać się.